Menstruace po embryotransferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4882
12.2.17 18:25

Zdravím, jsem dnes 10. den po ET, ráno jsem měla test negativní, přišla menstruace, ale je hrozně slabá a to mě hrozně bolí břicho. Zítra budu volat doktorovi, ale asi mi ani krev brát nebudou, co? Ukončí mi neschopenku hned nebo mě ještě nechají pár dní doma? Asi bych nezvládla jít hned do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.2.17 12:57

@kiwiovka Ahoj,krev ti normalne naberou, a mne nechal doktor doma, az kym mi neskonci menstruace..kdyz tak jim rekni, ze te hrozne boli bricho, ono je i bolestivejsi kvuli stimulaci..ja tam byla v utery a do patku mne nechái :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
13.2.17 14:03

@romik0013
Tak jsem volala do caru a vidět mě nechtěli, krev nic, objednali mě na kontrolu až po skončení menzes. Tak nevím. Ale neschopenku mi gynekoložka taky ještě pár dní nechala, břicho mě opravdu bolí a v práci bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.2.17 08:58

Můžu se zeptat, jak dlouho jste měly menzes po nevydařeným pokusu? Já už jí mám týden, pořád silnou a nevypadá, že by to mělo končit. Jsem už z toho unavená a nesvá, navíc v úterý mám jít na kontrolu, to mě asi přeobjednaj, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.2.17 09:28

Ja ho mnela 5dni silny a uz mi to prislo divny, ale prej to je po stimulaci normalni…zkus zvysit vit. c,a na utz te urcite preobjednaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.2.17 10:12

Vitamín C na to pomáhá? No zkusím co půjde. Už je to fakt nepříjemný. Jenže pořád odchází výstelka, tak nevím, kdy to skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.2.17 13:00

@kiwiovka No cecko zmirnuje krvaceni, ja pouzila velke davky na oddaleni menzesu a mnela jsem i pak slabsi…neboj, brzo to skonci…nebo si uvar caj z kontryhelu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
19.2.17 13:02

No kontryhel doma teda zrovna nemám :D uvidíme, snad už bude konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.2.17 13:28

@kiwiovka urcite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.2.19 20:16

Kryo-Embryotransfer

Ahoj…jsem po punkci vajicek. 26 odebráno, 16 oplodněno. Na klinice od února 2018. Já mam PCO syndrom, manzel OAT. Asi pul roku dokonce Azoo. Z duvodu rizika prestimulovani se vajicka zmrazila a kryoembryotransfer bude proveden v dalším cyklu. Má některá z vás zkušenosti? Který den cyklu? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.2.19 01:23

Předpokládám, že KET bude ve stimulovaném cyklu a potom se den určuje podle výšky sliznice. Já byla tuším 16dc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.23 09:18

Ahoj holky, 7.4 jsem byla na embryotransferu rozmraženého embrya. Sliznici jsem měla 10mm, embryo kvality AAA a presto byl 24.4. test negativní. Dělala jsem si jich asi 5 a nic. Vysadila jsem tedy Progesteron Besines i Prednison. Dnes je to už týden co jsem tyto léky přestala brát a stále menstruace nedorazila. :( Máte s tím prosím některá zkušenost? Moc dekuju za odpověď :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2844
30.4.23 14:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 7.4 jsem byla na embryotransferu rozmraženého embrya. Sliznici jsem měla 10mm, embryo kvality AAA a presto byl 24.4. test negativní. Dělala jsem si jich asi 5 a nic. Vysadila jsem tedy Progesteron Besines i Prednison. Dnes je to už týden co jsem tyto léky přestala brát a stále menstruace nedorazila. :( Máte s tím prosím některá zkušenost? Moc dekuju za odpověď :nevim: :kytka:

Ty jsi nebyla na kontrole v car? A test teď říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.4.23 15:05
@Janee19 píše:
Ty jsi nebyla na kontrole v car? A test teď říká co?

Na kontrolu se v našem CAR nechodí. Test negativní.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
30.4.23 16:17
@Lukaro píše:
Na kontrolu se v našem CAR nechodí. Test negativní.. :(

Určitě zavolej do car a objednej se, něco se dít musí… Někdo třeba nevylučuje hcg do moci ;) Protože ze nepřišla ani ms je prapodivny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí