Menstruace po embryotransferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
9.5.13 10:43

@Jana2587 no z toho počtu, mě jen těch 5 docela zklamalo, ale zase si říkám, že budou ok, když vydžely těch 5 dní :D
Jani a byla jsi taky na KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.5.13 10:50

@markyj já ne, my měli sice těch 25,ale po PK zbylo jenom jedno a to se teda nechytlo. takže já jdu rovnou na druhý IVF.
jasně že budou v pořádku, pět dní, to je krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.5.13 12:00

@Jana2587 nu já myslím, že u IVF je přeci jenom větší šance, že to vyjde.
Ty KETy nemají takouvou úspěšnost. Moje kamrádka měla 1.IVF - neúspěšně, pak 3× KET taky neúspěšně a 2. IVF - 2 holčičky :palec: tak jsem k těm KETům trochu skeptická :think: ale tak uvidíme, musíme bojovat dál, to je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
albibur
10.5.13 00:35

Holky, jak silne jste krvaceli po neuspesnem ivf? Jsem 14 den po transferu, ale uz 11 den jsem zacala krvacet. Dr rikala, ze asi MS bude silna kvuli hormonum atd. 4 den uz krvacim teda dost, nez jsem zvykla…

• Citovat
  • Upravit
4099
10.5.13 07:05
@albibur píše:
Holky, jak silne jste krvaceli po neuspesnem ivf? Jsem 14 den po transferu, ale uz 11 den jsem zacala krvacet. Dr rikala, ze asi MS bude silna kvuli hormonum atd. 4 den uz krvacim teda dost, nez jsem zvykla…

Já jsem taky krvácela hodně, tekly ze mě i kusy sražené krve :(
Ale asi se to tělo potřebuje pořádně vyčistit, proto tolik krve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
albibur
10.5.13 09:23
@markyj píše:
Já jsem taky krvácela hodně, tekly ze mě i kusy sražené krve :(
Ale asi se to tělo potřebuje pořádně vyčistit, proto tolik krve :nevim:

Taky ze mě tečou kusy sražené krve :(
A jak dlouho jsi krvácela?

• Citovat
  • Upravit
10.5.13 10:02
@albibur píše:

ahoj Albibur…já začala krvácet 7. den po ET po 5ti denní kultivaci 2 embryjek a krvácím jako u normální MS. Jenže tu já mám vždycky dost silnou a jak píšeš, tak sražená krev ze mě jde vždycky…i teď, když jsem to dostala… :zed:…ať je ti líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.5.13 10:13
@albibur píše:
Taky ze mě tečou kusy sražené krve :(
A jak dlouho jsi krvácela?

Já jsem začala krvácet 9. den od ET jednoho 5denního embryjka a krvácela jsem cca 8 dní :? Teď zase pro změnu čekám na MS a už jsem 34DC a pořád nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 10:45
@markyj píše:
Já jsem začala krvácet 9. den od ET jednoho 5denního embryjka a krvácela jsem cca 8 dní :? Teď zase pro změnu čekám na MS a už jsem 34DC a pořád nic :zed:
…Že by :?: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.5.13 10:52

@Snažilka83 no právě že ne, dělala jsem si test a prd :| takže to stávkuje po té injekci co jsem dostala na začátku stimulace, @Jana2587 taky psala, že dostala MS snad až 49DC. Tak jsem se ráno rozčilovala, mám pocit, že pořád jen na něco čekáme - na testy, na spermio, na krev, na ovulaci, na OPU, na ET a rok je v prachu a výsledek žádný! Je to prostě zdlouhavý ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.5.13 10:54

Holky u nás se to přirozeně nepovede, manžel má špatný sperimogram :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
albibur
10.5.13 10:58
@markyj píše:
Holky u nás se to přirozeně nepovede, manžel má špatný sperimogram :|

No u nás se to taky nepovede pŕírozeně… Já nemám vejcevody :(

• Citovat
  • Upravit
4099
10.5.13 11:04
@albibur píše:
No u nás se to taky nepovede pŕírozeně… Já nemám vejcevody :(

Je to práce viď, každý pár má něco :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.5.13 11:59
@albibur píše:

já začla špinit 10.den a až 14.den když jsem vysadila Utroš, tak se to rozjelo, byla silnější, ale nějak hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.5.13 12:01

Chtěla jsem napsat, že ne nějak hodně :) jinak holky jojo, já teď na tu druhou čekala až do 49DC :zed: je to prostě všechno záhul na tělo :think:
a hlásim, že jedu z kontroly a folíků tak mám opět nějak moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital