Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 no z toho počtu, mě jen těch 5 docela zklamalo, ale zase si říkám, že budou ok, když vydžely těch 5 dní ![]()
Jani a byla jsi taky na KETu?
@markyj já ne, my měli sice těch 25,ale po PK zbylo jenom jedno a to se teda nechytlo. takže já jdu rovnou na druhý IVF.
jasně že budou v pořádku, pět dní, to je krása ![]()
@Jana2587 nu já myslím, že u IVF je přeci jenom větší šance, že to vyjde.
Ty KETy nemají takouvou úspěšnost. Moje kamrádka měla 1.IVF - neúspěšně, pak 3× KET taky neúspěšně a 2. IVF - 2 holčičky
tak jsem k těm KETům trochu skeptická
ale tak uvidíme, musíme bojovat dál, to je jasný
Holky, jak silne jste krvaceli po neuspesnem ivf? Jsem 14 den po transferu, ale uz 11 den jsem zacala krvacet. Dr rikala, ze asi MS bude silna kvuli hormonum atd. 4 den uz krvacim teda dost, nez jsem zvykla…
@albibur píše:
Holky, jak silne jste krvaceli po neuspesnem ivf? Jsem 14 den po transferu, ale uz 11 den jsem zacala krvacet. Dr rikala, ze asi MS bude silna kvuli hormonum atd. 4 den uz krvacim teda dost, nez jsem zvykla…
Já jsem taky krvácela hodně, tekly ze mě i kusy sražené krve ![]()
Ale asi se to tělo potřebuje pořádně vyčistit, proto tolik krve ![]()
@markyj píše:
Já jsem taky krvácela hodně, tekly ze mě i kusy sražené krve
Ale asi se to tělo potřebuje pořádně vyčistit, proto tolik krve
Taky ze mě tečou kusy sražené krve ![]()
A jak dlouho jsi krvácela?
@albibur píše:
ahoj Albibur…já začala krvácet 7. den po ET po 5ti denní kultivaci 2 embryjek a krvácím jako u normální MS. Jenže tu já mám vždycky dost silnou a jak píšeš, tak sražená krev ze mě jde vždycky…i teď, když jsem to dostala…
…ať je ti líp ![]()
@albibur píše:
Taky ze mě tečou kusy sražené krve
A jak dlouho jsi krvácela?
Já jsem začala krvácet 9. den od ET jednoho 5denního embryjka a krvácela jsem cca 8 dní
Teď zase pro změnu čekám na MS a už jsem 34DC a pořád nic ![]()
@markyj píše:…Že by
Já jsem začala krvácet 9. den od ET jednoho 5denního embryjka a krvácela jsem cca 8 dníTeď zase pro změnu čekám na MS a už jsem 34DC a pořád nic
@Snažilka83 no právě že ne, dělala jsem si test a prd
takže to stávkuje po té injekci co jsem dostala na začátku stimulace, @Jana2587 taky psala, že dostala MS snad až 49DC. Tak jsem se ráno rozčilovala, mám pocit, že pořád jen na něco čekáme - na testy, na spermio, na krev, na ovulaci, na OPU, na ET a rok je v prachu a výsledek žádný! Je to prostě zdlouhavý ach jo ![]()
Holky u nás se to přirozeně nepovede, manžel má špatný sperimogram ![]()
@markyj píše:
Holky u nás se to přirozeně nepovede, manžel má špatný sperimogram
No u nás se to taky nepovede pŕírozeně… Já nemám vejcevody ![]()
@albibur píše:
No u nás se to taky nepovede pŕírozeně… Já nemám vejcevody
Je to práce viď, každý pár má něco ![]()
@albibur píše:
já začla špinit 10.den a až 14.den když jsem vysadila Utroš, tak se to rozjelo, byla silnější, ale nějak hodně.
Chtěla jsem napsat, že ne nějak hodně
jinak holky jojo, já teď na tu druhou čekala až do 49DC
je to prostě všechno záhul na tělo ![]()
a hlásim, že jedu z kontroly a folíků tak mám opět nějak moc ![]()