Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 vidíš, já jsem ti to říkala! Mě taky to břicho už od 4.dne bolelo a bylo to tím
jak se tam mačkali
Ale lepší víc než míň, aspoň zbude na KET ![]()
@albibur píše:
To jo, každý má něco
A neboj, určitě se všechny dočkáme, jen nám to bude dýl trvat ![]()
Dneska u mě už je to snad lepší
loni kdyz jsem krvácela, poslali mě do špítalu, protože tehotenství bylo, ale nebylo vidět na UZ. Tak tam mě píchali injekce na udržení tehotenství, které pak skončilo mimoděložně ![]()
@markyj píše:
A neboj, určitě se všechny dočkáme, jen nám to bude dýl trvat
Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že vám sem taky napíšu svůj případ…pročítám si to tady všechno, řvu a hledám jakoukoliv pozitivní informaci, i když vím, že je to asi marný…já mám za sebou 2 IUI, jeden ET, dva KETy, změnu CARU a ted jsem 12. den po dalším ET. Brali mi tentokrát 24 vajíček, 16 dobrých,7 embryí, ale zbylo jen jedno sedmibuněčný, takže jsme zaváděli po třech dnech bez PK. Tentkrát neberu Utrogestan, ale Crinone gel, včera jsem ovšem začala špinit a pak se rozjela MS-tmavě hnědá a rudá krev. Po šesté jsem to ořvala, už jsem ztratila veškeré iluze a naděje…ted čekám ještě pár dní, abych si udělala test, ale nevěřím už žádným náhodám:-(…kdyby jste měla náhodou někdo podobnou zkušenost a přesto to bylo nakonec těhu, ozvěte se, prosím…jsem už zoufalá…díky a hodně štěstí všem:)
@pastelka86 no tak si udělej test. Pokud jsi 12den po et tak už by tam něco mělo být a budeš mít jasno. Vím, že je to těžké
![]()
@denisa 76
Dělala jsem si ho včera a samozřejmě negativní:(…uvidím, zkusím ho udělat v úterý ještě…zatím nic nevysazuju, ani prednison ani ten crinone a čekám no:(
@pastelka86 tak to mě mrzí..chjo
Ale třeba budeš patřit mezi ty co jim hcg stoupá pomaleji a // se ukážou až ten 14den a držím pěstiny ![]()
Jo, děkuju:-)…ještě ani jednou jsem žádný HCG neměla…vždycky to byla čistá nula…takže i kdybych měla třeba jen 3 jednotky, bude to pro mě změna:)Ale jak říkám, už jsem fakt hodně skeptická a hlavně už tomu naprosto nerozumím…jsme s manželem oba v pořádku, mladí a stejně to furt nejde…dva roky v prdeli, peníze taky a můžem pro to udělat všechno možný a nic:(…ach jo, ach jo:-)
@pastelka86 někdy člověk nemůže pochopit všechno a otázku ivf asi už vůbec né. Pokud máte všechna vyšetření v pořádku tak nezbývá než to zkoušet ![]()
@pastelka86 ahoj kočko, já jsem dnes taky 12 den po KETu a test negativní
zatím tedy léky budu brát, MS mám dostat ve středu, takže když nedoraží, tak udělám test ještě ve čtvrtek a teprve pak vysadím léky. Pro jistotu ![]()
jinak já neznám moc holek, kterým by IUI vyšlo ![]()
Moc mě mrzí, že ti to nevyšlo, já jsem si to taky dneska ráno oplakala ![]()
Ale nesmíme to vzdát a vydržet. Já můžu jít na další KET hned tenhle cyklus, takže konec června začátek července, podle toho kdy se dostaví mrcha ![]()
@markyj ach jo
radši bych trošku nechala tělíčko alespon 2 cykly odpočinout ![]()
@denisa 76 nevím
MUDr. v Caru, zase říkal, že to zkusíme hned. Tak uvidíme na čem se domluvíme, až půjdu v půlce cyklu na ultrazvuk ![]()
@markyj tak uvidíš. Já kdysi jela 3 stimulace skoro bez přestávky tak vím o čem mluvím. Pokud máš stimulovaný ket a bereš estrofem tak bych si odpočinula. Ale samozřejmě záleží i jak se budeš cítit a podle toho se rozhodni ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď