Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, kojím už jen večer, malému je 5m a minulý měsíc jsem začala špinit, břicho mě bolelo jako na MS, ale nakonec jsem jen 3dny špinila a nic. Teď přesně po měsíci znovu
Ne že by mi týdenní silná MS chyběla, ale jsem z toho trochu nervní, jestli je to OK, nebo co to má být?
![]()
Holky, nekojím, malé jsou tři měsíce, normálně mensruuji od prosince, ale už po třetí hroooooooozně silně, neměla jsem to nikdy dříve. Je to normální? Přejde to?? Díky ![]()
Ahojky chci se zeptat jak dlouho od porodu jste dostaly menstruaci ja jsem 2 měsice od porodu a ještě nic ![]()
@ajinka89 Kojila jsem částečně jen v šestinedělí a první MS dorazila čtyři měsíce po porodu. To byla na dlouhou dobu první a poslední, další přišla až za dalšího půl roku a to po vyvolávačce.
Já teda první menstruaci po porodu měla šíleně silnou, mohla bych bbbýt pořád na záchodě, páč to vložky ani nebraly to množství ![]()
druhá už snad byla slabší a pak už v normě, asi je to normální nevím ![]()
@Lucyyy Normální to je. Já teda zkušenost nemám, mám ji stejně jako před porodem, ale co jsem se bavila s pár ženskýma, tak několik z nich ji mělo mnohem silnější i bolestivější. Ono je možné, že se to pak časem ještě upraví.
Gabi děkuju. Já doufám, tohle je už třetí menzes a je to jak z kohoutku
tak snad se to upraví…naopak bolesti zmizely ![]()
Ahoj, nechci tě strašit, ale mě to po porodu už zůstalo, bolesti malé a síla krvácení je hrozná, někdy je to lepší někdy přemýšlím, zda nemám jet na pohotovost, jak silně krvácím, držím palce ať se ti to zmírní…
Ahoj holky! já jsem taky 7 týdnů po porodu, v 6.týdnu jsem si nechala zavést nitroděl. tělísko Mirena, pořád kojím, v noci pauza max. 5 hodin, jinak po 3h a taky jsem to už dostala a hodně silný… tak nevím, zda je to fakt normální? Myslela jsem, že při kojení to mít nebudu ![]()
Zdravím, chci se zeptat 7 týdnů po porodu jsem začala znovu krvácet, očistky jsem měla necelé 4 týdny, kojím plně ( v noci teda mmame pauzu 8-10 hodin) může to být menstruace? Jen přišla bez jakkéhokoliv bolení a nekrvácim červenou krví ale hustě hnědě…a trvá to už 7 dní v kuse…před porodem jsem měla MS tak max 4 dny…děkuji za odpovědi…