Menstruace po porodu+ antikoncepce

Anonymní
3.12.21 11:28

Menstruace po porodu+ antikoncepce

Ahoj
Sem tři měsíce po porodu, někojim a menstruace stále nikde. Není ani žádný náznak, že by se měla dostavit a tak se chci zeptat, když bych teď začala brát antikoncepci zda to něčemu bude vadit🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.12.21 11:39

Zeptej se na gyndě, ale asi ne. Já začala brát antikoncepci po šestinedělí, to jsem ms taky neměla…

• Citovat
  • Upravit
1680
3.12.21 12:36

Kamaradka nekojila a menstruaci dostala az po pul roce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3926
3.12.21 12:40

Ničemu to nevadí. Já si taky nechala zavést tělísko hned po šestinedělí a to jsem ještě neměla menstruaci.
Je třeba to pořešit s gynekologem ať vybere nějakou vhodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 15:05

Antikoncepce po 6nedelí

Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkuji ;) prosím anonym citlive tema

• Citovat
  • Upravit
1680
6.12.21 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkuji ;) prosím anonym citlive tema

Me doktor napsal hned po sestinedeli Torri a menstuaci porad nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 21:05

@Markétka111 no a hned si ji nabrala i přesto ze nemáš menstruaci? A kojis?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1680
6.12.21 22:25
@Anonymní píše:
@Markétka111 no a hned si ji nabrala i přesto ze nemáš menstruaci? A kojis?
Děkuji.

Ano, hned jsem ji zacala brat, kojim. Malymu uz je 11 mesicu a menstruace nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
6.12.21 22:28
@Anonymní píše:
Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkuji ;) prosím anonym citlive tema

Já brala po první i teď po druhém porodu azalii hned po šestinedělí. Kojím a menstruaci jsem ještě neměla malému je teď skoro 5 měsíců. U dcery jsem dostala menstruaci až po ukončení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí