Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zeptej se na gyndě, ale asi ne. Já začala brát antikoncepci po šestinedělí, to jsem ms taky neměla…
Ničemu to nevadí. Já si taky nechala zavést tělísko hned po šestinedělí a to jsem ještě neměla menstruaci.
Je třeba to pořešit s gynekologem ať vybere nějakou vhodnou.
Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkuji
prosím anonym citlive tema
@Anonymní píše:
Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkujiprosím anonym citlive tema
Me doktor napsal hned po sestinedeli Torri a menstuaci porad nemam
@Markétka111 no a hned si ji nabrala i přesto ze nemáš menstruaci? A kojis?
Děkuji.
@Anonymní píše:
@Markétka111 no a hned si ji nabrala i přesto ze nemáš menstruaci? A kojis?
Děkuji.
Ano, hned jsem ji zacala brat, kojim. Malymu uz je 11 mesicu a menstruace nikde.
@Anonymní píše:
Ahoj, je nejaka antikoncepce v praskach, ktera lze brát pri kojeni a zacit s ni treba koncem 6nedeli, aby clovek byl po te hned chranen? Nebo se musi cekat na dostaveni prvni menstruace? Vim, ze jsou i jine metody, ale praskum verim nejvic. Dekuji za info. Pripadne mi napiste i nejaky tip na antikoncepci, ktera vam vyhovovala. Děkujiprosím anonym citlive tema
Já brala po první i teď po druhém porodu azalii hned po šestinedělí. Kojím a menstruaci jsem ještě neměla malému je teď skoro 5 měsíců. U dcery jsem dostala menstruaci až po ukončení kojení.
Ahoj
Sem tři měsíce po porodu, někojim a menstruace stále nikde. Není ani žádný náznak, že by se měla dostavit a tak se chci zeptat, když bych teď začala brát antikoncepci zda to něčemu bude vadit🤷🏻♀️