Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja dostala MS stejne jako ty..ihned po sestinedeli pak pravidelne jak hodinky uz kazdy mesic…a malou jsem plne kojila do pul roku..a prestala jsem ja protoze jsem chtela..jinak by asi nebyl problem kojit i pet let ![]()
@CokeLady to teda nevim…mas pocit ze to ted prckovi nechutna nebo co? u nas teda to bylo uplne jendo.
Jo, ja taky slysela, ze to mleko chutna jinak, ale jak vidis, ne vzdy to prckum vadi. Drzim palecky, treba to ten tvuj ani nezaznamena. ![]()
@CokeLady Tak to je super, kdyby mu to nechutnalo, tak to uz by ti dal vedet.
Ted uz bych strach nemela. A tebe to boli vic? Me teda vubec ne, zadny rozdil. Ja to teda jeste neslysela.
@CokeLady No vidis, nemuzes verit vsemu, co slysis.
Nastesti!
Ja akorat krvacela o 1000 % vic nez jsem byla zvykla pred porodem…to se srovnava teda doted..ale uz to neni takovej masakr..bolest zadna specialni ![]()
Já dostala menzes 10 týdnů po porodu. Docela silnou, nebyla jsem na to zvyklá, vždy jsem ji měla nepravidelně a ještě slabounce 3 dny. Teď 5 dnů a silně. A to plně kojím, ale malý to asi nezaznamenal, páč pil se stejnou chutí.
@CokeLady já po porodu špinila jen chvilku, asi týden a 8 týdnů po porodu jsem to taky dostala.Ale jen jednou. Kojím doteď tj.7,5měsíce
Tak nestresuj, jestli kojíš plně, je to možná i tvůj případ. Hlavně klid. ![]()
@CokeLady A na ko v 6tinedělí vše O. K.?Možná jestli jsi teď někdy měla sex
,tak ti mohlo rupnout nejaký šití
To nemusíš ani cítit, jen to chvíli špiní, než se to samo zatáhne. ![]()
@CokeLady Jestli to nekrvaci moc, tak bych si s tim nedelala hlavu, ono se to zatahne. Kdyz te nic neboli, tak to bude dobry.
Můžu se přidat. Já jsem první MS dostala 6 M po porodu. Měla jsem ji normálně týden, pak 2 dny čisto a pak najednou přišla zase a zas týden, pak jsem měla 2,5 měsíce klid ( měla jsem strach jestli nejsem těhu
) a před 3 týdny jsem měla MS, pak týden pauza a teď zase MS. Je to normální ![]()
@monalka předtím jsem našla stránku od někoho na profilu, ale teď ji nemůžu najít, taky jsem si chtěla udělat další metřík ![]()
@kotaska91 je to na celysvet.cz,já tam ten metřík udělám, ale zaboha ho neumím vložit k sobě na mimino
Vždycky mi někam zmizí ![]()
@monalka dej si nastavení a vlož celý ten odkaz do Popis rodiny ![]()