Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miisenka Zatím nic nekupuj. Když by došlo na nejhorší, vyšleš chlapa někam do lékárny.
@Svistice
Diky..chlsp ide na vikend fuc, ja na vesnici bez auta..tak som zvedava, ale snad to bude v poho..:-)
Keby to mal odmietat, tak kedy zacne? uz dnes, zajtra?
@Sibyla0
Nesilim..sem v klidu, ale v klidu prestanem byt, ked zacne vysilovat.. ![]()
@miisenka Kámošce dítko začalo odmítat hned (jak se změnila chuť díky hormonům), naopak po pár dnech menstruace už to bylo lepší.
@miisenka Ještě mě napadlo, zkus se v lékárně zeptat na vzorek UM. Někdy je dávají zadarmo. Taky prodávají asi za 17 Kč jednodávkové balení. Ať nevyhazuješ peníze za celou pikslu, ale pro klid duše budeš mít doma alespoň jednu dávku. Taky tu dva kousky mám. ![]()
Dcera absolutne nezaznamenala, ze nejakou MS mam, jedla jako jindy. Takze jestli nepozorujes zadnou zmenu, bude to v pohode ![]()
Ono aby to nakonec nebylo naopak, aby on nezacal vysilovat, protoze ty tusis potencialni problem a predem se v tom hrabes coby kdyby
Jestli dnes ji normalne a mm mas zamrazene na tri dny, tak by to mel do pondelka dokopat, i kdyzby se z nejakeho zahadneho duvodu rozhodl, ze od zitrka neji. Ale osobne znam ve svem okoli vic kojenych deti, ktere zcela bojkotovaly jakekoliv um, nez takovych, co by jim vadilo kojeni pri MS ![]()
@ugluk
To vis, prvorodicka po 30.. ![]()
uvidime, jak to dopadne, jed tak sa odstavi, vesat sa z toho nebudem.. ![]()
@miisenka taky jsem prvorodicka po 30
Ale teda tohle me nejak nenapadlo resit, proste MS dorazila, dite nic, tak jsem se tim uz dal netrapila
Ale neboj, zas jsem resila jiny kraviny ![]()
Ahoj holky. Oživují téma teď po 5 měsících jsem dostala první ms. Maleho kojim a on normálně pije asi mu to mleko jiné nepřijde. Mám spíš problém ze mam ms už přes týden a bojím se abych díky tomu nepřišla o mlíko. Chtěla bych malého kojit co nejdéle ale minimum je půl roku a to mu bude až za měsíc. Nevíte tedy jestli se může stát ze pri ms ztratim mléko. Malý teda stále bumba a interval kojení se nezkracuje.
Příspěvek upraven 09.03.14 v 19:04
@samanta2208 o mléko opravdu menstruací nepřijdeš
. Já mám menstruaci od 3 měsíců syna, bezproblémů kojím čtrnáctý měsíc a ještě jednou tolik - možná více budu
.
@Lili5 díky moc za radu. Asi mi preskocilo či co ale jsem na tom kojení závislá
líbí se mi ta blízkost a to pouto s malým při tom kojení. Hlavně vím že mu tím dávám to nejlepší. Tak ještě jednou diky.