Menstruace se nedostavila více jak dva měsíce

m86
497
12.8.11 14:38

Menstruace se nedostavila více jak dva měsíce

Ahojky, je tady někdo, komu po vysazení HA nenaskočila menstruace? Já ji měla jednou - ale úplně slabou a už přes dva měsíce vůbec nic :( používám Femigard a žádná změna, už mám druhou lahvičku. K dr. jsem objednaná až na září, prý to není akutní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2208
12.8.11 14:44

Ahoj já po vysazení HA (brala jsem ji 12 let v kuse) jsem první měsíc dostala MS jak hodinky a další měsíc nic, tak jsem musela na vyvolávačku. Pak byla vyvolávačka ještě jednou a od té doby chodí MS pravidelně. Akutní to asi není, ale nechápu, proč tě objednali až na září? Snažíte se o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.8.11 15:06

No, to mně nenaskočila tři měsíce a pak jsem šla na vyvolávačku a dodnes mi samy od sebe vaječníky moc nemakaj (je to už rok). Tim tě ale nechci vůbec strašit, někomu to trvá dýl a někomu míň, než se nahodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 15:08

ja jsme sice HA brala jen tri mesice, ale ms byla hodne spatna a po uzivani femigardu se to jen a jen zhorsila tak trei lahvicku mam ve skrini uz 6 mesicu :roll: :roll: :roll:
bud se telo zpametava zo soku po vysazeni a casem naskoci normalne nebo je v tom neco jine… uz padla otazka jestli se snazite otehotnet a nepises jestli sis delala tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
12.8.11 15:09

Vysadila jsem HA za účelem mít mimčo, Dr. mi řekla, že první čtyři měsíce po vysazení je to normální, ale mě to normální nepříjde, tak uvidím v září :( snad to bude všechno okej :( ale pocit je to strašně divný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
12.8.11 15:11

Ach jo díky a snad se mi vaječníky brzo nahodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
12.8.11 15:14

Ahojky, jj mimčo chceme, ale těhotenský test je negativní :twisted: prostě je asi něco špatně, jen mě udivuje, že Dr. vůbec nebyla udivená a v klidu mě objednala až na září :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.8.11 15:23

Ahoj zakladatelko,
mně se menstruace téměř „ztratila“, beru HA. Podle doktora je to taky normální, protože ji beru dlouho. Já si myslím, že po vysazení se tělo chvíli vzpamatovává, u někoho nemusí být zas problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
12.8.11 15:39

Ja jsem brala antikoncepci 10 let a pak jsem to po vysazeni take nedostala (asi 2 mesice). Gynekolog mi dal nejake prasky, po kterych to prislo, a dalsi mesic jsem to zase nedostala, tak jsem mu volala, ze ty leky nezafungovaly … to jsem jeste nevedela, ze uz jsem tehotna. Jinak si myslim, ze objednani na zari neni zas az tak pozde.

• Citovat
  • Upravit
2208
12.8.11 15:44

Ano, taky mi moje Dr. řekla, že po vysazení HA se někomu tělo vzpamatovává 6 měsíců a jinému rok. Ale to spíš souviselo s ovulaci a anovulačními cykly, ne s tím, jestli máš, nebo nemáš MS. Udivená být nemusela - je to po vysazení HA opravdu normální a setkalo se s tím už spousta holek. Ale objednání až na září mi přijde dost pozdě. Nedovedu si představit, že bych musela na Dr. čekat déle, než týden. 8-o Ale nevím, jak to u té tvé Dr. chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.8.11 15:51

Ahoj,já vysadila HA v březnu,taky chceme mimi.První MS přišla v pohodě,klasika po dobrání platíčka…druhá ani třetí nedorazila a tak jsem dostala injekci(po té je to jasnačka) a pak přišla MS sama…no a teď jsem už víc jak 40DC a MS nikde.Dr má dovču a tak čekám taky na září…hrůza,děs. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.8.11 16:13

Ahoj,tak já jsem vysadla antikoncepci po 8 letech.Už před tím,jsem měla s cyklem problémy,takže jsem očekávala,že to teď také nebude žádná sláva.MS samozřejmě nepřišla.Věděla jsem,že po vysazení to tělu trvá než se vzpamatuje,takže jsem sama čekala tři měsíce,než jsem šla k dr.Dr mi nasadila estrofem a proveru,MS sice přišla,ale velmi slabá a každý cyklus byl jen horší a horší.Léky jsem tady přestala brát a začala jsem chodit na rehabilitace (cvičení podle Ludmily Mojžíšové).To zafungovalo až zázračně,hned první měsít to krásně naskočilo a pak se cykly postupně zkracovaly a po půl roce cvičení jsem otěhotněla.Celé to trvalo skoro tři roky,vyzkoušela jsem snad úplně všechno,ale nic nebylo tak účinné,jako cvičení.Doufám,že jsem tě nevystrašila,u tebe to může být v pohodě.Dva cykly bez MS ještě nic neznamenají,tak se tím hlavně nestresuj a nemysli na to,psychyka je největší potvora :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
12.8.11 22:18

Holky moc Vám všem děkuju za podporu a informace, snad to bude dobré a vydržím do září, jste moc hodné všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
12.8.11 22:19

Úplně Tě chápu, já jsem z toho taky na nervy, člověk je takový nesvůj :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
12.8.11 22:27

Ahojky, tak já nedostala MS po dobrání HA půl roku :cert: I když je fakt, že u mě to chodí furt jak chce, většinou jednou za dva měsíce, no ale i tak jsem otěhotněla aniž bychom se snažili :mrgreen: Snad se dočkám i podruhý překvápka, i když s tím moc nepočítám že to pujde tak lehce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí