Menstruační kalíšek - nevím, si rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.16 16:51

Děkuji za rady, zkoušela jsem to už několikrát, a prostě se nerozvine. Není jen trochu splacatělý, je prostě úplně zmáčklý, v podstatě tak jak jsem ho tam strčila. Hloubš už ho snad zavést ani nemůžu, dál už ani nedosáhnu a nevím jak bych ho potom lovila. Zkouším všechno možné, ale furt je zmáčklý, nerozvine se. Mám mooncup. Asi budu muset trénovat a trénovat, jinak fakt nevím…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
31.10.16 19:07

Pokud to budete zkoušet mimo menstruaci, tak ho důkladně napatlejte lubrikačním gelem, nebo olejem. Rozhodně nešetřete.

Když už je vevnitř, tak není cítit.

V rámci jeho používání je potřeba se především zbavit strachu z vlastní menstruační krve, vyndavání, když vevnitř vznikl podtlak chce trošku grifu a budete mít prsty od krve.

Ale jinak je to fakt výtečná věc a stojí za to obavy překonat. Vejde se vám tam penis, jednou vám vaginou projde dítě. Takže nějakej měkkej, malej kalíšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 20:41

@Shaari90 Šťouchám do něho ze všech stran, otáčím jím, popotahuju ven a zase tlačím dovnitř, prostě dělám všechno možné, a furt je takový zmáčknutý, zploštělý, zdeformovaný… Ten horní okraj mi ale řekla bych dobře přiléhá k poševní stěně, i když nemá tvar kruhu a je takový zploštělý, ale když ho tahám za stopku tak to ven moc nejde, musím ho trošku zmáčknout, takže to možná bude dobré i tak - nevím teda jestli to tak může být, ale pročetla jsem si pár diskuzí a pár holek už psalo, že mají kalíšek mírně zdeformovaný a je to ok… To se ale ukáže až při menstruaci, jestli bude protékat nebo ne… A třeba to taky ještě dopiluju a docílím toho, že se rozvine pořádně… Dnes už ale s tréningem končím, zaváděla a vytahovala jsem ho snad 20× a už to mám dole takové docela podrážděné… :? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.16 20:52

@Ou Můžu použít klasický rostlinný olej, např. slunečnicový? Nevadí to tam uvnitř? Já zatím teda vlhčím vodou a trošku slinama :lol: A jde to sice ztuha, ale jde to :lol: Své menstruační krve se určitě nebojím, používala jsem doteď látkové vložky které jsem si ručně přepírala, takže se svou krví přicházím do styku celkem běžně a nic to se mnou nedělá. Problém jsem měla spíš s velikostí kalíšku, zaváděním, prostě obavy z bolesti, ale jak píšete - řekla jsem si, že se mi tam přece vejde i penis, čtyřikrát už jsem porodila, takže nějaký měkký kalíšek, to přece nemůže být taková hrůza. Trošku jsem se tam dole „osahala“ a uklidnilo mě, že to vlastně není propast Macocha, že kalíšek se ve mně nemůže ztratit, abych ho pak nemohla najít :lol: Takže teď už to zavádění i vyndávání celkem zvládám (i když, jak to půjde, až bude kalíšek naplněný krví, to se teprve ukáže…) ale co mě právě trápí nejvíc, je to, že se ve mně kalíšek nechce rozvinout, zůstává takový zmáčknutý, zploštělý, zdeformovaný… Ať dělám co chci. Jinak už by bylo všechno v pohodě, nebýt tohoto problému…

• Citovat
  • Upravit
32941
1.11.16 05:28

Při vyndávání já napřed zmáčknu spodek, zrusi se podtlak a pak ho dvěma prsty vytáhnu. Stopku už dávno nemám, vadila mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
1.11.16 07:02
@Anonymní píše:
@Ou Můžu použít klasický rostlinný olej, např. slunečnicový? Nevadí to tam uvnitř? Já zatím teda vlhčím vodou a trošku slinama :lol: A jde to sice ztuha, ale jde to :lol: Své menstruační krve se určitě nebojím, používala jsem doteď látkové vložky které jsem si ručně přepírala, takže se svou krví přicházím do styku celkem běžně a nic to se mnou nedělá. Problém jsem měla spíš s velikostí kalíšku, zaváděním, prostě obavy z bolesti, ale jak píšete - řekla jsem si, že se mi tam přece vejde i penis, čtyřikrát už jsem porodila, takže nějaký měkký kalíšek, to přece nemůže být taková hrůza. Trošku jsem se tam dole „osahala“ a uklidnilo mě, že to vlastně není propast Macocha, že kalíšek se ve mně nemůže ztratit, abych ho pak nemohla najít :lol: Takže teď už to zavádění i vyndávání celkem zvládám (i když, jak to půjde, až bude kalíšek naplněný krví, to se teprve ukáže…) ale co mě právě trápí nejvíc, je to, že se ve mně kalíšek nechce rozvinout, zůstává takový zmáčknutý, zploštělý, zdeformovaný… Ať dělám co chci. Jinak už by bylo všechno v pohodě, nebýt tohoto problému…

A nepomuze ho naopak dat vic ven? Ne hloubeji? Sem nekde cetla, ze se kalisek nezavadi tak hluboko jako tampon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 08:01

Díky za rady, už je to asi ok :) Kalíšek sice zůstává zploštělý, ale okraje přiléhají dobře a když tahám za stopku, ven nejde, takže tam podtlak asi je a snad je tedy kalíšek rozvinutý, jen se prostě přizpůsobil mému tvaru :) Uvidíme při menstruaci, ale myslím, že to bude ok :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa