Menstruační kalíšek - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
7.11.15 09:59

Jak to myslis, s tim vracenim??jako kdyz udelas stojku, ze Ti natece zpet k deloznimu cipku???jinak fakt nevim…a hlavne- oproti tamponum tady nedojde ke kontaktu se vzduchem, tudiz krev se „nekazi“, i kdyby jsi tu stojku udelala, nedeje se nic…tohoto se fakt neboj

a ke druhe- staci si vzit pullitrovku s vodou a oplachnout nad misou…nemej strach, on pojme dost, takze tak casto k te situaci nedojde

ja delam ve zdravotnictvi a fakt nedy nastaly situace, kdy nebyl cas menit tampon…kalich pojdme tolik, ze i pri nejsilnejsim dni menstruaci a 12-hodinove sluzbe vylivam maximalne 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.12.16 15:41

Ahoj holky, pořídila jsem si kalíšek a už od prvního použití jsem nadšená, chci se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost s tím, že by měl i mírnější bolesti. Možná je to úplná blbost :nevim:, ale opravdu se mi zdá, že jsou bolesti mnohem lépe snesitelné než s tamponem (třeba tím, že jsou tampony něčím napuštěné?, nevím) Ptám se, protože kamarádka, má velké problémy, tak bych jí kalíšek doporučila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
14.12.16 15:43

@SabkaV jj,me s kaliskem bricho neboli, s tamponem jo. Nedavno jsem to porovnavala.Taky mam prvni den potřebu měnit tampony po hodině, s kaliskem po peti, takze i to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.12.16 16:05
@SabkaV píše:
Ahoj holky, pořídila jsem si kalíšek a už od prvního použití jsem nadšená, chci se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost s tím, že by měl i mírnější bolesti. Možná je to úplná blbost :nevim:, ale opravdu se mi zdá, že jsou bolesti mnohem lépe snesitelné než s tamponem (třeba tím, že jsou tampony něčím napuštěné?, nevím) Ptám se, protože kamarádka, má velké problémy, tak bych jí kalíšek doporučila :mavam:

s tamponem mi první tři dny, nevím jak to popsat, jakoby hoří vagína, takový pálivý pocit, s kalíškem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.12.16 16:43

Jj, je to kaliskem. Ja vzdy trpela na bolesti bricha a s tampony to bylo peklo a po vlozkach jsem mela vyrazku. Je to tim, ze tampon drazdi cipek, kdezto pri pouziti kalisku jsou jeho steny na stenach pochvy a cipek pripadne usti do vnitrku kalisku a nema jej co drazdit, postuchovat.. tak mi to vysvetlila doktorka.. ja uz si to bez kalisku neumim vubec predstavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.7.17 18:15

Kalíšek i při špinění?

Chystám si pořídit si kalíšek a ráda bych se zeptala, zda je vhodné kalíšek používat i při špinění na konci menstruace? Chci přestat úplně kupovat vložky a do látkových se mi moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
23.7.17 18:19

@Aristolochia ja pouzivam az domuplneho konce menstruace, tzn. i na spineni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.7.17 18:20

Ja si koupila za par kc z ciny a nic extra, jednou to jde, jednou protecu..tak budto je to shit a nebo jsrm nemehlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.7.17 18:25

Díky, jdu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
23.7.17 18:29

@Tarjei Mám z číny a je super, lepší než kupovaný v čr. Takže kalíškem to asi nebude, ikdyž záleží jak sedí velikost, měkkost atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.7.17 18:31

@Avele aha..ja si koupila L, sice jsem po par porodech ale vytahana pry ne..tak mozna zkusim emko..ale prislo mi ze rozdil je v obsahu, ne v obvodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.7.17 19:32

A jak mate kalisky dlouhe? Ja mam lilcup velikost L, delku ma 57 mm a pri nejsilnejsich dnech mi jakoby trochu couha, takze trochu protece a musim mit pro sichr, vlozku. V nasazeni to neni, spis mi prijde jako bych cipek mela niz, ale to ma byt pry cipek vys, tak nevim. Nemate nekdo zkusenost s Me Luna shorty? Nebo je moc shorty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.7.17 19:36

Při špinění mi často protýkal :nevim: Teď jsem si ušila látkový intimky a už nikdy nechci nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.7.17 19:37
@Barinec píše:
A jak mate kalisky dlouhe? Ja mam lilcup velikost L, delku ma 57 mm a pri nejsilnejsich dnech mi jakoby trochu couha, takze trochu protece a musim mit pro sichr, vlozku. V nasazeni to neni, spis mi prijde jako bych cipek mela niz, ale to ma byt pry cipek vys, tak nevim. Nemate nekdo zkusenost s Me Luna shorty? Nebo je moc shorty?

Nemáš obrácenou dělohu? Mně se po porodu obrátila a už se nevrátila zpět, tak jsem si musela kupovat novej kalíšek, kterej je nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.7.17 19:41

@Tableta jak se pozna obracena deloha?
Ze me nic nevytece, kdyz si lehnu na bricho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí