Menstruovat či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
27.7.15 23:50

Při miréně jsem neměla MS měla jsem ji 5 let. A po vysazení jsem v klidu hned otěhotněla. Pujdu do ní zase, nemusela jsem řešit spoustu věci jako mužu se jit koupat nebo ne a podobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.7.15 23:58

Moje gyndařka zase říkala, že je žádoucí, abyženské tělo menstruovalo co nejdéle, potomzačíná tělo ženy stárnout, já to beru jako očistu celého těla, je to koloběh a do tělabych zbytečně nervala hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.7.15 00:08

Já bych to neřešila, každý si muže vybrat co chce a co ne.
Mě to nijak neuškodilo, měla jsem parkrat za ty roky jen slabé špinění ale to se nedá nazvat MS.
Kdyby to tak bylo špatné, tak takové antikoncepce nejsou. :nevim: Já kvuli migrénam si moc nevyberu a mirena mi seděla tak se k ní vrátim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.7.15 00:17

A jsou zase gyndaři, co menstruaci neopěvují, těmi cyklickými nárůsty a odplaveními sliznice lítá estrogen a kvůli obecně častým problémům cyst a endometriózy je nadměrná aktivita sliznice spíš na škodu. Nadměrná myslím tak, že ženský věk se prodlužuje, klimakterium oddaluje, počet porodů významně klesl (průměrně na ani ne 2 / ženu) a ten počet cyklů je nebývalý a některým ženám vyloženě neprospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.7.15 00:37
@sevilla 122 píše:
Já bych to neřešila, každý si muže vybrat co chce a co ne.
Mě to nijak neuškodilo, měla jsem parkrat za ty roky jen slabé špinění ale to se nedá nazvat MS.
Kdyby to tak bylo špatné, tak takové antikoncepce nejsou. :nevim: Já kvuli migrénam si moc nevyberu a mirena mi seděla tak se k ní vrátim.

hehe, jo a kdyby cigarety opravdu zabíjely, tak se nevyrábí :kytka: ono ani v minulosti každá co měla menstruaci neměla nutně děti a nemám pocit, že třeba jeptišky u kterých předpokládám menstruaci a nepředpokládám děti umíraly něják výrazně dřív…asi narozdíl od hysterektomie ty ženský co neměsíčkujou v důsledku HA nevypadaj tak špatně, ale na HA jsou špatný jiný věci, než že se tělo nebude očišťovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.7.15 07:07

JJJ, je na každem zda kouřit bude, či ne když ví že to není zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí