Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
majka, mozno by bolo dobre vyuzit ten casovy priestor na to aby tvoj drahy zacal papat nejake vitaminy. vravela si, ze on nechce, ale treba ich spracovavat. ty beries clostyl, co nie je sranda, tak ked nech su tie spermijky silnejsie, nech je vyssia sanca ze to vyjde, ked uz ten SPG nemal bohvieaky. aj ked vravi sa, ze trva to 3 mesiace nez lieky zaberu, ale nasa albi je dokazom, ze asi to dokaze pomoct aj v kratsom case. ![]()
soldi neviem po nemecky,čo znamenajú tie dva výraz z ktorých si mám vybrať pri tom výpočte
holky mě zase začalo být zle a žáha fuj, ve stejnou dobu jako včera…co se to sakra děje?
Nemíváte to okolo ovulky? Nemůůže to ovulku znamenat? Je mi až na omdlení, jdu se chvilku prospat…je to šílené, asi si půjdu koupit ovu testík, ale ty prachy tady uff.
Nejde mi to z toho Ebay objednat, ještě něco zkusím, ale sakraaa
zakup, pozitivny je vtedy ked je testovacia ciarka silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna.
![]()
vysledok sa odcitava 10 minut po testovani.
ale to je divne, lebo vacsinou s vyschnutim slabne a nie silnie. ![]()
majka, ja som na Teba rano myslela, a presne ma napadlo, ze nebudes mat ziadny folik, lebo si uz mozno po ovu. ci myslis, ze to nie je mozne? lebo 36,5 su Tvoje poovu teploty. ![]()
zakup, ale myslim, ze ovu mozes ocakavat kazdu chvilu. nevieme ako Ti rastie LH, mozno bude pozitivny dnes poobede, alebo zajtra rano, takze kazdopadne istite ![]()
smouli, ani ja neviem po nemecky, ale myslim, ze prve je, ked nechces dieta a druhe je, ked chces dieta.
soldi no když na tern test tak koukámtak mi přijde pozitivní určitě je silnější jako včera
soldi tak na tomto mi to vyšlo 2.mája a 5.mája
ale ten čas sme nadodržali ![]()
a na tom pred tým, ktorý už neviem nájsť
3.4.5.mája ![]()
Nicoll ja som mala neskutočnú záhu a bolenie žalúdka na 19 a 20DC až ma od žalúdka až do hrdla pálelo-takú záhu som ešte nezažila ![]()
katlin - akosi mi nejde dívať sa na to tak optimisticky, ako píšeš. ja viem, časom všetko prebolí a rokmi iste aj zabudnem, že sa mi niečo takéto stalo. A hlavne keď tu čítam, čo všetko museli ženy prežiť, aké oveľa väčšie nešťastia, ich za život postretli, tak si hovorím, že veď nie som na tom tak zle. Ale toto bol pokus skúsiť IUI za trápnych 40 eur, čo je zanedbateľná čiastka oproti tomu, čo ma to bude stáť IVF ako samoplatcu. A ani toto nevyšlo. Asi som musela byť v minulom živote pekná sviňa, keď nám to ten hore nepraje. A hlavne keď som šiesty deň nezamestnaná. Je smutné, že pri tak krásnej a zázačnej záležitosti, akou je splodenie dieťaťa musím rozmýšľať cez peniaze. A určite by som sa aj hanbila, keby tieto riadky čítalo raz moje dieťa, ale žiaľ, nejde mi to teraz inak.
šmouli - ach jo, no vyzerá to u teba na anovulák, tak nech to rýchlo skončí a začne sa nový optimistický cyklus.
áčko - nemyslím si, že by teraz mohol začať rásť folikul, to asi reálne nie je. a drahý berie ten selezin ACE, zinok a macu. ale myslím, že keď mu poobede poviem, že nič z toho, že to prestane brať.
soldi - 36,5 môže byť aj predovu aj poovu teplota u mňa - dám si do spodnej časti marcový graf za chvíľku. Ale máš pravdu, zvyčajne je to poovu teplota.
ahojky koukám na ty stránky s plodnými dny
a sice květen teda na ovu nevychází ale KET mi vychází +-18-20.6. a plodný mám den 19.6. supr ne?
maji ja som bola na utz 16Dc a dr. tam videl 3foliky a z toho dva mali do 1cm - dúfam,že dorastli ![]()
majka, tak oni sa Ti z tej novej firmy neozvali???
to su ale sviniari
![]()
to je vrchol
![]()
majka, uvidis, ako sa to vyvinie, ale ja si vazne myslim, ze uz kludne mozes byt po ovu. to by tam ani zlte teliesko nevidel, lebo je este male, tak by to mozno aj sedelo. vsetko ukaze cas.
ale je to na porazenie. si tiez niekedy hovorim, ze co som komu urobila. ale ako ktosi mudry raz povedal, zivot nam nalozi len tolko, kolke sme schopni uniest. a asi skutocne musime dosiahnut najprv dno, aby sa nam zacali diat aj pekne veci.
smouli, to je ze od 2.-5. ak je to podla tej nemeckej stranky ![]()
tak já test dala jako pozitivní neumím si pomoc ale přijde mi to tak a ještě prosbička proč se mi v grafu neukazuje sexík dá se to nějak nastavit? ![]()