Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soldi len kvôli Tebe som vyliezla z postele, aby si videla moju dnešnú BT…len sa bojím, že sa zas namotám…
som sa zobudila a taká bolesť v prsiach, pred snažením som to mávala bežne pred mrchou PMS, ale od októbra ako sme sa začali snažiť a brala som tie rôzne lieky a vitamíny som už prsia necítila vôbec ani pred mrchou…a dnes si na ne nemôžem ani ľahnúť…
a merala som aj po novom aj po starom čase…a vždy rovných 37
![]()
Tak si pekne uži tú Prahu my tam strašne radi chodíme a vráť sa zdravá a oddýchnutá…papa
![]()
no, tak ja pomaly odchadzam ![]()
ovu bola teda asi vcera- krcok hore a otvoreny, teplota vyletela- merala som o hodinu skor ako zvycajne, takze by bola este asi vyssia ![]()
dik moc za tie IP, dufam, ze to pomoze ![]()
a pre tie, co to necitali- naozaj netusim, za co ma blokli. baby v teme april 2010 sa pytali, ze preco im zmizli fotky, napisala som im nove pravidla a zrazu ze troll. tak ja nechapem. zmazali mi 5 prispevkov za sebou. tak to asi brali ako opakovane porusenie pravidiel, ale tak ja som nevidela, ze ich zmazali, lebo to bolo az potom ako som dopisala ten posledny. mam pocit, ze si len niekto hladal zamienku ![]()
jeej, smouli, to je ale paradna teplotka ![]()
inac, aj ja som dnes riadne vyletela ![]()
smouli, bodaj by to bolo uhniezdenie, to by bolo super ![]()
Jeeeeej SOLDI to som happy aj za Teba tak sme pekne spolu vyleteli s BT
![]()
Tak idem ja naspäť do postele k mm, lebo zachviľu dochádza tak sa ešte troška pomojkáme v teplých perinkách ![]()
ešte raz ahoj S
oldi
ahoj pivonaka ![]()
krasna foto, neviem, co som im na nej nepacilo ![]()
bezim na vlak.
dakujem smouli ![]()
paaaaaa
![]()
Ahojte, tak som sa k vam predsa preklikala
Akurat neviem, ako sa pridavaju prispevky…joj, ked ja som taky technicky typ… ![]()
Dobre ranko.
Teda, soldi, smouli, vy ste krasne vyleteli,ako take rakety, len tak dalej, len tak dalej ! ![]()
to preco mi ukazuje na FF aj ten druhy ticker s tym slnkom ?? to co jeeee ???? ![]()
ahojte
soldi uzi si prahu ![]()
smouli, no drzim palceky - ale velmi potichucky, aby sme to nezakrikli ![]()