Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Damiana, budem ti straaaaasne drzat palce…daj hned potom vediet… ![]()
Natulaa ja viem, ved aj ja som zabudla povedat ,ze ten vytok je ok, a moze to nieco znamenat, len som tym chcela povedat, aby sme to s takou istotou netvrdili, lebo potom to boli, jasne ze pochvalit, povedat svoj nazor, ze to vyzera nadejne, len nepokusat ![]()
Natulaaa, presne, Dami ma „cudny“ vytok, ale keby mala mykozu, tak by to palilo a stipalo…mala som ju len raz a stacilo…to by si urcite vsimla… ![]()
natulaa píše:
Kati to nééé,to by byl fakt krutý žert,pak to sklamání
Nat ved ja som to potom hned zamietla, taka svina nie som
katkamarek píše:
a kde si mam zadat ten podpis?
ahoj Kati, tak v pravo hore mas nastaveni a tam do podpisu mozes skopirovat cokolvek a bude sa ti to zobrazovat ako podpis. a potom si musis dat este zobrazovat podpisy to sa nachadza nad prispevkami ![]()
sonicka a ty sa ako citis?
a co je s titu, uz ma to znepokojuje
Do certa, ja vzdy tak k „veci“ odpoviem, mojim „rychlopisom“ vzdy dotukam, az ked ma predbehne 100 inych…vsak Kati… ![]()
moukuska, ja mam kliknute, mne podpisy zobrazuje, len som nevedela kde si to mam ja nastavit
jasne, ze vam dam vediet, ved ako inak, ved som tu kazdy den, aj ked ja si nemyslim, ze by som bola tehu, a uz som sa za tie mesiace naucila, ze mam racej cakat tu horsiu variantu, ako byt potom sklamana a slzakat. Tak uvidime, co prinesu nasledujuce dni ![]()
Nella inak aj ja musim pochvalit,mas nadherne vlasy ![]()
Kati, mne pisala predvcerom a bola v pohode, ze to u nej vyzera naozaj na 2 deticky…podla HCG
katkamarek píše:
moukuska, ja mam kliknute, mne podpisy zobrazuje, len som nevedela kde si to mam ja nastavit
no to som nevedela tak pre istotu som ti aj to napisala
![]()
Kati nic se neděje,ono je to pravda,já taky měla minule pěkný graf a když to slyšíte od více lidí,tak se k tomu upnete a pak to fakt bolí,když MS dorazí,Ale na druhou stranu ,když Dami napíše o výtoku,tak ji nemužem napsat,že má zánět že?,Kati víš jak to myslím,taky to nemyslím ve zlém,ono písemně to nejde moc vyjádřit jak to myslíme,Ale jasné pak se k tomu upíname a mnohdy to bohužel skončí mchou,kterou musíme
,super smajli