Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
1.4.10 07:18

dami kedy spravíš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 07:23

dobré ráno holky,tak já dneska vyletěla na 37,3 ,uplně to nechápu,ale mám strach,aby se o mě nepokoušela nějaká infekce,mám trochu bolení břicha,ale to jsou spíš větry,po te laparce to je hruza,musím se zeptat Lauritky,jestli to taky měla,Jinak tělesná je 36,8,tak snad o žádnou infekci nejde,mám trošku strach :-? :-? ,tu je muj graf http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 07:28

Baby, som slepuch obycajny, alebo kde najdem vase grafy…??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.4.10 07:30

son1cka po príspevkom vždy sa mi tam zobrazí, ak to tak chceš aj ty tak choď do nastavení a tam si taj link na graf do podpisu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natalca
1.4.10 07:30

natul, to je asi normalne ked ti pri operacii dali do brucha CO2

• Citovat
  • Upravit
natalca
1.4.10 07:31

inak dobre ranko dievcata :-)

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 07:33

Ja stale neviem najst grafy… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 07:34

Natal myslíš,vždyt je to už devět dní, a nevím jak to napsat,ale pří uniku plynu to strašně bolí,než si neulevím,to se musím vždycky uplně schoulit :cry: ,a dneska ta zvýšená teplota,tak mám strach,aby se o mě nepokoušela nějaká infekce

• Citovat
  • Upravit
549
1.4.10 07:37

Musim pokažde klikat na to odpovědět na jednotlivou z vas nebo se to někde da jen proste že budu pokr.v diskuzi????ahoj Natulll aj jsem taky dnes vylitla a mrcha zatim neni…37,3 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natalca
1.4.10 07:37

Natul, tak pockaj co povie Lauri, pripadne brnkni dokimu, nechcem mudrovat, ale vola sa to plynnatost alebo meteorizmus, tak by si sa hadam nemusela zle citit ked mu to budes vysvetlovat ;-)

• Citovat
  • Upravit
natalca
1.4.10 07:38

booooze, ja sa tu neviem orientovat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
549

Dala vam vědět Soldi nebo nějaka z Admin?mě teda neodepsala zatim uvidime prosila jsem ji o kompromis tak snad nebudou dělat mrtvýho brouka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

No já na tebe koukala,ale jak jsem psala já mám strach z té zvýšené teploty a k tomu to bolení břicha,doufám,že to je ve mě všechno v pořádku,doufám,že nebudou žádné komplikace :-?

• Citovat
  • Upravit
1307
1.4.10 07:40

Babule keď budete niečo vedieť o sitácií na MK ako to vypadá so SOLDI tak mi dajte hneť vedieť, lebo ona chúďa sa tým strašne trápi, tak mi dala číslo, aby som jej napísala SMS, keď sa bude niečo diať…že bude v tej Prahe z toho nervózna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 07:44

dobre ranko,
tak mi to nedalo mrknut aj sem aj na mk :roll:

soldi, uzi si dovolenku :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek