Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Kati jo Mili je Lehečková a doufám že ji nebude vadit,že oní píšu,ale myslím,že je fakt těhu,to není jinak možné s ní
![]()
Natulaa, ja neviem co sa to tu deje, teploty asi maju prvy april
A nehovorte damiane, ze je tehu, ma krasny graf, to je pravda, ale je len 11 DPO a viete dobre ako dopadla bambi, dost ju to zobrala, lebo sme do nej hustili, ze je urcite tehula. Ja to nie v zlom pisem, jasne, ze aj ja pochvalim grafi, je nadherny, ale dajme tomu cas, drzim palceky, aby bol dvojciarkovy a na konci zeleny ![]()
dami testuj testuj
,víte jak já bych testovala,já nebýt na te laparce a měla takový graf jaký mám,tak skáču metr vysoko
![]()
baby dneska je 1,to si musím udělat nějakou prdel z mojeho mm
kaculad píše:
Kačí, tak jak se dneska cítíš? Příznaky přetrvávají?
Kacul, hej, ale si predstav, ze tie prsia citim od rana, kym nepojdem z prace domov, a potom nic, tak to bude asi len nejaka haluz a ja potom budem bit s hlavou do muru
, ze som sa sama zase namotala
baby ja netestujem,zatial, este pockam 3-4 dni, či ma mrcha nepredbehne ![]()
Milli18 píše:
Ano jsem leheckova
A ako ta mame teraz oslovovat? Mili je asi krajsie, nie? Ja som pozerala, ze co za Milli tu prisla a tolko o nas vie ![]()
katka, ale mna baby nenamotaju, ja som po 7mesiacoch uz realista, a viem, ze aj takyto graf na 12 DPO nemusi znamenat tehu. Preto poslusne cakam ![]()
Damiana, zlata moja…a ty koho ignorujes…
pytam sa ta este raz…kedy budes robit ten test???? ![]()
natulaa píše:
baby dneska je 1,to si musím udělat nějakou prdel z mojeho mm
Natul ja som rozmyslala, ze vezmem ovu test a ukazem mm, ze som tehula, ale to by bol kruty zart
Inak mas krasnu fotku
soni
ja by som si ta nikdy nedovolila ignorovat … tak este raz testujem nedelu alebo pondelok, tak drzte palce, nech mrcha ma nepredbehne ako vzdy ![]()
nela00 píše:
katka veru potom sa tá mrcha oveľa horšie znáša
Nela ty mas take krasne kucerave vlasy? Alebo to je len akoze ![]()