Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
inak ja tiez rozmyslam, co dnes komu vyparatiť, len zatial mi nic nenapada
ale ved ja behom dna na nieco pridem . ale teraz uz padam od vas, idem este do mesta, a potom trocha upratovat… dufam, ze sa aj titulienka ozve v priebehu dna.
tak zatial ajojteee
![]()
Ja o.k., mm ma nuti jest same zdrave veci - vcera mi spravil asi kilo salatu - mrkva+poimaranc+ananas+med…
akurat sa mi smeje, lebo sa mi zvacsili bradavky…neviem, ci je to mozne, ale je to tak…obzerala som si ich v zrkadle… ![]()
baby ozvala sa titulienka na konikovi!!! doky ma dovolenku, tak k nemu ide az v utorok ![]()
son1cka píše:
Kati, mne pisala predvcerom a bola v pohode, ze to u nej vyzera naozaj na 2 deticky…podla HCG
sonicka ale ona mala vcera ist na usg, lebo povedala ze uz nevydrzi, a mala sa ozvat a od vtedy nic
titulienka (3 deti - čaká bábätko, termín má v novembri 2010 (7. tt)) - Dnes o 08:48 Fotoblog - Bazár - Pošli IP | Príspevok nie je OK
ahojte babulky vcera som sa uz k netu nedostala .....bol vypadok a mne sa nechcelo behat niekam do internet cafe..aj ked viem ze ste netrpezlivo cakali…a musime cakat dalej..
moj doki ma od vcera do pondelka dovolenku..takze v utorok rano som tam ako na koni …takze mi nic ine neostava len cakat a cakat a cakat
baby mi se tu náhodou líbi víc než na konovi,hlavně ti smajli
![]()
natulaa píše:
baby mi se tu náhodou líbi víc než na konovi,hlavně ti smajli![]()
![]()
![]()
hej natulaa vsimla som si, akoze je tu viac lepsich veci, asi je to len o zvyku
Tedy Titu dokáže napínat - tak co holky, má tam dvě nebo tři fazolky? ![]()
son1cka píše:
titulienka (3 deti - čaká bábätko, termín má v novembri 2010 (7. tt)) - Dnes o 08:48 Fotoblog - Bazár - Pošli IP | Príspevok nie je OKahojte babulky vcera som sa uz k netu nedostala .....bol vypadok a mne sa nechcelo behat niekam do internet cafe..aj ked viem ze ste netrpezlivo cakali…a musime cakat dalej..
moj doki ma od vcera do pondelka dovolenku..takze v utorok rano som tam ako na koni …takze mi nic ine neostava len cakat a cakat a cakat
jaaj sonicka, aha,takze tak si to myslela, juj som rada, fakt som sa uz bala
Baby, idem, dnes mam dovcu…idem do ulic…kupit si nove topanky…a mozno aj kabelku…aj rifle by sa mi hodili… ![]()
Tak zatial… ![]()
kaculad píše:
Tedy Titu dokáže napínat - tak co holky, má tam dvě nebo tři fazolky?
kacul podla mna to isto nie je iba jedno, a ked mala take vysoke, enormne hcg, by som sa necudovala aj trom. Jej to rastlo za tri dni takmer pat nasobne
son1cka píše:
Baby, idem, dnes mam dovcu…idem do ulic…kupit si nove topanky…a mozno aj kabelku…aj rifle by sa mi hodili…
Tak zatial…
sonicka papa, a dobre nakup ![]()