Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
1.4.10 08:49

inak ja tiez rozmyslam, co dnes komu vyparatiť, len zatial mi nic nenapada :think: :think: ale ved ja behom dna na nieco pridem . ale teraz uz padam od vas, idem este do mesta, a potom trocha upratovat… dufam, ze sa aj titulienka ozve v priebehu dna.
tak zatial ajojteee :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 08:49

Ja o.k., mm ma nuti jest same zdrave veci - vcera mi spravil asi kilo salatu - mrkva+poimaranc+ananas+med… :srdce: akurat sa mi smeje, lebo sa mi zvacsili bradavky…neviem, ci je to mozne, ale je to tak…obzerala som si ich v zrkadle… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 08:51

Dami :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
378

baby ozvala sa titulienka na konikovi!!! doky ma dovolenku, tak k nemu ide az v utorok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
son1cka píše:
Kati, mne pisala predvcerom a bola v pohode, ze to u nej vyzera naozaj na 2 deticky…podla HCG

sonicka ale ona mala vcera ist na usg, lebo povedala ze uz nevydrzi, a mala sa ozvat a od vtedy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975

titulienka (3 deti - čaká bábätko, termín má v novembri 2010 (7. tt)) - Dnes o 08:48 Fotoblog - Bazár - Pošli IP | Príspevok nie je OK

ahojte babulky vcera som sa uz k netu nedostala .....bol vypadok a mne sa nechcelo behat niekam do internet cafe..aj ked viem ze ste netrpezlivo cakali…a musime cakat dalej..
moj doki ma od vcera do pondelka dovolenku..takze v utorok rano som tam ako na koni …takze mi nic ine neostava len cakat a cakat a cakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 08:52

baby mi se tu náhodou líbi víc než na konovi,hlavně ti smajli :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 08:52

pisala sa IP aj Titu, ze sme na tejto adrese? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 08:53
baby a ako mam urobit aby sa mi zobrazil ticker?
natulaa píše:
baby mi se tu náhodou líbi víc než na konovi,hlavně ti smajli :dance: :dance: :dance: :dance:

hej natulaa vsimla som si, akoze je tu viac lepsich veci, asi je to len o zvyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975

Natulaaa :cert: :cert: :cert: :cert:
aj mne sa pacia :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

Tedy Titu dokáže napínat - tak co holky, má tam dvě nebo tři fazolky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 08:54
son1cka píše:
titulienka (3 deti - čaká bábätko, termín má v novembri 2010 (7. tt)) - Dnes o 08:48 Fotoblog - Bazár - Pošli IP | Príspevok nie je OKahojte babulky vcera som sa uz k netu nedostala .....bol vypadok a mne sa nechcelo behat niekam do internet cafe..aj ked viem ze ste netrpezlivo cakali…a musime cakat dalej..
moj doki ma od vcera do pondelka dovolenku..takze v utorok rano som tam ako na koni …takze mi nic ine neostava len cakat a cakat a cakat

jaaj sonicka, aha,takze tak si to myslela, juj som rada, fakt som sa uz bala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 08:55

Baby, idem, dnes mam dovcu…idem do ulic…kupit si nove topanky…a mozno aj kabelku…aj rifle by sa mi hodili… :think:
Tak zatial… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 08:55
kaculad píše:
Tedy Titu dokáže napínat - tak co holky, má tam dvě nebo tři fazolky? :lol:

kacul podla mna to isto nie je iba jedno, a ked mala take vysoke, enormne hcg, by som sa necudovala aj trom. Jej to rastlo za tri dni takmer pat nasobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 08:56
son1cka píše:
Baby, idem, dnes mam dovcu…idem do ulic…kupit si nove topanky…a mozno aj kabelku…aj rifle by sa mi hodili… :think:
Tak zatial… :mavam:

sonicka papa, a dobre nakup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí