Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babyyyyyyyyyy, smoulinka si tu???
toto mi napisala janocka:
Ahoj. Soldi zamerne narusala ine diskusie zavádzaním, ked sa vyjadrovala, ze teraz musia mat uzivatelky fotku ako na OP, co nie je pravda. Soldi bola zablokovana aj minuly tyzden a po prislube, ze uz bude dodrziavat pravidla bola odblokovana. Kedze pravidla nedodrziavala, zavádzala o profilovych fotkach v inych diskusiach, urázala adminov a prevadzkovatela stranok, rozhodli sme sa pristup jej odopriet. Ak by sme jej pristup obnovili, je velka pravdepodobnost, ze po par dnoch by sa problemy zopakovali.
lisa a ked by si sa sustredila na pracu okolo hladania foto, nezabudnes aspon trocha na ten zaludok? ![]()
inak cim dalej tym viac sa mi tu zacina pacit, len mi vadi, ze sa na stranku vojde tak malo prispevkov
bambi smouli este asi spi, to je aka blbost, ona to vobec nerobila zamerne, to bola iba ironia, no mne este neodpisala, som zvedava, ale ja to nevzdam
bambi9 píše:
babyyyyyyyyyy, smoulinka si tu???toto mi napisala janocka:
Ahoj. Soldi zamerne narusala ine diskusie zavádzaním, ked sa vyjadrovala, ze teraz musia mat uzivatelky fotku ako na OP, co nie je pravda. Soldi bola zablokovana aj minuly tyzden a po prislube, ze uz bude dodrziavat pravidla bola odblokovana. Kedze pravidla nedodrziavala, zavádzala o profilovych fotkach v inych diskusiach, urázala adminov a prevadzkovatela stranok, rozhodli sme sa pristup jej odopriet. Ak by sme jej pristup obnovili, je velka pravdepodobnost, ze po par dnoch by sa problemy zopakovali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bambi, to uz je co?
na hlavu padnuti su? ![]()
riana, asi nie, lebo ja som uplne nervozna dnes…maly je prvykrat v skolke … tak sa nedokazem sustredit, a tym je to este horsie aj s mojim zaludkom ![]()
inak paci sa mi, ako krasne jednoducho ide refreshnut stranka cez F5 ![]()
soldi je persona non grata alebo ako sa to pise
neuveritelne…
inac ak to chcete prehladnejsie, tak hore si zakliknite nezobrazovat podpisy a da sa to citat rychlejsie. ![]()
lisa, neboj, maly zvladne skolku isto v pohode ![]()
ja som si teraz od hladu otvorila kesu oriesky, no pfuuuj… som si mohla mysliet, ked to stalo par korun…
lisa.j píše:
riana, asi nie, lebo ja som uplne nervozna dnes…maly je prvykrat v skolke … tak sa nedokazem sustredit, a tym je to este horsie aj s mojim zaludkom
lisa a neplakal chudačik ?? ![]()
lisa.j píše:
inak paci sa mi, ako krasne jednoducho ide refreshnut stranka cez F5
to som si vsimla az teraz.
dakujem lisa
![]()
lauri, dobry napad. lebo vlastne nepotrebujem stale vidiet grafy a tickery, staci, ked si chcem kuknut graf ![]()