Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teda 10 a 11DPO mam na MK, uz vcera som tusim zabudla pridat… ![]()
sonicka, ale stale je to tvoja poovu teplota, a spomen si na grafy, kde v den ocakavanej mrchy tak teplota klesla a predsa to bolo tehu, keby si netestovala, tak to neriesis, neboj sa, nic to neznamena, tvoja mrcha este len ma dojst v nedelu, ci kedy?
Kati, vsak kukala som tehu grafy…viem, ze su riadne besne…aj som citala na tej stranke, na ktoru dala Soldi odkaz v prvom prispevku…ze ked zistime, ze sme tehule, mame odlozit teplomer…lebo sa len znervoznime…ak sa ma stat nieco zle…/dufam, ze nie/, aj tak tomu nezabranime…
Inak, este ma napadlo…neviem, ci to ma suvis…ale vsak viete, ze mame blby spg a okrem toho, ze mm papal Profertil, tak sme nekeksikovali kazdy den, ale len kazdy druhy, len v den ovu 2×…mozno ti, co maju horsie spg by nemali keksovat kazdy den, aby sa stihlo vytvorit vacsie mnozstvo spermii…hm…co vy na moj brilantny postreh? ![]()
son1cka píše: …ze ked zistime, ze sme tehule, mame odlozit teplomer…lebo sa len znervoznime…ak sa ma stat nieco zle…/dufam, ze nie/, aj tak tomu nezabranime…
son1, tak odlozit teplomer, nahodit sa do pohody a uzivat si tehu ![]()
lisa.j píše:
buuuu…tak uz mam foto![]()
genialne
![]()
aj tu nas ides strasit tou copatou? ![]()
Příspěvek upraven 01.04.10 v 10:46
son1cka píše:
Inak, este ma napadlo…neviem, ci to ma suvis…ale vsak viete, ze mame blby spg a okrem toho, ze mm papal Profertil, tak sme nekeksikovali kazdy den, ale len kazdy druhy, len v den ovu 2×…mozno ti, co maju horsie spg by nemali keksovat kazdy den, aby sa stihlo vytvorit vacsie mnozstvo spermii…hm…co vy na moj brilantny postreh?
Soni tvoj brilantny postreh je uplne pravdivy,a aj lekari to tak u tychto parov odporucaju ![]()
a jasne, ze odloz teplomer, ak je nedajboze zarodok vadny, odide aj keby si robila neviem co, proste je to priroda, ale ja verim, ze bude vsetko fajn, pohoda a ziadny stres a mysliet pozitivne ![]()
tak o hodinku odchadzam k dokimu na potvrdenie ovulky, trosku zacinam byt nervozna, ale verim, ze prebehla, a potom uz len domov, huraaaaaaaaaa
![]()