Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moukuska ja som ho brala asi dva dni, potom som zistila, ze je to skoro este, tak som ho vysadila, ale mne nechutil, dvihal sa mi z neho zaludok, tak som ho uz ani nebrala
a lauritke nepomohol minuly cyklus
dakujem, ste strasne zlate, hned hodim grafik, len co pridem na to, ako ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/2aed75
zeby takto?
dijef aj tak je to dobre, ale ked si to das do podpisu, tak tam bude stale, a nebudes ho musiet kazdy den pridpavat
dijef a ten dnesny pokles nie je vobec velky, to este mozes stupnut naspat
dijef a nemohla byt ovulka u teba az 17 DC? Alebo takto ti to sedi? Viem, ze tam mas pozitivny testik, ale ci nahodou
no idem hladat ako ten podpis nastavit ![]()
ja uz svoj cyklus poznam, zrejme pojde zajtra o desatinku hore a potom pozajtra zacnem spinit. uz mam predmrchovske priznaky. hoci, v pondelok ma dvakrat tak strasne zapichalo v podbrusku, az som skrikla! pred tym ziadna bolest ani potom, tak som dufala, ze to moze byt uhniezdovanie, ale uz pomaly citim mrchu. a krcok je hore a taky maksi ![]()
ja popíjam sirup Hedelix a mám egg od včera, ale ovu mávam až na 16-17dc uvidíme či taký zostane
nela a nie je to skor na Hedelix? Ono by sa to malo pit max sedem dni pred ovu vratane
neli zase kukni moj graf, tiez by si povedala, ze ovu bola na 25 DC u mna, vsak? Ale ja som si na 99% ista, ze bola tak ako je vyznacena