Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
1.4.10 14:09

Ahojte
Riana, aj ja som zvykla pit alchemilku, a ja som mala po nech echt slabucku mrchu…len zo 2-3dni a slabu, ani bolesti neboli… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.4.10 14:10

katka super :potlesk: dobrý doktor, pekne sa ti venuje. mne poovu usg nerobieval :-( ale verím mojej bazálke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 14:10

akurat sa mi zda dost silna…dnes som druhy den ms, a teda uz mi asi cela sliznica odisla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.4.10 14:12

ja si robím sypanú alchemilku, 2-3 krat za den, sliznicu mám ok a mrchu len den-dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:13

Baby asi som zas pozadu, ale na MK uz nie je skupina „nedobrovolna neplodnost“, ale len neplodnost… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
son1cka píše:
Baby asi som zas pozadu, ale na MK uz nie je skupina „nedobrovolna neplodnost“, ale len neplodnost… 8-o

sonicka, ano uz vcera sme sa rozculovali nad tym :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12

rada by som bola, keby pomohla… ale to by sa patrilo viac mesiacov asi…

no kafco vo mne… ja to mam asi minutovu zalezitost…
a alchemilka sa nekona, pojdem uz o chvilu z robotky, tak nestiham :-D

• Citovat
  • Upravit
2249
1.4.10 14:14
nela00 píše:
ja si robím sypanú alchemilku, 2-3 krat za den, sliznicu mám ok a mrchu len den-dva :roll:

nely, a tu sypanu si kupila v lekarni tiez? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
1.4.10 14:15

son1 a kolko si ju predtym pila? ako dlho?

• Citovat
  • Upravit
5530
1.4.10 14:16

aj ja mam sypanu alchemilku, takym cajom verim viac, aj ked je to menej prakticke, a tiez som ju pila 3 krat denne, ale ja som ju pila iba par dni, potom ma to prestalo bavit :lol:

Příspěvek upraven 01.04.10 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.4.10 14:17

ja som pila asi 2-3 mesiace alchemilku, to bolo rovno ok oktobra a mala som uplne posahany cyklus… ale nepripisujem to alchemilke, hehe, len som si povedala, ze mi to nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.4.10 14:17

Holky a u našeho profilu nenajdem naše fotoalba když si uděláme? :roll: :-)

jsem si přidala pár nových foteček 8-)

https://www.emimino.cz/…odinka-1963/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 14:18
riana12 píše:
rada by som bola, keby pomohla… ale to by sa patrilo viac mesiacov asi…no kafco vo mne… ja to mam asi minutovu zalezitost…
a alchemilka sa nekona, pojdem uz o chvilu z robotky, tak nestiham :-D

tak ja tiez dufam ze pomoze na tie bolesti, aj ked ja ich mam len prvy den , dam si algifen a potom to prejde a je pokoj… ale preco nebyt bez toho ze? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:19

Riana, uz ju nepijem asi 2-3 mesiace, predtym som ju pila poctivo asi 2 mesiace 2×denne, a potom mesiac 1× denne. Pila som pri nej aj Pakost 1× denne. Myslim ze mam zo vsetkeho zasoby ako skrecok, minimalne po 3 krabice z kazdeho…samozrejme 2 nacate flasticky Femikvapiek…tie som pila tiez len mesiac…zensky caj asi z 10 bylin - tiez asi 2 kg …proste ja som taky psychopaticek… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
1.4.10 14:20

bambi, ja sa nimi trapim skoro celu MS, ale prve dva dni je to na odstrel a jeden ibik za druhym… ale viem, ze tolko ibikov nemozem pojedat, tak skusam bylinky, kvapky a tak… snad to pomoze… :-?

son1, no nie si psychopaticek, preco? :-o

ja som este asi 3 cykly minuly rok mala Hormeel kvapky, take homeopaticke a veru, posledny mesiac uzivania a mesiac po dobrati som mala super kludnu MS… musim ase zase ist do lekarne a kupit si ich… snad to bolo z kvapiek… a nie len nejaka psychika :-D

Příspěvek upraven 01.04.10 v 14:22

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí