Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jestli alchemilka=kontryhel, tak vám přeji upřímnou soustrast
já jí pila měsíc a fuuuuuuuuuuuuuuj ![]()
bambi9 píše:
riana, dam si kavu a doma tu alchemilku
ja si dam teraz teda kavu a potom este alchemilku ![]()
ale chcem to stihnut v robote este vsetko…
bambi a kavu ides pit aku?
kaculad píše:
Holky jestli alchemilka=kontryhel, tak vám přeji upřímnou soustrastjá jí pila měsíc a fuuuuuuuuuuuuuuj
kacul, ano, je to kontryhel ![]()
riana, ja pijem nesku s mliekom, a doma presso ![]()
kacula, ja som pila minuly mesiac alchemilku dva tyzdne a velmi mi chuti ![]()
Bambi, já jí pila tedy s velkým sebezapřením - já na tyhle bylinkové lektvary nejsem
Cinzanno je lepší ![]()
kacul, nie je to bohvieco, ale ked sa to pije teple a snazim sa to vypit naraz, tak je to ok… ![]()
aj ked… rano som nemala daleko od
![]()
kaculad píše:
Bambi, já jí pila tedy s velkým sebezapřením - já na tyhle bylinkové lektvary nejsemCinzanno je lepší
no mne celkom chuti, pijem ju taku teplu,vlaznu cca tristvrte litra ![]()
nela00 píše:
a koľko jej denne vypijete?
ja dva krat denne, ako je na krabicke napisane… ale v praci mam inu velkost salky ako doma, tak dokopy tristvrte litra ![]()
mozno prave preto teraz idu zo mna take velke kusy cez ms
zeby ta sliznica?
![]()
Já pila půl litru denně a taky jsem se to snažila vypít naráz - abych necítila tu chuť. Hlavně, že už je to za mnou ![]()
nela, no ja si robim 2× denne jedno vrecko (to by malo ist do pol litra vody) s 2dcl vody
ale luhujem len kratko, mozno tak 3 minuty…
inac, aj vam sa navrchu robi taka vrstvicka akoby navrchu plavali tenucke kusky papiera? ![]()
bambi, aj ja si dam teraz kavu s mliekom ![]()
baby uz som spat
mne nahodou alchemilka chuti, ja mam celkovo rada bylinkove caje
takze dr. podla usg ovu potvrdil ![]()
zobral krv na progesteron, ale vysledok az o tyzden, no mne teraz staci aj usg ![]()
maternica na 6 DPO 9 cm, co minuly cyklus na 8 DPO mala 7,5, ale nechcem si nic namyslat ![]()
Cize zaver, este pockame na vysledok progesteronu a ak bude v pohode, tak mi dava tak 5 mesiacov bez podpory, len sa budem sledovat, ci mam ovu, a keby sa to zacalo babrat tak to zacneme riesit. Povedal ze po vysadeni HAK mam muzske hormony utlmene, tak asi 5-6 mesiacov moze byt ovu a potom sa to moze zacat zase babrat, tak budem dufat, ze nebude uz mat cas sa to babrat
No a sam mi potvrdil, ze usg na potvrdenie ovu nestaci, chcela som sa nim dohodnut, ze budem chodit aspon na kontrolne usg, po predpokladanej ovu, ze nech kukne ci prebehla a on povedal, ze to bez predchadzajucej folikulometrie a odberu krvi na progesteron nejde na 100% potvrdit, ale test na progesteron je drahy a to by poistovna tak casto nepreplatila, len som sa zabudla spytat kolko to stoji, keby som si to sama chcela zaplatit, ale tak na usg mozem prist, ci nemam cysty a tak podobne, len on mi nezaruci uplne ze ovu prebehla.
Fuu ako som sa rozpisala
bambi a aku mas MS? necitis po tej alchemilke nejaku ulavu napr. od bolesti alebo nieco podobne?
riana12 píše:
bambi a aku mas MS? necitis po tej alchemilke nejaku ulavu napr. od bolesti alebo nieco podobne?
riana, no nieco tam plava a salka je potom cela zasrana
![]()
ja som tento mesiac dostala ms neobvykle…neohlasene… len nahodou na wc som to zistila…tak som sa potesila ze bude bez bolesti vdaka alchemilke ale ako nahle sa rozbehla,tak som mala velke bolesti
asi ju musim byt dlhodobejsie aby mala ucinky na bolest ![]()