Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dievcata to aj Vam ked FF oznaci ovulku si potom myslite ze ste v tom az kym nepride mrcha? ako tomu zabranit?
lisaaaa ![]()
Kati…si ma dorazila…nam to nikto o tom á 2dnovom kekse nepovedal…
![]()
katkamarek píše:
tak o hodinku odchadzam k dokimu na potvrdenie ovulky, trosku zacinam byt nervozna, ale verim, ze prebehla, a potom uz len domov, huraaaaaaaaaa![]()
![]()
to uz mas potom na zvysok dna fajront? aj ja chceeeeeeeeem ![]()
mouku, no neviem poradit. odkedy som sa vratila k meraniu, tak som si to tiez stale myslela…ale to v ramci teorie pozitivneho myslenia ![]()
haha, lisa, paradna fotka!!!!!!
a ked aj by tu adminky z MK smirovali, nech sa len poriadne priucia, co uzivatelia potrebuju…
mne uz krcok trochu zmakol a posunul sa vyssie, som povedala mm, ze uz nebudem sa snazit, ze asi to tak ma byt a hotovo… asi mame mat len jedno dieta… alebo ma caka laparka (jemu samozrejme hovorim, ze by som musela ist na operaciu)…
son1cka píše:
Kati…si ma dorazila…nam to nikto o tom á 2dnovom kekse nepovedal…![]()
![]()
![]()
![]()
No to je len odporucanie, nie vseobecny nazor, niekto hovori tak, druhy onak, napr. u zdravych parov odporucaju neabstinovat, aby sa tie spermie stale menili, u tych, ktore maju trosku problem zase sa odporuca co to posetrit a az tak sexikovat.
KATKA držím palce u Dr. ![]()
lisa.j Ty si expert
![]()
Inak ja dnes upratujem, už som umyla okná, idem vyčistiť sedačku(nikdy viac by som si nekúpila bielu sedačku vrrrrr
)
potom spravím jarnú výzdobu, chystám sa presadiť kvety
a upiecť dáky koláčik asi pudingoš) ![]()
lisa.j píše:
riana, ked ona sa na mna trochu podobaaa…
lisa, ale takto tu podpichovat tou copatou?
treba nejaku inu vymysliet ![]()
moukuska, stale, teda za tie tri cykly som dufala aj ked mrcha dosla ![]()
smouli ahoj, dakujem, ty si aka sikulka ![]()
ja robim len tiramisu, nemam ruru, tak ani nema kde piect zatial, a ja mam tiez bielu kozenu sedacku ![]()
smouli, dakujeeeeeem
…ty brdo, ja som uplne zabudla, ze tento vikend je velka noc
![]()
Moukuska, mne ked dosla mrcha, vzdy som si dufala, ze je to len to krvacanie, co maju tehule, az ked zo mna isli vodopady, som pochopila…takze ja tiez neporadim…tiez som dufala vzdy do poslednej moznej chvilky… ![]()
idem ja rychlo nieco robit, ked uz mam teda fajront od materskych povinnosti ![]()
ellla bude to zniet ako klise, ale mozno ked to teraz nechas tak, tak ostanes hned tehu, ja viem, ze to je tazke, a su to len reci, podla mna kazdy par raz dospie do bodu, ze rezignuje a vtedy to klapne ![]()