Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauritka píše:
lisa a neplakal chudačik ??
lauri, nastastie ho viezol mm, no dufam, ze nie, mm sa vyhrazal, ze ho dovezie naspat, ak bude plakat… ![]()
no lebo mala dcerka, mojho mm brata tak revala, ze ja na rok vybrali a pojde az od 4roch rokov.
uplne bola modra… ![]()
No ked by ju zase odblokovali a dali jej este jednu sancu, tak nabuduce, ak by to nahodou urobila zase letim i ja ![]()
Příspěvek upraven 01.04.10 v 10:06
lauri, no dufam, ze si casom zvykne…ale ved ak vsetko dobre pojde, tak o par mesiacov zacnem matersku, a bude moct byt doma ![]()
Este ze je tu moznost editovat ![]()
Příspěvek upraven 01.04.10 v 10:07
Ahoj. Soldi zamerne narusala ine diskusie zavádzaním, ked sa vyjadrovala, ze teraz musia mat uzivatelky fotku ako na OP, co nie je pravda. Soldi bola zablokovana aj minuly tyzden a po prislube, ze uz bude dodrziavat pravidla bola odblokovana. Kedze pravidla nedodrziavala, zavádzala o profilovych fotkach v inych diskusiach, urázala adminov a prevadzkovatela stranok, rozhodli sme sa pristup jej odopriet. Ak by sme jej pristup obnovili, je velka pravdepodobnost, ze po par dnoch by sa problemy zopakovali. Uzivatelia, ktori zamerne narusaju diskusie nie su na stranke tolerovani.
Uz som vam pisala, ze ak chcete riesit intimne a sukromne veci, mozte to robit v sukromnej diskusii, tam nehrozi, ze by vase prispevky niekto cital a zneuzival.
toto jsem dostala od JANOCKY!!!!!!!!!!!!!!!!!
aj mne janocka napísala to isté ![]()
To sme ako v škole, kto neposlúcha, ide za dvere
. Ved je to celé na hlavu
![]()
katkamarek píše:
je to nebezpecnePříspěvek upraven 01.04.10 v 10:07
KED SA IM TO NEDA NORMALNE VYSVETLIT LEBO NAS ODMIETAJU POCUVAT, NECH SA NECUDUJU ZE TAM BUDU PADAT NA ICH HLAVY A TIE ICH PRAVIDLA IRONICKE NARAZKY…
katka, pekne si jej napísala.
A neboj, ak by ťa blokli, budeme orodovať aj za teba
![]()
tu sa daju dat aj uzivatelia do priatelov