Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmmm? zeby az 17 DC?
no keksikovalo sa v den vyznacenej ovu, takze by to este teoreticky prichadzalo do uvahy, podla coho myslite ze az 17? sedi mi to s hlienikom a aj ovu testom…
dijef a ovu test na 16 DC si nerobila? Lebo podla teplotky by som povedala 17 DC, a hlienik sedi, este nebol creamy
No nic, padam ja k tomu doktorovi, drzte palce aby ovu potvrdil, ozvem sa az podvecer
kati, nerobila, mali sme navstevu, strasna hektika, som bola rada, ze aspon sexik vysiel. okrem toho, ten pozitivny test mal rovnake ciarky, co podla mojich skusenosti znamena, ze uz ide testovacia slabnut. Mavam to tak, ze najprv je T ciarka silnejsia a na druhy den su rovnake, treti je test negativny. ja si myslim, ze mi to sedi, vsak uvidime podla LF.
jaaaj, a este jedna vec, tej kruzok na 2 DPO je prazdny, lebo som merala uz o 4tej rano, takze mi to vychadza, ze ak by som v standardnom case merala, teda o 6tej, bolo by to vyssie a teda ovu by bez pochyb bola tak ako je. ![]()
Příspěvek upraven 01.04.10 v 12:03
govinda píše:
všetky ste u lekára?![]()
![]()
Tak vám držím palce
govi: ja som dnes doma cely den, a zase jak minuly mesiac po tom co mi FF oznacil ovu si asi zacnem namyslat priznaky, musim nieco robit aby som na to nemyslela, ale aj napriek tomu davam malu sancu, mrska pride…ale zatial v pohode, kedze snazenie bude az v maji, to jedine keby sa smyklo…ale 2.krat by to uz musela byt velka nahoda ![]()
moukuska píše:govinda píše:govi: ja som dnes doma cely den, a zase jak minuly mesiac po tom co mi FF oznacil ovu si asi zacnem namyslat priznaky, musim nieco robit aby som na to nemyslela, ale aj napriek tomu davam malu sancu, mrska pride…ale zatial v pohode, kedze snazenie bude az v maji, to jedine keby sa smyklo…ale 2.krat by to uz musela byt velka nahoda
všetky ste u lekára?![]()
![]()
Tak vám držím palce
jaaaj a na priznaky len 3 dni po ovu je este skoro predsa ![]()
no nic, idem ja nieco zmysluplne robit, lebo od rana iba za PC sedim! strasne ![]()
dakujem, ze ste ma vzali medzi seba, ste super! ![]()
mscat píše:
jak jste si sem holky dali svou fotku?
mscat pojdes do nastaveni (hore vpravo) a tam das vlozit ikonku ![]()