Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
1.4.10 14:39

Babulky, tak ja uz idem z robotky, majte sa tu teraz popoludni pekne, tak zatial :mavam:

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 14:41
riana12 píše:
Babulky, tak ja uz idem z robotky, majte sa tu teraz popoludni pekne, tak zatial :mavam:

papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:42

ha..je tu niekto okrem soldi, kto bol zabanovany na mk? lebo mne sa tam neda prihlasit, pise mi to, ze mam ine heslo…tak len chcem vediet, ci je to ban, alebo mi niekto nejak zmenil heslo :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 14:43

lisa tak presne to robilo aj mne, a preco si myslis, ze by ta blokli, co si urobila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:44

Lisa.j.neviem, ci je to len nahoda, ale aj mna prihlasilo, ked som heslo nahodila treti krat, bud im blbne ten priduseny konisko, alebo sme vsetky „persona non grata“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:45

katka, no neviem o nicom :mrgreen:
ale uz nemam ani foto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 14:46

sonicka, ze priduseny :lol: :lol: :lol: :palec:

no ja teraz musim odist, tak zatial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.4.10 14:47

lehe a natul, som rada, ze ste nase :)))
ja uz pocitam minuty, kym budem moct ist domov, vyzera to tak, ze tu musim cakat do stvrtej na muza, kym pre mna pride… som premyslala, ze by som sa zastavila v lekarni kupit mozno este jeden testik, aj ked viem, ze asi je to zbytocne… ale ja sa s tym tazko zmierujem, ze by mala mrchana prist… ved sa nepokazi, ak by som ho nepouzila, ostane na dalsi mesiac… no nie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

lisa tak moze byt, ze ta zablokovali kvoli tomu, ze si si davala stale foto, ktore ti oni mazali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

ahoj katka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:48

no zmazali mi ho len raz…mmmk, ked robila cistky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 14:48

ellla presne tak, uvidis rano aka bude teplotka, a potom by ti bolo luto, ze nemas cim testovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 14:50

lisa mozem napisat janocke a spytat sa je na to, ale uz ma to tam fakt prestava bavit, tieto praktiky mi uz pripominaju byvaly rezim, kazdy kto vybocuje musi byt umlcany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:51

Ellla, testik sa ti nepokazi…nepouzijes-odlozis…nebudes musiet bezat do lekarne inokedy… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:52

Kati je to naprd, uz som si na MK zvykla…ale co uz…este ze nas nevystopovali a nedali postrielat…ale…este nehovor hop…„pozor na sniperov z MK“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí