Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
riana12 píše:
Babulky, tak ja uz idem z robotky, majte sa tu teraz popoludni pekne, tak zatial
papa
![]()
ha..je tu niekto okrem soldi, kto bol zabanovany na mk? lebo mne sa tam neda prihlasit, pise mi to, ze mam ine heslo…tak len chcem vediet, ci je to ban, alebo mi niekto nejak zmenil heslo
![]()
lisa tak presne to robilo aj mne, a preco si myslis, ze by ta blokli, co si urobila?
Lisa.j.neviem, ci je to len nahoda, ale aj mna prihlasilo, ked som heslo nahodila treti krat, bud im blbne ten priduseny konisko, alebo sme vsetky „persona non grata“ ![]()
lehe a natul, som rada, ze ste nase ![]()
ja uz pocitam minuty, kym budem moct ist domov, vyzera to tak, ze tu musim cakat do stvrtej na muza, kym pre mna pride… som premyslala, ze by som sa zastavila v lekarni kupit mozno este jeden testik, aj ked viem, ze asi je to zbytocne… ale ja sa s tym tazko zmierujem, ze by mala mrchana prist… ved sa nepokazi, ak by som ho nepouzila, ostane na dalsi mesiac… no nie???
lisa tak moze byt, ze ta zablokovali kvoli tomu, ze si si davala stale foto, ktore ti oni mazali
ellla presne tak, uvidis rano aka bude teplotka, a potom by ti bolo luto, ze nemas cim testovat ![]()
lisa mozem napisat janocke a spytat sa je na to, ale uz ma to tam fakt prestava bavit, tieto praktiky mi uz pripominaju byvaly rezim, kazdy kto vybocuje musi byt umlcany
Ellla, testik sa ti nepokazi…nepouzijes-odlozis…nebudes musiet bezat do lekarne inokedy… ![]()
Kati je to naprd, uz som si na MK zvykla…ale co uz…este ze nas nevystopovali a nedali postrielat…ale…este nehovor hop…„pozor na sniperov z MK“ ![]()
Babulky, tak ja uz idem z robotky, majte sa tu teraz popoludni pekne, tak zatial