Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja som kupila naraz tri balenia mamtestov a nech si kazdy mysli co chce, ani ovu testy nemam problem kupovat, iba prvy krat, teraz uz v pohode.
Uz viem,kde maju u nas, vacsinou je to v lekarnach v obchodnych centrach, tych co su ako samoobsluha, tam som nasla mamatest vzdy
Inak mi neukazuje smajlov, vy ich mate?
nat a to je presny nazov temy? Lebo ju neviem najst, ci ju uz vidite len vy na cz konikovi?
Uz mi idu
![]()
preco mi FF graf uz 2. cyklus oznacil ovulku prerusovane? neviete? ![]()
Kati to se jmenuje snažilkování po potratu v prosinci,ale ted už tam je asi klid,ta bitva proběhla dopoledne,ony se pak nasraly a založily si novou diskuzi
![]()
moukuska, lebo v prvom grafe nemas nic ine okrem teploty zaznacene, a v druhom sice mas plodny hlienik, ale takmer pocas celeho cyklus, FF chyba este nejaky udaj na zaklade ktoreho by si bol istejsi, napr, krcok, alebo najlepsie ovu test
nat to nevadi, ja si chcem kuknut ake su to mrchy, ale da sa to najst iba cez cz, lebo to je tema iba na cz konikovi
katkamarek píše:
moukuska, lebo v prvom grafe nemas nic ine okrem teploty zaznacene, a v druhom sice mas plodny hlienik, ale takmer pocas celeho cyklus, FF chyba este nejaky udaj na zaklade ktoreho by si bol istejsi, napr, krcok, alebo najlepsie ovu test
no ale ked som merala uplne prvykrat, tam som tiez nemala nic ine len teploty a hlien a predsa oznacilo plnou ciarou.
Babulky, prosim Vas, kuknite mi graf…min. mesiac som mala LF 12 dní, aj ked podla vysledkov krvi nebola ovu 17. ale 15. DC /t.j. 14 dnova LF/, tento graf som vlastne 13DC, takze mam teraz „mrchatime“?
Baby, ja som hotova, picha ma v podbrusku, uz 3 hodiny som nebola na WC, lebo sa bojim, ze mi dojde mrchana sprosta…
![]()
Tak jsem kukla na ty potraty a některým se už rozsvítilo a ted tam psaly,že se to prostě vyhrotilo a že se to dá časem do normálu,ale jsou tam i holky,které mám ráda,tak jsem ted jedné napsala a tam s těma se bavit zatím nebudu a uvidím,jak se to vyvrbí
.Kati musiš dát snažilky a pak snažení v prosinci po potratu,je to tam ted na první straně ,ale najed si když tak do rána,tam to začalo
joj, mam chut sa im nejak pomstit… adminkam na koniku, a tym, ktori maju na starosti tu buzeraciu dospelych ludi ![]()
Tak jsem kukla na ty potraty a některým se už rozsvítilo a ted tam psaly,že se to prostě vyhrotilo a že se to dá časem do normálu,ale jsou tam i holky,které mám ráda,tak jsem ted jedné napsala a tam s těma se bavit zatím nebudu a uvidím,jak se to vyvrbí
.Kati musiš dát snažilky a pak snažení v prosinci po potratu,je to tam ted na první straně ,ale najed si když tak do rána,tam to začalo
son1cka píše:
Babulky, prosim Vas, kuknite mi graf…min. mesiac som mala LF 12 dní, aj ked podla vysledkov krvi nebola ovu 17. ale 15. DC /t.j. 14 dnova LF/, tento graf som vlastne 13DC, takze mam teraz „mrchatime“?
Baby, ja som hotova, picha ma v podbrusku, uz 3 hodiny som nebola na WC, lebo sa bojim, ze mi dojde mrchana sprosta…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sonicka, bud vklude, vsetko bude OK…si teraz v tom obdobi kedy by dorazila ms ale nedorazi..preto ta boli brusko … snaz sa radsej oddychovat tieto dni …
lauri to já a lehe jsme se dost pohádaly na diskuzi snažení v prosinci po potratu,
aspon byla chvilku zábava