Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
1.4.10 18:37
natulaa píše:
holky tak myslíte,že se na koníka už nevrátíme? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

ved uvidime ako sa tam vyvinie situacia, sem tam nakukneme ci sa nieco zmenilo, aj ked tomu neverim…

tiez si myslim ze idu sviatky preto tu je menej rusno teraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 18:39

natulaaa ukaz mi link,de je ta hadka? ja vobec neviem najst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 18:40

moukuska ja som nastvana na Kona ale tu mam pocit,ze som nejako neviditelna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 18:40

katkaa ukaz mi ten link plisss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 18:42

holky ono ted je i klidnější období,žádná testománie,ani těhu ani ovu,to zase příjde a i Soldi tu chybí,ta holka dovede vždycky rozesmát :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5530
1.4.10 18:44

toji
http://www.modrykonik.cz/…-po-potratu/?…

ale musis sa naklikat trosku dopredu, je to viac citania

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 18:49

nat co som doteraz precitala, tak poviem len tolko, ta lendwa,ci ako sa vola je dost necitliva, ja uplne chapem co ste tym chceli povedat, necitala som celu temu, tak si nemozem urobit objektivny nazor,lebo jasne,ze viac drzim pri tebe, ale z toho co si pisala, som to ja pochopila. Mate pravdu aj vy s Lehe a maju pravdu aj ony, lebo sa chcu podelit so svojou radostou, ale mohli by byt citlivejsie, Neviem si predstavit, ze by sa niektora babulka v nasich temach takto zachovala, keby niektora netehulka vyslovila take prianie a upozornila na nieco. Asi by sme sa snazili urobit nejaky kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.10 18:50

rebelovala som s fotografiou - lebo som mala seba, teda svoju tvar, ale bola to kolaz - mala som take retro vlasy. a to sa im nepacilo. a ked som si ju napriek zmazaniu pridala zas a zas, ved som to ja!!!, tak ma bez upozornenia blokli.
a to bolo akurat v ten den, ako som nasla moj prvy pozitivny test…
konkretne som mala tuto foto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
1.4.10 18:55
toja píše:
moukuska ja som nastvana na Kona ale tu mam pocit,ze som nejako neviditelna :lol:

toja urcite nie si neviditelnaaa to nie, len ako napisala natul,je kludovy rezim :-) a nie kazdy ma svoj den plodny na pisanie stale, ja len obcas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
1.4.10 18:56
shaarka píše:
rebelovala som s fotografiou - lebo som mala seba, teda svoju tvar, ale bola to kolaz - mala som take retro vlasy. a to sa im nepacilo. a ked som si ju napriek zmazaniu pridala zas a zas, ved som to ja!!!, tak ma bez upozornenia blokli.
a to bolo akurat v ten den, ako som nasla moj prvy pozitivny test…
konkretne som mala tuto foto:

no to je sila, ved splna vsetky kriteria, oni su fakt brzdy, nechali tam take co im do tvare nevidno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 19:01

moukuska jasne :-)natulaa citala som tu diskusiu som si na seba spomenula,ked som hladala nieco kedysi na konikovi, konecne nasla temu a kym som sa preklikavala cez nu,zistila som, ze sa ta tema ktoru hladam..stráca…v uplnej inej teme. tak som kona vacsinou vzdy zavrela. lebo ako aj tu, snazilkovanie po potrate..proste nejaka uzavreta spolocnost baviaca sa o „víne“..chapete,priklad.

posem jak hotentot..proste nazv temy ma zaujal,ale diskutovalo sa o inom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 19:02

moukuska, ale to bolo pred nejakymi 33 tyzdnami :)

shaarka na takych bludoch baziruju, ze to az boli, tu nie je ziadny problem, a tie ich argumenty su tiez „inteligentne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 19:03

kočky,inak vobec sa mi nezdalo,ze tie baby na tej stranke o potrate maju nejake realne fotky…a nezmazali ich..

inak, zajtra zacinam merat, juppiii,teplomer ako driga,pichnem a teplomer a ulavi sa mi :-)
len skoda,ze idu sviatky=lebo mi mal prist Pre Seed z ameriky a asi to nestihnem do ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 19:03

droga..nie driga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.4.10 19:04

shaarka to poznam ten program. tu fotku mas super, taka pekna mama zo 60tych rokov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí