Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
smouli na to ze si sa nesnazila, tak klobuk dole, vyzeraju krajsie ako tie co su na fotkach ![]()
smouli229 píše:
moukuje to o nervy, ale tak dnes nebol nik doma tak som sa trošku odviazala no
ale už sa teším, keď budem mať to svoje, budem vedieť, že keď si niekde niečo položím a uložím tak to tam aj nájdem
presne tak ani my s mm sa uz nevieme dockat kedy sa prestahujeme, aspon si budem moct robit veci po svojom a nebude mi nikto dychat na krk lebo ta moja mama postavi do pozoru kazdeho
a tesim sa na vikend ked pojdu prec a tiez nieco „spacham“ ked budem sama a prekvapim mm ![]()
no svokrovci zajtra odchádzajú na lyžovačku do Talianska až do pondelka večera sú fuč juupiiii ![]()
ja si na to svoje ešte pekných pár ročkov počkám, začali sme stavať domček - tak ale aspoň to ma teší, že to takto nebude na veky a že raz sa dočkám ![]()
holky no to jo,v jedné kuchyni s rodičema je peklo,když jsme to tak měli,tak mě nebavilo nic kuchtit,za to ted,když mám svoje,to je uplně něco jiného,jinak já peču každý rok na velikonoce velikonočního beránka,zaliju ho čokoládou misto očiček mu dám lentilky a mašličku kolem krku
,já vám ho vyfotím a pošlu v sobotu ![]()
jeeej natulaa to musí byť milé - teším sa na foto a úprimne závidím tú vlastnú kuchyňu ![]()
babulky ja si idem už ľahnúť, lebo ma dosť bolí ta hlava dobrú nocku a papa zajtra
![]()
baby teraz odbocim, ale pisem si teraz so sesternicou deviatackou, a mi hovori, ze v triede uz nie jedna spoluziacka nie je panna, maju okolo 14-15 rokov, ja som z toho zhrozena. Som staromodna?
smouli229 píše:
no svokrovci zajtra odchádzajú na lyžovačku do Talianska až do pondelka večera sú fuč juupiiii
ja si na to svoje ešte pekných pár ročkov počkám, začali sme stavať domček - tak ale aspoň to ma teší, že to takto nebude na veky a že raz sa dočkám
no to my rekonstruujeme domcek a to ti poviem ze lepsie zburat a postavit novy
ale stale vravime ze do Vianoc sa prestahujeme len neviene ze ktorych Vianoc
ale vyzera to nadejne na tento rok. dufam a modlim sa ![]()
katkamarek píše:
baby teraz odbocim, ale pisem si teraz so sesternicou deviatackou, a mi hovori, ze v triede uz nie jedna spoluziacka nie je panna, maju okolo 14-15 rokov, ja som z toho zhrozena. Som staromodna?
katka: ta dnesna mladez no teda, ked si spomeniem na seba tak ja urcite som staromodna ![]()
katkamarek citala som tie pravidla na konikovi a este raz opakujem= K…TINA
katkamarek píše:
moukuska aj my rekonstruujeme, uplne chapem
katka: kolky rok?
smoli a vy ako dlho staviate?
katka ano,citala. je im jedno,ci tam sme alebo nie=mozeme odist,ak sa nam nepac… ![]()
smouli
![]()
Mouk ono je fakt lepší postavit nové než spravovat staré my jsme spravovali 5 let a ještě furt nekončíme,letos nás čekají ploty,jinak kati já jsem z vesnice a upřímě ti řeknu,že ve 14 jsem toho ještě moc o sexíku nevěděla,víš jak,jen tak z řečí některých chytřejších spolužáku,doma když byli filmy s hvězdičkou tak jsem se dívat nemohla
,tak asi tak,ale mám neteře 16 a 14 let a synovce 15 a 19 let a mužu říct,že jsou co se tohodle týče uplně jiní a holt ohodně chytřejší,někdy až moc,ale to je asi dobou
![]()