Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa
katkamarek toto bolo vo vete Boba:Aj ked teraz na ich zaklade pravidla menit nebudeme, je mozne ze neskor pomozu spolu s dalsimi faktami k tejto zmene.
co dodat? proste slovensko…
natulaa ja som prvy menzes dostala v 16, takze ja som dovtedy bola dieta, no a u mna to bolo asi tak isto ako u teba, tiez som o tom vela netusila
toja, ja uz sa k tomu viac vyjadrovat nechcem, dufam, ze ma zase nevyporovokuju
To ji Slovensko nebo česko,všecko stojí za hov…
.
Kati zkusila jsem změřit a měla 37.5,takže zítra ráno 37.1 tipuju,holky já jsem taka kráva,já si normálně někde v zadu v mozečku říkám ,že co kdyby to vyšlo i přes tu laparku,já vím,že je to asi blbost,ale co kdyby,nikdy není nic jisté
,Ale když ten muj grafík je takový nějaký jiný než vždycky,ale to muže být tou laparkou,já vím co mi asi řeknete,ale já to potřebovala napsat
![]()
toji, jasne strucne vystizne, ale myslim,ze to je aj tak na nic, neviem ci oni za tie blbe pravidla nejake prachy dostavju ci co, lebo uz fakt nechapem
ano,to je jedno…
katkamarek ja som len jemne napisala,co si myslim, ale fakt jemne..citala si? viac som sa rozpisovat nechcela lebo viem,ze to nema zmysel…
toja píše:
katkamarek dopisala som tam odpoved
dobre si napisala ! skoda marnit cas nad nimi
natulaa, Hiva v teme PCO pisala, ze laparka sa robi pred ovu, aby sa predislo riziku, ze zena otehotnie pred tym, lebo asi by to znamenalo automaticky koniec. Mrzi ma to, ale podla mna oni to asi precistuju ked ta uz maju na stole, takze asi aj sebemensi zarodok sa znici. Teplotky mas mozno vyssie kvoli rankam, ktore mas, pisala si, ze si mala trosku vyssiu telesnu teplotu. Ale uplne chapem tvoje uvahy, ja aby som to tiez asi robila
toji, bolo to take jemne, ze uz jemnejsie nemohlo byt, ja by som sa aj viac rozohnila, ale chcem, aby soldi este dali sancu, tak to nechcem pobabrat, lebo som slubila, ze uz sa k tomu nebudeme verejne vyjadrovat
kati nema zmysel na nich utocit,lebo oni si aj tak budu stat za svojim, ja som im len chcela dat najavo ze ta jedna bobova A4,co popisal, znamenala v skutocnosti len jedno=ze ich nas nazor nezaujima, riziko beru na seba a ked sa nam nepaci,mozeme odist…
no katí já myslela,že pujdu až po ovu,ale ona mrška přišla brzičko
,ale jasné,já to taky vím,ale víš jak člověka občas napadne ledas co,mě to taky jen napadlo,jinak holky přeju dobrou noc,jdu se věnovat mm,chudák tu sedí vedle mě a já cvakám do notebooku,tak se mějte hezoučky a dobrou noc
![]()
toji, je to tak ako pises, proste ja som nevedela najst tie spravne slova, ale ty si to vystihla, len mi nejde do hlavy, ze o co im vlastne ide, ked ziju v podstate z nas, alebo su si taki isti svojou „dokonalostou“? No a dost, uz nemam naladu ani energiu sa tomu venovat