Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bambi9 píše:moukuska píše:podla mna bola aktualizovana, mne tam dc sedeli
bambi pozerala som tu tabulku dnes na konovi, ale sa mi zda ze nebola aktualizovanaale fakt to sono keby sme mali, uz by nam doktorov bolo treba len na recepty
ja som tam stale mala DC a pri tom uz mam DPO neva ![]()
Toji promin já ti neposlala ten link,ale poslala ti ho Katka? ![]()
sarah tak tak… ten pokles vyzerá na uhniezďovanie, ešte aj to pichanie v brušku tomu nasvedčuje
![]()
baby precitajte si co odpovedal bob na nase podnety
http://www.modrykonik.sk/…-a-odpovede/
Holky jsem ráda,že jste to četly,mi těhulky nevadí ale poslední dny se to tam nějak zvrhlo jenom na těhu,tak jsme se prostě ozvaly.
.
moukuska tych 33 tyzdnov som myslela, ze je od vtedy co zablokovali shaarku, ona je teraz myslim v 35 tt a blokli ju ked nasla dve ciarky na teste
katka, trefne si reagovala na bobov prispevok ![]()
mne to tu dost blbne teraz, tak sa odpojim… ahojte ![]()
baby kde ste vsetky, co nejake pravidla nas celkom pochovaju?
katkamarek píše:
baby kde ste vsetky, co nejake pravidla nas celkom pochovaju?
aspon ze sa dakto iny ako adminky vyjadril a neokopiroval tie pravidla. tak ako si napisala ale co z toho ked asi sme mala kvapka v mori. neviem kolko moze mat uzivatelov konik a kolko z toho je nespokojnych
co myslis?
dobrý večer babulky
tak babulky moja večerná tabulečka BT teplôt
pred sprchou a po sprche
17DC = 37,3-37,6
18DC = 37,5-37,6
19DC = 37,6-37,7
20DC = 36,3-36,3
prepáčte som tu dnes moc nebola, lebo zas ma morí ta hnusná migréna
som to včera zariekla ![]()
no a čo tu nové???
neviete nič nové o SOLDInej situácii na MK??? mám jej napísať SMS, keby sa čosi zmenilo ![]()
smouli229 píše:
dobrý večer babulky
tak babulky moja večerná tabulečka BT teplôt
pred sprchou a po sprche
17DC = 37,3-37,6
18DC = 37,5-37,6
19DC = 37,6-37,7
20DC = 36,3-36,3prepáčte som tu dnes moc nebola, lebo zas ma morí ta hnusná migréna
no a čo tu nové???som to včera zariekla
neviete nič nové o SOLDInej situácii na MK??? mám jej napísať SMS, keby sa čosi zmenilo
ahojky, no tak to vyzera ze soldi asi neobnovia pristup. janocka skopirovala rovnauy alebo podobnu spravu tym dievcatam ktore jej ohladom soldi pisali, tak neviem… ![]()
a soldi má pevnú IP? Lebo niekedy stačí vytiahnuť kábel od internetu z PC, vopchať späť a IP je iná ![]()
flam to skús potom povedať Soldi, keď sa v nedeľu vráti domov nech to vyskúša ![]()
smouli a stihla si nieco urobit, ci migrena ta celkom skolila?
Citala si ako som dopadla dnes u dr?