Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri ja viem…ale ja si nejako nemozem zvyknut..
co sa stalo inak? preco ste sa pohalai na tej stranke? a kde??o potratoch…
soni, ja som kupila mamatest v Kaufflande, na klokocine, co je ta lekaren
ale bohuzial nebol ten vysnivany s //
damiana píše:
soni, ja som kupila mamatest v Kaufflande, na klokocine, co je ta lekarenale bohuzial nebol ten vysnivany s //
Damiana, na tu lekaren som uplne zabudla dik
![]()
pobezka, ved aj ty mas krasnu fotku, , sa to tu hemži samimi sexicami ![]()
son1cka píše:damiana píše:Damiana, na tu lekaren som uplne zabudla dik
soni, ja som kupila mamatest v Kaufflande, na klokocine, co je ta lekarenale bohuzial nebol ten vysnivany s //
![]()
![]()
![]()
![]()
rado sa stalo ![]()
damiana píše:
pobezka, ved aj ty mas krasnu fotku, , sa to tu hemži samimi sexicami
ale lauritka je skutočná ![]()
ja mám od mm nejaké americké SAS /san antonio/ asi tri mi doniesol z nejakej štúdie
toja píše:
natulaaa halokočky neviete,ci tu bola maja2?
ja som ju tu nevidela…
no, uz som doma… ponahlali sme sa pre misku do skolky, tak sme nesli do mojej oblubenej lekarne a tam, kde sme boli, tak nemali mamatest.. kupila som rapipreg… aj ked asi nebude treba… teraz som si tak namatkovo odmerala teplotu, aj preto, ze ma to hrdlo boli/skriabe a aj ten nos mamplny a mam 36.9… uvidime, kedy milostiva pride… mm ma utesoval, ze ved to bola len implantacia a teplotka zajtra stupne, sa vyzna, odkedy sme pozerali nejake grafy na FF, haha… aj ked… moze byt IP na 13DPO? ![]()
a jasne, ze kym tu mrcha nie je, tak si stale davam nejake nadeje… ja za to nemozem… ach ach.. pozeram, ci mi netmavnu bradavky.. pripadne z casu na cas ked som nahodou na wc, tak poriadne umyjem ruky a kuknem krcok… som postihnuta…
ozaj, dala som si sumivy aspirin teraz.. lebo vyzera, ze teplota mi stupa… ten by mal byt OK, nie?
ellla vobec nie si postihnuta, ja robim presne to iste
kde mam smajlov?
lauritka nadherna fotka
inak ja som este zabudla, vysledky STD testov mam vsetky negativne
baby ja som este nikdy nemala problem kupit mamatest
ale pre mna nie je ziadny test kvalitny, lebo neukazal ani jeden // ![]()
dnes som si kupovala tu alchemilku a kedze som v tej lekarni kupovala minuly tyzden tri tehu testy tak mi ta lekarnicka dnes cumela na brucho ![]()
schmatla som caje a prasila prec ![]()
ellla presne toto som tu dnes riesila ci nie som blazon ze ked kazdy cyklus po tom co mi FF oznaci ovulku hladam priznaky tehu
takze urcite ani ty nie si blazon, ziadna z nas nie je ![]()