Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
641
1.4.10 14:54

katka, dakujem za ochotu, ale netreba…prave kukam, ze ako mam zrusit registraciu na konovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 15:00

Eli jasné kup, jak psaly holky nám se určitě těhu testy nezkazíí :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 15:03

Ja ako pravy skrecok som tiez skreckovala tehu testy, len mi bolo trapne pytat si v jednej lekarni viac, tak som obehala vsetky lekarne v meste a v kazdej kupila jeden… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.4.10 15:06

jj na konovi to by chtělo aby se probrali babi jedny jim ty hormony stoupli do hlavy a poškodil mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.4.10 15:07

sonička to přeci neni ostuda že chces měřít oni ty lekarnice jsou na to zvyklééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.4.10 15:08

ja som dokonca nasla lekaren, kde bezu poukazky, co dostavam kazdy mesiac z roboty (v hodnote 14EUR), takze to vyjde na par dvojbaleni mamatestov, haha… (4?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:10

Millli, ale jedna na mna tak divne kukala, ked som chcela 2/!/ a este sa aj tak pridzubane spytala, ci „naozaj az 2“, ze odvtedy praktizujem „cestu po lekarnach“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549

lisa?tebe taky blokly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

ja mam pocit, ze zakazdym, ked kupujem tehu testy tak som chora… tak vzdy kupujem minimalne 2-3 dvojbalenia a tvarim sa, ze si akoze chcem byt ista, ze si mozem dat nejake lieky, hahaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:12

Ellla…heh…to ma teda nenapadlo… :potlesk: :potlesk: , asi tiez zacnem praktizovat… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
1.4.10 15:21

taky dobrý napad holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.4.10 15:22
  • holky no těhu testy mi tak nevadí ale jak jsem kupovala ovu testy,to bylo,přišla jsem tam,za mnou samozřejmě lidi a já říkám tak potišejí že jako OVU TESTY a ta pipka na mě nahlas PROSIIIIIM,a já to musela zopakovat nahlas :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,mm stál u dveří a chlamal se.No trapas
  • Citovat
  • Upravit
549
1.4.10 15:23

:oops: si byla ruda až na pipině vid? :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 15:24

Natulaaa, mne najskor nejaka z „obstaroznych“ lekarniciek, alebo mladnych pipek donesie tehotensky…potom, ked ich otocim, ze chcem „ovulacny“ tak mi prinesu s vitazoslavnym usmevom na tvari 1 - slovom JEDEN a s tym, ze tento je jediny co maju, lebo ich neobjednavaju inak ako po jednom kuse… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.4.10 15:33

baby, to som vam este nepisala prihodu, ked som predvcerom zhanala vo viedni okolo hotela lekaren a drohgeriu, aby som pozrela, ake tam maju testy… v drogerii nejake ich domace znacky, na ziadnom teste nebola napisana citlivost… tak som si povedala, ze skusim lekaren… najprv tam bolo vela ludi, tak som si povedala, ze kaslem na to, ale ked som okolo nej isla druhykrat, tak tam uz nebol ziaden rad… asi 3-4 tety lekarnicky, kazda rozpravala s nejakym zakaznikom… tak som si povedala, ze pockam… za mnou sa zacal tvorit zase rad.. som si povedala, nevadi… tak som prisla na rad.. opytala som sa, ci hovori po anglicky :) hovorila… tak som sa opytala, ake maju tehotenske testy, ze chcem taky najcitlivejsi… ukazala mi nejaky a povedala, ze ten je dobry… jasne, ze zase nebola nikde uvedena citlivost a tak som sa na to tetusky opytala.. nevedela.. vraj ked mi tyzden meska mrcha.. hovorim, ze ja chcem citlivejsi… tak mi dala take dvojbalenie, ze ved skusim jeden a ked nic, tak o tri dni mozem skusit druhy… a zacala mmi vysvetlovat, na akom principe to funguje, ako je tam hormon, tak som jej vysvetlila, ze ja to ovladam a chcem co najcitlivejsi test.. nakoniec mi ukazala clearBlue digitalny a sa pytala, ze kedy mam dostat mrchu.. hovorim, ze zajtra… tak som sa s nou potom nakoniec dohodla, ze sa akoze zastavim na dalsi den, ak mrcha nepride… som si hned pomyslela, ze to uz si kupim mamatest aj v bratislave.. a ovela lacnejsi.. najlacnejsi test tam stal okolo 5 a pol eura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí