Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte, uz som poobede, citim sa riadne pod psa, boli ma hrdlo, soplim a chcem si lahnut… som riadne otapena… keby som bola aspon tehu, ale takto cakat este aj na mrchu, si to mozem rovno ist hodit, haha… to budu sviatky… prelezim v posteli…
ella, mne je zase zle z obeda…ako som sa napraskala ![]()
ja budem cez sviatky tiez s vlozkou medzi nohami
![]()
já taky budu přes svátky s vložkou,ale mi to vadit nebude,at už je tu a at se mužu začít snažit a pořádně tam ty spermijky nastřílet
![]()
dnes je asi daco vo vzduchu, ja sa tiez necitim dobre. cely den len polihujem. ale musim sa pohnut a daco spravit aspon poriadok, ale nechce sa mi.
Čauvejs babizny - tak jsem zpět z nákupů. Dítě mi spí v autě, tak na vás jdu juknout ![]()
ahojte, aj ja som uz z obeda v robote… koncim dneska skor, uvidim, ako sa mi podari „utiect“ ![]()
mne sa asi ovu ide, lebo taky egg vytok cez obed, ze hruuuza
alebo si to zase so mna prcu robi, dneska aj 1. april, tak by som sa moc necudovala ![]()
mne sa uz tiez nechce byt v praci, ale musim ![]()
tak kto si da aspon so mnou kavu , nech nezaspim
![]()
bambi ja som teraz dopila alchemilku, síce kávička by bola lepšia ale čo pre ten hlien nespravím ![]()
bambi, ja si dam kludne aj aj ![]()
zacneme kavou?
akurat ze pri kave mi hrozi, ze zaspim skor nez bez nej
ale dam si aj tak ![]()
Příspěvek upraven 01.04.10 v 13:49
nela, ja si dnes idem tiez kupit alchemilku… len som nevedela ze je na hlien… ja som myslela na maternicu,sliznicu
![]()
sak to je jedno
![]()