Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no a na zaver…tento cyklus som si dala asi len Pupalku…aj to az okolo 12DC, a celkovo asi 3 tbl Acidofolanu… ![]()
Vcera som si ale kupila Femibion, udajne je velmi dobry pre snazilky aj tehule… ![]()
ahojte, tak som tu na skok medzi upratovanim ![]()
prave som sa zase najedla, aby sm trochu ukludnila zaludok…tak na tuto cast tehu som sa teda fakt netesila
![]()
riana12 píše:
bambi, ja sa nimi trapim skoro celu MS, ale prve dva dni je to na odstrel a jeden ibik za druhym… ale viem, ze tolko ibikov nemozem pojedat, tak skusam bylinky, kvapky a tak… snad to pomoze…
no moj prvy den je tiez otras…a ibac nejem uz od strednej, lebo mi nezaberal…jedine co mi na ms zaberie su kvapky… to je moja istota zatial… mozno po porode bude uz ms bez bolesti
![]()
mscat mas krasne vlasy a mihalnice ![]()
a adrianek je krasne dietatko
este som zabudla, dr. mi povedal, ze mam viac zilnatu maternicu, on to nazval nejak varix… neviem co, povedal,ze z toho su bolesti pri mrche, ale ja nemam, teda prvy den ano, ale ja som tabletku este na to asi nikdy nebrala, ale mam pocit, ze to moze sposobit problem v tehotenstve, sa mi zda, ze to je nieco ako krcove zily ale na maternici, poculi ste uz o tom?
bambi, mne tehu pomohlo na ms, sice ja som nemavala nejake silne bolesti, ale teraz uz necitis takmer nikdy nic…aspon nie pocas 3 mrch, ktore som stihla mat ![]()
katkamarek píše:
mscat mas krasne vlasy a mihalnice
a adrianek je krasne dietatkoeste som zabudla, dr. mi povedal, ze mam viac zilnatu maternicu, on to nazval nejak varix… neviem co, povedal,ze z toho su bolesti pri mrche, ale ja nemam, teda prvy den ano, ale ja som tabletku este na to asi nikdy nebrala, ale mam pocit, ze to moze sposobit problem v tehotenstve, sa mi zda, ze to je nieco ako krcove zily ale na maternici, poculi ste uz o tom?
katka, ja som to este nepocula, zato bolesti doverne poznam… ![]()
lisa.j píše:
bambi, mne tehu pomohlo na ms, sice ja som nemavala nejake silne bolesti, ale teraz uz necitis takmer nikdy nic…aspon nie pocas 3 mrch, ktore som stihla mat
lisa, tak dufam ze aj mne to pomoze raz ![]()
aj ja dufam, ze porod pomoze… cez vikend som nemala daleko od toho, aby prislo na rad aj
![]()
najnovsie moje vyhlasenie, ze sa chcem dat preoperovat na chlapa… ti maju aspon od takehoto klud ![]()
lisa, niet bezstarostnejsieho tvora ako chlap… a este sa tomu nelubi a stazuje sa to ![]()
holky jdu se uklidnit,právě jsme se S Lehe zhádali na jedné dikuzi,nemyslím jako proti Lehe,ale my obě protí holkám.No hruza,tak už budu jen vaše na plný uvazek,tam už nepáchnu,napsala jsem jim něco od srdíčka a jsem tu
,škoa,že na konovi není takový smajla ![]()
natulaa píše:
holky jdu se uklidnit,právě jsme se S Lehe zhádali na jedné dikuzi,nemyslím jako proti Lehe,ale my obě protí holkám.No hruza,tak už budu jen vaše na plný uvazek,tam už nepáchnu,napsala jsem jim něco od srdíčka a jsem tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,škoa,že na konovi není takový smajla
co sa stalo? ![]()
Natulaaa, citala som na konikovi…konecne ste len nase..
![]()
Netrap sa… ![]()