Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
1.4.10 14:21

no a na zaver…tento cyklus som si dala asi len Pupalku…aj to az okolo 12DC, a celkovo asi 3 tbl Acidofolanu… :roll:
Vcera som si ale kupila Femibion, udajne je velmi dobry pre snazilky aj tehule… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:21

ahojte, tak som tu na skok medzi upratovanim :dance:
prave som sa zase najedla, aby sm trochu ukludnila zaludok…tak na tuto cast tehu som sa teda fakt netesila :nevim: :poblion: :poblion: :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 14:22
riana12 píše:
bambi, ja sa nimi trapim skoro celu MS, ale prve dva dni je to na odstrel a jeden ibik za druhym… ale viem, ze tolko ibikov nemozem pojedat, tak skusam bylinky, kvapky a tak… snad to pomoze… :-?

no moj prvy den je tiez otras…a ibac nejem uz od strednej, lebo mi nezaberal…jedine co mi na ms zaberie su kvapky… to je moja istota zatial… mozno po porode bude uz ms bez bolesti :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.10 14:22

Lisa.j ja z tej tvojej fotky nemozem :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
1.4.10 14:25

mscat mas krasne vlasy a mihalnice :palec:
a adrianek je krasne dietatko

este som zabudla, dr. mi povedal, ze mam viac zilnatu maternicu, on to nazval nejak varix… neviem co, povedal,ze z toho su bolesti pri mrche, ale ja nemam, teda prvy den ano, ale ja som tabletku este na to asi nikdy nebrala, ale mam pocit, ze to moze sposobit problem v tehotenstve, sa mi zda, ze to je nieco ako krcove zily ale na maternici, poculi ste uz o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:26

bambi, mne tehu pomohlo na ms, sice ja som nemavala nejake silne bolesti, ale teraz uz necitis takmer nikdy nic…aspon nie pocas 3 mrch, ktore som stihla mat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 14:26
katkamarek píše:
mscat mas krasne vlasy a mihalnice :palec:
a adrianek je krasne dietatkoeste som zabudla, dr. mi povedal, ze mam viac zilnatu maternicu, on to nazval nejak varix… neviem co, povedal,ze z toho su bolesti pri mrche, ale ja nemam, teda prvy den ano, ale ja som tabletku este na to asi nikdy nebrala, ale mam pocit, ze to moze sposobit problem v tehotenstve, sa mi zda, ze to je nieco ako krcove zily ale na maternici, poculi ste uz o tom?

katka, ja som to este nepocula, zato bolesti doverne poznam… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
1.4.10 14:27

soni :wink:
katka, tak o tom som este nepocula :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 14:28
lisa.j píše:
bambi, mne tehu pomohlo na ms, sice ja som nemavala nejake silne bolesti, ale teraz uz necitis takmer nikdy nic…aspon nie pocas 3 mrch, ktore som stihla mat 8-o

lisa, tak dufam ze aj mne to pomoze raz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
1.4.10 14:30

aj ja dufam, ze porod pomoze… cez vikend som nemala daleko od toho, aby prislo na rad aj :poblion: :poblion:

najnovsie moje vyhlasenie, ze sa chcem dat preoperovat na chlapa… ti maju aspon od takehoto klud :-P

• Citovat
  • Upravit
641
1.4.10 14:33

riana, svata pravda!! a oni sa este budu stazovat… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
1.4.10 14:35

lisa, niet bezstarostnejsieho tvora ako chlap… a este sa tomu nelubi a stazuje sa to :-P

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.4.10 14:36

holky jdu se uklidnit,právě jsme se S Lehe zhádali na jedné dikuzi,nemyslím jako proti Lehe,ale my obě protí holkám.No hruza,tak už budu jen vaše na plný uvazek,tam už nepáchnu,napsala jsem jim něco od srdíčka a jsem tu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,škoa,že na konovi není takový smajla :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
riana12
1.4.10 14:37
natulaa píše:
holky jdu se uklidnit,právě jsme se S Lehe zhádali na jedné dikuzi,nemyslím jako proti Lehe,ale my obě protí holkám.No hruza,tak už budu jen vaše na plný uvazek,tam už nepáchnu,napsala jsem jim něco od srdíčka a jsem tu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,škoa,že na konovi není takový smajla :pocitac:

co sa stalo? 8-o

• Citovat
  • Upravit
975
1.4.10 14:39

Natulaaa, citala som na konikovi…konecne ste len nase.. :potlesk: :potlesk:
Netrap sa… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...