Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
18.7.10 22:42
toja píše:
kočky, za chvilu si tu budem pisat sama so sebou: toja: co si myslis? mam testovat?
toja: testuj
toja: nic,bielo
toja: nevadi,nabuduce to vyjde
ROK 2045
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
18.7.10 22:44

Toja, mám 26 a mm 34…

No, že mám problém som tušila dlho, ale až pred 3mesiacmi sa potvrdil.

Viac ako rok som cítila také nepohodlie na krku, napríklad som nemohla mať ani vankúš, ani tesný golier, ako keby mi niečo bránilo v dýchaní…

2× mi robili krvné testy a nič, že vraj všetko OK.

Išla som do CARu, tam mi robili kompletné vyšetrenia…s tými som išla aj za obvodnou, lebo potrebovali výsledky krvi…A tam si nejaká cudzia dokina (ale pozná sa s mojim mm) si ich pozrela a hneĎ sa pýtala, či nemám PCO a že niektoré výsledky sú zlé, že s tým nemôžeme otehu…

Poslala ma za tou endo do PO, že sa zaoberá aj neplodnosťou..

Tá mi ešte raz pekne vysvetlila, čo je PCO, poriadne pozrela výsledky, spravila USG štítky, povedala, že je jasne zväčšená,nasadila lieky..

Euthyrox 25, železo Aktiferin, kys. listovú 2× denne, doky v Care 2× denne 500mg Metformin..

Doky v centre ma vyslovene upozornil, nech si nenechávam pri mojej diagnóze predpisovať hormóny!!!

že liečia následok, nie príčinu.

• Citovat
  • Upravit
natulaa
Toji budem si psát spolu jooo? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
toja píše:
kočky, za chvilu si tu budem pisat sama so sebou: toja: co si myslis? mam testovat?
ROK 2045
  • Citovat
  • Upravit
54030

Kočky vy už dneska nic nenahoníte,tak já tady budu s váma a vaše data zpracuju v noci při vínku joooo a pošlu vám to do IP.Jestli teda neumřu smíchem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

ahojte dievcata :mavam:

cely den vas priebezne citam, ale nestihala som pisat, upratovala som az doteraz ako fretka. :-P v uto mozno odchadzame na dovo, a moj brat bude varovat kocurov, tak nech je tu poriadok. samozrejme, ze co som tyzden bola prec, tak mm nic neupratoval a bol tu strasny bordel :cert:

minew, si jasna tehulka :potlesk: drzim palce nech sa to drzi celych krasnych 9 mesiacov :pankac:

majka, ked sa zadarilo pajinke, aj minew, ktorym lekari odporucali len UO, tak kurnik musi sa zadarit aj vam, verim tomu. ked tvoj manzel odmieta UO, co ho plne chapem, lebo nie je to financne sranda, tak pekne nech zacne papat riadne davky vitaminov podla davkovania ako pisala pred casom albao. uvidis, ze do par mesiacov ako sa mu zlepsi SPG budes tehu. verim tomu :dance:

neviem ci si mam dneska zapisat 1DC.. :think: mam take ako keby silne spinenie, nieco medzi spinenim a slabym krvacanim. niekedy kustik krvi, ale takej riedkej, niekedy len ako kedy husty, az tmavohnedy hlien… davam si len intimky, cca 4-5 x som menila, no neviem fakt ako to oznacit… co myslite? asi to mam z toho gynexu :think:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 22:46
Toji já už tu usínám a ty si mě probrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,se řehoním jako blázen :mrgreen: :mrgreen:
toja píše:
ROK 2045
  • Citovat
  • Upravit
8808
18.7.10 22:47
Michelangelo píše:
Kočky vy už dneska nic nenahoníte,tak já tady budu s váma a vaše data zpracuju v noci při vínku joooo a pošlu vám to do IP.Jestli teda neumřu smíchem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

taky piju vínko připravuju se na uterý abych déle vydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 22:49

Michell dobrá tedy,tak si ráno otevřu poštu :wink: :wink:a moc moc děkují ,ted už jdu fakt chrnět,ale Toja mě totálně probrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3539

áčko - ahoj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka

Baby a ešte niečo - môj mm nebral na spermio nič…žiadne vitamíny..nič..lebo chodil k urologovi a až o nejaké 2 týždne mal ísť na konzultáciu, že čo budeme robiť ďalej.

Robili mu plno vyšetrení…doky povedal, že množstvo aj pohyb sa dá zlepšiť, ale najhoršie bolo, že bol zlý tvar.

A tiež povedal, že niekedy je zlý tvar spôsobený hormonálne (robili mu aj hormonálny profil) alebo infekciami v močovej rúre…(robili mu výtery)

Takže pošlite svojich mm aspoň k urológovi , keď už nechcú ísť na UO. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
54030
18.7.10 22:50
natulaa píše:
Michell dobrá tedy,tak si ráno otevřu poštu :wink: :wink:a moc moc děkují ,ted už jdu fakt chrnět,ale Toja mě totálně probrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Natul to ty mě taky o pár okýnek výš máš odpověď,si slepá jak patyš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
18.7.10 22:52

ACKO PRESNE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keď ostanú tehu také prípady ako ja, alebo albao, tak ostatným sa to skôr, či neskôr podarí.

A ešte niečo:

CELÝ ČAS SOM NA TO MYSLELA!!!!AJ SEX SME MALI NAČASOVANÝ

Toľko k zástancom toho, že nemyslieť a bla bla
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080

natulkaaa som rada,ze som ta pobavila :mrgreen:
treba sa snazit brat veci s humorom,teda aspon mne to pomaha

dobru noc a zajtra nech mate rad za radom //
a tie,co domrchujete,tak coskoro nech mate //
a krasne teplotky
dobru noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
Minewka píše:
Baby a ešte niečo - môj mm nebral na spermio nič…žiadne vitamíny..nič..lebo chodil k urologovi a až o nejaké 2 týždne mal ísť na konzultáciu, že čo budeme robiť ďalej.

Robili mu plno vyšetrení…doky povedal, že množstvo aj pohyb sa dá zlepšiť, ale najhoršie bolo, že bol zlý tvar.

A tiež povedal, že niekedy je zlý tvar spôsobený hormonálne (robili mu aj hormonálny profil) alebo infekciami v močovej rúre…(robili mu výtery)

Takže pošlite svojich mm aspoň k urológovi , keď už nechcú ísť na UO. :srdce:

môj mm má morfologiu len 1% - ak to píšem správne. a doc. povedal, že bez ICSI to nepôjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
zakupanda píše:
michi přišel ti ip ode mě?

Zaku jj mám to,odpovím později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek