Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kaculad píše:
Můjhttp://www.youtube.com/watch?…
kačul - tvoja malá je prenádherná šikulka. ![]()
kaculad píše:
Můjhttp://www.youtube.com/watch?…
kaculad píše:
Osobně nechápu, jak něco takového může být otázkou peněz. Umělé oplodnění by mělo být plně hrazeno, copak za to někdo může, že má s otěhu problémy? Hlavně, že se neustále skuhrá, že ubývá dětí. Mě tohle přijde jako vydělávání na cizím neštěstíPříspěvek upraven 18.07.10 v 21:29
suhlasim
takisto by sa mala posunut vekova hranica, ved mladsie rocniky taky problemy s plodnostou nemaju… ![]()
kaculad píše:
Osobně nechápu, jak něco takového může být otázkou peněz. Umělé oplodnění by mělo být plně hrazeno, copak za to někdo může, že má s otěhu problémy? Hlavně, že se neustále skuhrá, že ubývá dětí. Mě tohle přijde jako vydělávání na cizím neštěstíPříspěvek upraven 18.07.10 v 21:29
Minewka píše:
Michelang..počkaj, teraz to akože znamená čo??
Minew to znamená,že 9.7.v tu hodinu,ale jasně že sexík mohl být + - hodiny,jsi měla fázi Měsíce stejnou,jako v době svého zrození a pokud byla ovu,tak jsi byla maximálně plodná.Podle Jonáše to zahrnuje celkem 6 plodných dní,přičemž 8.9. a 10.7.to bylo na vrcholu a pokud jsi takto otěhotněla,tak by to měl být kluk
![]()
čiže napríklad sa dá povedať, že podľa Jonáša som bola plodná od 10 - 16.7.?
Či len toho 10teho?
Inak ďakujem. ![]()
baby ja si vás dočítavam od včera rána, ale asi to aj tak celé nestihnem prečítať.
lauri - ty si testovala?
Natul, tolik? To je fakt nechutný byznys ![]()
Mělo by to být hodnoceno jako jakákoliv léčba.
Proč je nutnost, aby jste si to museli hradit, mi nikdo nevysvětlí - je to nehoráznost
![]()
Kati no já si píšu s holkama kterým je 23 ,24 a bohužel jsou bez vejcovodu a jinou šanci nemají,no já jsem na tom podobně ale hranice by posunutá být mohla,v dnešní době určitě
A darované vajíčka stojí kolem 17000 plus těch 25000 a to už je jiné kafe
,je to katastrofa
Touha po dítěti se přece nedá omezit hranicí věku. Nárok na dítě má 20ti letá holka stejně tak, jako 40ti letá žena.
Natulík, to jsou teda šílený pálky
Na to fakt nemám slov.
Víš, co mi na tom přijde nejsmutnější, že jsou ženy, které přirozeně otěhotnět nemohou a na takové sumy prostě nemají ![]()
michel..fakt?
a nevzpomínáš si v kolikátém tt ti už vykuklo? ![]()
kaculad:tak to je super..že je tak hodná to se jen tak nevidí ![]()