Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bestmolly píše:mscat píše:si robis gelove????aj ja robim…ale len sebe a svagrinam
moje nehtíky
bestmolly:chodím na nehtíky.. ![]()
jj toto jsou gelové..mívala jsem akrilové ale přešli jsme na gelové.sedí mi fakt líp .akrilové sem musela obměnovat každé dva týdny.
mscat píše:bestmolly píše:bestmolly:chodím na nehtíky..mscat píše:si robis gelove????aj ja robim…ale len sebe a svagrinam
moje nehtíky
jj toto jsou gelové..mívala jsem akrilové ale přešli jsme na gelové.sedí mi fakt líp .akrilové sem musela obměnovat každé dva týdny.
jak ti vydrží dlouho?zrovna je skracuju
mscat…no ja som chvilku cakala,ci prestane,ale ked nie a videla som na nom ako rastie…vybuchla som!!!
moj bol ticho…ale videla som,ze to s nim trha…urcite by vybuchol i on
,len som bola rychlejsia…az boli za dverami,dali sme si „tapaka“ a ja som slahla panaka whiskey na ex ![]()
soldi píše:
michi, ja som sem pisala aj to, co katka vyskusala, s tym ozńamenim vesmiru svoje zelanie, vazne to funguje
sila pozitivneho myslenia je niekedy neuveritelna :Soldi
kde to prosím najdu
pekne nechtika mateee ![]()
ale zachvilu ostrihate, aby ste neposkrabali babatko ![]()
Molly reagovala si super
, este ze si mala v eso v rukave a vedela si ako to u nich bolo. A ako sa zatvarili, ked si to povedala?
Minewka píše:
Ahooojte![]()
Natul, ma nehnevaj, veď máš tuti fruti graf…a ovu test? Včera som si robila, testovacia čiarka slabunká, slabulinkááááá
Lauri, Soldi - ja som mala 14 rokov boxera, žil v paneláku, ale len tam spal, ináč bol celé dni vonku s otcom v robote, alebo s nami na chalupe..
ľudia nepochopia, že niekedy je panelákovému psovi 100× lepšie, ako takému, čo je na 2metrovej reťazi priviazaný k búde niekde na záhrade
Ináč, začalo ma pobolievať podbruško, ja sa hrozne bojím, že som to tým ranným brušákovaním pototo..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU
,já mám taky hafany,mají teda volný pohyb po dvoře,na zahradě a chodí i domů,chodím e s nima na procházky,ale znám spostu lidí co mají psa sice na báraku,ale ten pes nezná nic jiného než svuj kotec či boudu na řetazu!!!
nechodí ani ven,nikdoo se snima nemazlí
,ukol musí jen hlídat a dojíst zbytky
..
.Většině psů v bytě je rozhodně líp,je na blízku svému pánovi,chtě nechtě musí jít několikrát denně ven se projít a většinou je to rodinný příslušník ![]()
Baby peknucke nechtiky, ja som svoje dala dole minuly tyzden, lebo sa mi nechcelo ist na doplnanie, a terza uvazujem ci si este davat, ci to v tehu neskodi ![]()
Lauri aky testik rano robis?
lauri ja mam take nechty uz roky…asi 5rokov mi ich robila kamoska…az ma naucila a tak 2roky robim sama…dokozem s nimi vsetko
skor bez nich som ako bez prstov
![]()
aj svagrinke robim…ma polrocnu dcerku a zvlada vsetko…tymi gelovymi neposkriabes ![]()
katka este uvidime podla teploty a ovu testu
ak to bude na prd, nepojdem kupit nic…
ale kupim 20-ku mamtest ak…
katkamarek píše:…ved to,ze som vedela,ona mi po +teste povedala…a on sa tvaril jak best borec
Molly reagovala si super, este ze si mala v eso v rukave a vedela si ako to u nich bolo. A ako sa zatvarili, ked si to povedala?
boze babky ja som tu s vami cely den…len co to vypadlo som popratala po party
…
ale od zajtra olaaa olaaa,praca volaaa ![]()
no babulky, odfotila som tie ovu testiky… pred pol hodkou som pre istotu urobila este jeden, ci naozaj je uz negat… takze pozitivny bol len vcera… dnes cele poobedie citim take tahanie a tlak v podbrusku, aj ten poobednajsi keksik bol trosku bolestivy, mavate to aj vy v den ovu? skoda, ze sme to nedotiahli do konca, trosku ma to mrzi, neviem, ci este vecer budeme vladat nieco…
ellla ovulka je na 100%dnes
…vcerajsi +test,dnesny-test…teplotka pojde odzajtra hore…vladat-nevladat treba poistit
![]()
a inak aj ja mam v den ovulacie bolestivy sex
citim kazdy pohyb tam dnu…je to dost neprijemne,ale lekar povedal,ze prave vtedy treba…
![]()