Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
18.7.10 19:36
bestmolly píše:
mscat píše:
moje nehtíky :-D
si robis gelove????aj ja robim…ale len sebe a svagrinam :palec:

bestmolly:chodím na nehtíky.. :-D
jj toto jsou gelové..mívala jsem akrilové ale přešli jsme na gelové.sedí mi fakt líp .akrilové sem musela obměnovat každé dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
18.7.10 19:38
mscat píše:
bestmolly píše:
mscat píše:
moje nehtíky :-D
si robis gelove????aj ja robim…ale len sebe a svagrinam :palec:
bestmolly:chodím na nehtíky.. :-D
jj toto jsou gelové..mívala jsem akrilové ale přešli jsme na gelové.sedí mi fakt líp .akrilové sem musela obměnovat každé dva týdny.

jak ti vydrží dlouho?zrovna je skracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 19:39

mscat…no ja som chvilku cakala,ci prestane,ale ked nie a videla som na nom ako rastie…vybuchla som!!!
moj bol ticho…ale videla som,ze to s nim trha…urcite by vybuchol i on :wink: ,len som bola rychlejsia…az boli za dverami,dali sme si „tapaka“ a ja som slahla panaka whiskey na ex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 19:46
soldi píše:
michi, ja som sem pisala aj to, co katka vyskusala, s tym ozńamenim vesmiru svoje zelanie, vazne to funguje :hug:
sila pozitivneho myslenia je niekedy neuveritelna :

Soldi :hug: kde to prosím najdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 19:47

a toto su moje… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
18.7.10 19:48

pekne nechtika mateee :)

ale zachvilu ostrihate, aby ste neposkrabali babatko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
18.7.10 19:49

Molly reagovala si super :pankac: , este ze si mala v eso v rukave a vedela si ako to u nich bolo. A ako sa zatvarili, ked si to povedala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
18.7.10 19:51
Minewka píše:
Ahooojte :-)

Natul, ma nehnevaj, veď máš tuti fruti graf…a ovu test? Včera som si robila, testovacia čiarka slabunká, slabulinkááááá :srdce:

Lauri, Soldi - ja som mala 14 rokov boxera, žil v paneláku, ale len tam spal, ináč bol celé dni vonku s otcom v robote, alebo s nami na chalupe..

ľudia nepochopia, že niekedy je panelákovému psovi 100× lepšie, ako takému, čo je na 2metrovej reťazi priviazaný k búde niekde na záhrade :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ináč, začalo ma pobolievať podbruško, ja sa hrozne bojím, že som to tým ranným brušákovaním pototo.. :cry: :cry:

MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU :pankac: ,já mám taky hafany,mají teda volný pohyb po dvoře,na zahradě a chodí i domů,chodím e s nima na procházky,ale znám spostu lidí co mají psa sice na báraku,ale ten pes nezná nic jiného než svuj kotec či boudu na řetazu!!! :cert: :cert: :cert: nechodí ani ven,nikdoo se snima nemazlí :-( :cert: ,ukol musí jen hlídat a dojíst zbytky :-? .. :nevim: :cert: .Většině psů v bytě je rozhodně líp,je na blízku svému pánovi,chtě nechtě musí jít několikrát denně ven se projít a většinou je to rodinný příslušník :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
18.7.10 19:52

Baby peknucke nechtiky, ja som svoje dala dole minuly tyzden, lebo sa mi nechcelo ist na doplnanie, a terza uvazujem ci si este davat, ci to v tehu neskodi :nevim:

Lauri aky testik rano robis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 19:54

lauri ja mam take nechty uz roky…asi 5rokov mi ich robila kamoska…az ma naucila a tak 2roky robim sama…dokozem s nimi vsetko :wink: skor bez nich som ako bez prstov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aj svagrinke robim…ma polrocnu dcerku a zvlada vsetko…tymi gelovymi neposkriabes :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
18.7.10 19:56

katka este uvidime podla teploty a ovu testu :) ak to bude na prd, nepojdem kupit nic…
ale kupim 20-ku mamtest ak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 19:57
katkamarek píše:
Molly reagovala si super :pankac: , este ze si mala v eso v rukave a vedela si ako to u nich bolo. A ako sa zatvarili, ked si to povedala?
…ved to,ze som vedela,ona mi po +teste povedala…a on sa tvaril jak best borec :zed:
a ako sa zatvarili?
ona ani neviem,len uchodila,ked videla otvorene dvere :mrgreen: a
on…len vygulil oci 8-o ,hrebienok mi padol a uz bol za dverami :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 20:01

boze babky ja som tu s vami cely den…len co to vypadlo som popratala po party :roll:
ale od zajtra olaaa olaaa,praca volaaa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
18.7.10 20:07

no babulky, odfotila som tie ovu testiky… pred pol hodkou som pre istotu urobila este jeden, ci naozaj je uz negat… takze pozitivny bol len vcera… dnes cele poobedie citim take tahanie a tlak v podbrusku, aj ten poobednajsi keksik bol trosku bolestivy, mavate to aj vy v den ovu? skoda, ze sme to nedotiahli do konca, trosku ma to mrzi, neviem, ci este vecer budeme vladat nieco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 20:11

ellla ovulka je na 100%dnes :wink: …vcerajsi +test,dnesny-test…teplotka pojde odzajtra hore…vladat-nevladat treba poistit :wink: :palec:

a inak aj ja mam v den ovulacie bolestivy sex :-( citim kazdy pohyb tam dnu…je to dost neprijemne,ale lekar povedal,ze prave vtedy treba… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí