Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji, hej, hej, videla som tu temu, bolo to trosku trapne ako sa tym vychvalovali, ako keby k tomu osobne nejako prispeli.
vlastne, cela ta tema bola uplne od veci.
soldi píše:
lauri, tesim sa na Tvoj zajtrajsi testik aj teplotku
a ja na tvoj testik a teplotu
![]()
toja píše:
viete co neznasam? ked niekto machruje,ze muz hodi trenky a partnerka otehotnie…alebo ze raz si nedali pozor a bolo to…ja mam chut kricat,ze NAAAAHODA A CO MA BYT? SA NEPOS…ZO SEBA![]()
ale nahlas poviem: gratulujem, super
soldi píše:toja píše:napis
viete co neznasam? ked niekto machruje,ze muz hodi trenky a partnerka otehotnie…alebo ze raz si nedali pozor a bolo to…ja mam chut kricat,ze NAAAAHODA A CO MA BYT? SA NEPOS…ZO SEBA![]()
ale nahlas poviem: gratulujem, super
a pridaj aj moj podpis![]()
![]()
![]()
aj tu na emimine je par takych co sa takto s oblubou prezentuju.asi im nabuduce napisem, ze nech sa neposerie zo seba
![]()
soldi ja som kukla tvoj grafiiiiiiiiiik, to co je ze 37,2? a ziaden test? srandujes?
mam pocit,ze sa ochladilo a mame teploty,ake nam prinalezia, lauriii
lauri zajtra testujes? ako prve zajtra rano kukam fotoalbum tematu ![]()
soldi píše:NAPIS A PRIDAJ AJ MOJ PODPIStoja píše:
ale nahlas poviem: gratulujem, superaj tu na emimine je par takych co sa takto s oblubou prezentuju.asi im nabuduce napisem, ze nech sa neposerie zo seba![]()
![]()
![]()
natul vsak vies,ze tie priznaky su rovnake…testik to ukaze
,kedy sa teda chystas?
ale nechcem ta moc namotavat,aby si potom nebola sklamana, keby naaaahodou to nevyslo
soldi mohli by sa tam pohadat,mna to vtedy bavilo,ked sme sa hadali na temu Tehotenstvo vo vyssom veku…teda nie ta hadka,ale to,ako primitivne utocili tie baby bez argumentov ![]()
Lauritka píše:soldi píše:a ja na tvoj testik a teplotu
lauri, tesim sa na Tvoj zajtrajsi testik aj teplotku![]()
testik sa asi konat tak skoro nebude a myslim, ze teplota zajtra klesne, na mna je to strasne vysoko
![]()
a cim budes testovat? mm10 ci pepino, ci oboje a aj ovu test?
toji, to je len nejaka haluz. inac, u nas sa ochladilo az dnes cez den, v noci bol rovnyk hic ako aj predtym
dufam, ze dnes to uz bude konecne normalne ![]()
mouk, ![]()
mouku
,no niekedy si nevyberieme ![]()
hlavne je,ze nadej mame vzdy ![]()
molly, ok, ked bude prilezitost tak tam podpisem rovno celu nasu temu ![]()
toji, hej, vtedy to bolo riadne divoke. teraz tu prebiehali zas dve „kontroverzne“ temy, jedna bola o dietati a psoch a druha o kojeni a nekojeni.
niekedy mam pocit, ze si tu niektore naschval hladaju zamienky na hadky
toja píše:
soldi ja som kukla tvoj grafiiiiiiiiiik, to co je ze 37,2? a ziaden test? srandujes?mam pocit,ze sa ochladilo a mame teploty,ake nam prinalezia, lauriii
lauri zajtra testujes? ako prve zajtra rano kukam fotoalbum tematu
ved som testla dnes ![]()