Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
elll, klobuk dole za odvahu jej o tom vsetkom porozpravat. a ako to myslela, ze prax je ina?
no myslela to tak, ze je pekne, ze o tom vsetkom viem, ale zatial nam nic z toho nepomohlo, kedze stale sa len snazime o to druhe… ale nemyslela to zle, ona ma 28… a chcu 3 deti, uz maju aj mena, hahaha ![]()
Ja psika nemam, ale aj ked je pes v dome, tak nikdy nebeha cely den, vzdy niekde polyhuje, a ked nie je na retazi, tak takmer ani nebeha. Cize podla mna je to jedno, akurat, ze v byte je to „horsie“ pre majitela, lebo musi behat hore dole ![]()
groka píše:
laurtka,problemy presli ako tak tym sposobom,ze som mala vydrzat 2 v 1 do 35tt co som vydrzala,ale po tyzdni ako ma pustili domov z nemocky som uz nelezela,len tyzden nakolko maly ma prazdniny a musela som ficat,ale uz sme za vodou a ani magnezko neberiem uz,aby sa to spustilo
groka super, to je dobre ![]()
Ahooojte ![]()
Natul, ma nehnevaj, veď máš tuti fruti graf…a ovu test? Včera som si robila, testovacia čiarka slabunká, slabulinkááááá ![]()
Lauri, Soldi - ja som mala 14 rokov boxera, žil v paneláku, ale len tam spal, ináč bol celé dni vonku s otcom v robote, alebo s nami na chalupe..
ľudia nepochopia, že niekedy je panelákovému psovi 100× lepšie, ako takému, čo je na 2metrovej reťazi priviazaný k búde niekde na záhrade
![]()
Ináč, začalo ma pobolievať podbruško, ja sa hrozne bojím, že som to tým ranným brušákovaním pototo..
![]()
minew a uz si netestla ??? aj mna pobolieva na mrhu
ale len slabunko
groka:děkuji
super
strašně krásně jste to udělali ten pokojík a všechno..chválím
já už jsem si prohlížela na konovi ![]()
mna raz dozral priatel mojej znamej…snazili sa skoro 2roky az sa podarilo
…my sme mali vtedy 2mesacne snazenie za sebov…prisli na navstevu,to bola par tyzdnov tehotna a on velky chlap ,ako to moj mm nevie robit,mal blbe poznamky,ci nechce pomoct
atd…atd
ona sa len smiala a hladkala si brucho ![]()
vraj treba len je..t a je..t ![]()
tak som sa nasrala a opytala sa ho,ze preco mu to teda trvalo 2roky…???a aky je velky general
bo po vojne je kazdy general ![]()
otvorila dvere a poslala ich oboch do teplych krajin ![]()
Lauri, teraz som testla - Rapiclearom 10tkou, no, čiarka je, ale total slabučká, aspoň ale ružová a v limite.
Zas ale som veľa pila, moč bol úplne zriedený, takmer biely.
Uvidíme ráno. ![]()
bestmolly: no bych ho poslala taky někam teda.kretén…tot můj názor na také ignoranty.co pak machrují že jako jsou kingové najednou. ![]()
Molly ..
![]()
Ináč, ja už každému hovorím, že máme problém otehu..
Lebo mnoho párov sa za to hanbí, je im to nepríjemné a nehovoria o tom.
Chvália sa len tí, ktorí otehu ihneď…
A tak si každý myslí, aké je to super ľahké.
Vravím im, aby nečakali, lebo to nie je tak jednoduché , ako by sa zdalo.
Aj keď si aj tak často vypočujem debilné pripomienky, že to je všetko psychika a stačí na to nemyslieť a príde to samo..hej…ako keby človek od začiatku snaženia na to myslel…
Je iné pol roka a iné rok a pol…
![]()
jasneee
minew. aj tak si este skore dpo.. takze je to v norme.
katka ještě jednou grtulejšn co na to mm už jsi mu to pověděla?hezky se to tu rozbíhá.,kdy jdeš k doktorovi?jestli jsi to psala omlouvám se ,ale včera jsem tu nebyla
mscat píše:
bestmolly: no bych ho poslala taky někam teda.kretén…tot můj názor na také ignoranty.co pak machrují že jako jsou kingové najednou.
bolo to dost neprijemne a pre mna ponizujuce…
on netusil,ze viem,kolko sa snazili…a ona mohla mat tiez rozum,stopnut ho…no tisko ho podporovala ![]()