Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
18.7.10 20:57

katka - dík. ako sa dnes cítiš? kedy sa chystáš na krv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.7.10 20:59

majka, verim, ze vsetko zle je na nieco dobre. babo urcite pride, nestracaj nadej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:01

Maji :hug:
Ale Ty víš stejně dobře jako já, že tady už několik holek dokázalo, že zázraky se dějí každý den. Pevně doufám, že teď jsi na řadě TY!!!! :srdce:

Kačí, tak jak se cítíš těhulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
18.7.10 21:01

Maji isla by som uz aj zajtra, ale ideme z roboty na chatu, kolegyna oslavuje 50tku a v utorok mame sportovy den, v stredu alebo stvrtok by nemala dojst mrcha, tak som si to nechala na dalsi pondelok. Ale na odber pojdem mozno ako samoplatca uz v stredu a potom piatok, aby som videla ako mi rastie HCG.

No a ja som si dala teraz vypocet a najplodnejsi den mi vychadza na zajtra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:02

maja: to mě mrzí..ale doufejme,že mm změní názor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
18.7.10 21:02

majka no moj mm uz nechce o dalsom IVF ani pocut :nevim: on si vzla do hlavy, ze to chce prirodzene, maximalne IUI.. ze one nechce mat nejak postihnute dieta… nevyhovorim mu to… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:03

kaculad:a jak tobě se daří?? :-D
jak to zvládáš to těhulkování a bříško? :-D

hele..nemáš vůbec obavy jak to bude vypadat po porodu.víš takové dvě malé dětičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Kacul ahoj, tak citim sa celkom dobre, akurat som poobede spala ako zabita, co na mna nie je zvykom, tak tvrdo spat. A podbrusko citime priebezne cely den.
No a jedla by som, ale na nic nemam chut. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
natulaa píše:
Michell,tak v koupelně jsme to ještě nedělali :mrgreen: :mrgreen: ,jste lepší :mrgreen: a dělali jste to na zapnuté pračce nebo ždímačce?""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6831.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6831.gif :think: :think: :think: :think: ,to my nemužem v koupelně,my máme koupelnu moc v šikmině a to by nedopadlo dobře,přinejhorším otřesem mozku :mrgreen: :mrgreen: Jinak Minew a Moukus a SOLDINko :lol: ,já si řekla,že to fakt prdím a netestuju,máme lékarnu daleko a dneska jsem si místo TT koupila mastičku na záda :mrgreen: :mrgreen: ,takže do středy počkám a pak testnu ju? :think: :think: :think: já holky ale dostanu mrchu,já ji fakt hooodně cítím a že mám teplotky vysoko,to mám každý měsíc,fakticky to cítím :-( :hug: :hug: :hug:
Michelangelo píše:
Elllli taky jsem mm ještě před odjezdem v koupelně znásilnila,ale je to makačka tohle účelové,myslím,že to maj dobře zmáknuté naši VEVERČÁCI NATULÁCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
že váháš,zapnutá pračka je nejlepší :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 21:06

panebože lauri ,kde přišel na to,že po ivf jsou postižené děti,je to právě naopak,viděla jsem o tom dokument a právě z IVF je minimální šance postižení

• Citovat
  • Upravit
54030
18.7.10 21:06
Minewka píše:
Michelangelo,

ja som sa narodila 29.03.1984 o 23:45

Vieš mi to prosím pozrieť, ako to vychádzalo tento mesiac?? :oops:
Minew kde jsi se narodila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
18.7.10 21:07

Michelang.

Košice :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1843
18.7.10 21:08

Holky já jsem zázrak přírody - už zase :poblion: mě to fakt přejde až po porodu. Ale jinak pohoda - malej se celé dny pravidelně „ozývá“ :dance:

Mscat - musím pžiznat, že já se na zo těším. Mám štěstí v tom, že Amálka je naprosto bezproblémové dítě a navíc hodně samostatná a na brášku se těší :srdce: Věřím, že i s její pomocí to zvládnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:08

Michel:při druhém miminku..začlo ti růst bříško dřív a rychleji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
18.7.10 21:09
natulaa píše:
panebože lauri ,kde přišel na to,že po ivf jsou postižené děti,je to právě naopak,viděla jsem o tom dokument a právě z IVF je minimální šance postižení

neviem kde na to prisiel, ale nejak si vzal do hlavy, ze tie deti mozu mat neskor nejake problemy, ale nikto o tom nehovori, on nemysli ako postihnute mentalne, ale proste nejake probemy so zdravim, lebo to nebolo prirodzene a bla bla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí