Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
18.7.10 21:11

lauri - nepočula som o žiadnej štatistike že pri IVF by bolo viac postihnutých detí.

u nás už neverím ani na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:11

kaculad:takže je malá naprosto hodná jo? :-D tak to jo tak to je v pohodě.můj malý je už ted taky v pohodě..a jasné už samostatný už je velký..ale i tak.Já mám z toho bobky už dopředu :-D že se mu tak nebudu mooct věnovat naplno jak doted.asi mě to bude líto. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:12

kacul: a začlo ti při malém růst dřív bříško??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 21:13
Lauri a promin,že se tě ptám,jestli nechceš,tak neodpovídej,ale nevím,kolik je ti přesně let a nevím jak to máte s financema,ale ani bys ho nepřesvědčila,že do 39 let vám ještě hradí pokus pojištovna,já vím,že i tak si hafo musíme doplatit,ale ne tolik,jakoby jsme si to museli platit uplně sami,prostě risknout poslední pokus,dokud to jde? :hug: :hug: :hug:
Lauritka píše:
natulaa píše:
panebože lauri ,kde přišel na to,že po ivf jsou postižené děti,je to právě naopak,viděla jsem o tom dokument a právě z IVF je minimální šance postižení
neviem kde na to prisiel, ale nejak si vzal do hlavy, ze tie deti mozu mat neskor nejake problemy, ale nikto o tom nehovori, on nemysli ako postihnute mentalne, ale proste nejake probemy so zdravim, lebo to nebolo prirodzene a bla bla… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1843
18.7.10 21:14

Mscat, fakt je. Je to moje zlatá hodná hočička :andel: Ale jasné, že to bude záhul, než si šlověk zase najede na nový režim, ale já věřím, že to zvládneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 21:14
Michell co ty to počítáš? já chci takýýý :lol: :lol: ,já vás nedočetla ,tak nevím,jen o nějaké metodě nebo něco? :think: :think:
Michelangelo píše:
Minewka píše:
Michelangelo,

ja som sa narodila 29.03.1984 o 23:45

Vieš mi to prosím pozrieť, ako to vychádzalo tento mesiac?? :oops:
Minew kde jsi se narodila?
  • Citovat
  • Upravit
17268
18.7.10 21:15

natulla mam 37 :nevim: on veri, ze to vyjde prirodzene… financie momentalne nemame, mame dost dlhov a nemozme sa zadlzit este viac… takze s tym nepohneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:15
mscat píše:
kacul: a začlo ti při malém růst dřív bříško??

Ne, při malé mi rostlo rozhodně pomaleji. Ještě před měsícem jsem oblékla všechno před těhu oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 21:16

Minew9.7. 18:54 znamení blíženců,či-li chlapec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 21:17
mscat píše:
Michel:při druhém miminku..začlo ti růst bříško dřív a rychleji??

Jj hned,rychleji a před porodem jsem si na něj mohla postavit hrnec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 21:25
Joo ty zasrané peníze :zed: :zed: :zed: :zed: ,to je ten největší problém :zed: :zed: , :hug: :hug: :hug: :hug:
Lauritka píše:
natulla mam 37 :nevim: on veri, ze to vyjde prirodzene… financie momentalne nemame, mame dost dlhov a nemozme sa zadlzit este viac… takze s tym nepohneme :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Minewka
18.7.10 21:26

Michelang..

počkaj, teraz to akože znamená čo?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
18.7.10 21:27

Moukuška a ostatní babule
Jonášova metoda je dost spolehlivá,ale jak píšeš Mouku o těch škůdcích,tak to jsou planety v nepříznivém postavení na Měsíc a proto se těhu nemusí zadařit,nebo může dojít k potratu či vývojovým vadám.To jsou astrologové,kteří jsou fakt našprtaní odborníci s dlouhou praxí a znají,jak která planeta a v jakém postavení na měsíc působí.V tom linku,co jsi sem dala je to dobré,když tam jako škůdci nejsou u tranzitního Měsíce uvedeny žádné značky jiných planet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:28

Osobně nechápu, jak něco takového může být otázkou peněz. Umělé oplodnění by mělo být plně hrazeno, copak za to někdo může, že má s otěhu problémy? Hlavně, že se neustále skuhrá, že ubývá dětí. Mě tohle přijde jako vydělávání na cizím neštěstí :twisted:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital