Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri - nepočula som o žiadnej štatistike že pri IVF by bolo viac postihnutých detí.
u nás už neverím ani na zázrak.
kaculad:takže je malá naprosto hodná jo?
tak to jo tak to je v pohodě.můj malý je už ted taky v pohodě..a jasné už samostatný už je velký..ale i tak.Já mám z toho bobky už dopředu
že se mu tak nebudu mooct věnovat naplno jak doted.asi mě to bude líto. ![]()
Lauritka píše:natulaa píše:neviem kde na to prisiel, ale nejak si vzal do hlavy, ze tie deti mozu mat neskor nejake problemy, ale nikto o tom nehovori, on nemysli ako postihnute mentalne, ale proste nejake probemy so zdravim, lebo to nebolo prirodzene a bla bla…
panebože lauri ,kde přišel na to,že po ivf jsou postižené děti,je to právě naopak,viděla jsem o tom dokument a právě z IVF je minimální šance postižení
Mscat, fakt je. Je to moje zlatá hodná hočička
Ale jasné, že to bude záhul, než si šlověk zase najede na nový režim, ale já věřím, že to zvládneme ![]()
Michelangelo píše:Minewka píše:Minew kde jsi se narodila?
Michelangelo,ja som sa narodila 29.03.1984 o 23:45
Vieš mi to prosím pozrieť, ako to vychádzalo tento mesiac??
natulla mam 37
on veri, ze to vyjde prirodzene… financie momentalne nemame, mame dost dlhov a nemozme sa zadlzit este viac… takze s tym nepohneme ![]()
mscat píše:
kacul: a začlo ti při malém růst dřív bříško??
Ne, při malé mi rostlo rozhodně pomaleji. Ještě před měsícem jsem oblékla všechno před těhu oblečení
mscat píše:
Michel:při druhém miminku..začlo ti růst bříško dřív a rychleji??
Jj hned,rychleji a před porodem jsem si na něj mohla postavit hrnec
![]()
Lauritka píše:
natulla mam 37on veri, ze to vyjde prirodzene… financie momentalne nemame, mame dost dlhov a nemozme sa zadlzit este viac… takze s tym nepohneme
Moukuška a ostatní babule
Jonášova metoda je dost spolehlivá,ale jak píšeš Mouku o těch škůdcích,tak to jsou planety v nepříznivém postavení na Měsíc a proto se těhu nemusí zadařit,nebo může dojít k potratu či vývojovým vadám.To jsou astrologové,kteří jsou fakt našprtaní odborníci s dlouhou praxí a znají,jak která planeta a v jakém postavení na měsíc působí.V tom linku,co jsi sem dala je to dobré,když tam jako škůdci nejsou u tranzitního Měsíce uvedeny žádné značky jiných planet.
Osobně nechápu, jak něco takového může být otázkou peněz. Umělé oplodnění by mělo být plně hrazeno, copak za to někdo může, že má s otěhu problémy? Hlavně, že se neustále skuhrá, že ubývá dětí. Mě tohle přijde jako vydělávání na cizím neštěstí ![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:29