Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michi ale to je ine, nie? teda ja neviem,ale myslim si
, to by som musela mat ovulaciu napriklad vzdy,ked vyjde vecer mesiac,nie? ![]()
toja píše:
michi ale to je ine, nie? teda ja neviem,ale myslim si, to by som musela mat ovulaciu napriklad vzdy,ked vyjde vecer mesiac,nie?
Jo Tojík,taková slepice snaší vajca denně cooooooo
řekla sis o to
![]()
kaculad:joo tak to taky právě že neznám co to je se při miminku nevyspat.můj malý to stejné..vůbec neplakal taky jsem ho na kojení musela budit..spal 3,5 hodinky pak se nakojil a zase spal.též mi od dvou měsíců spal celou noc do 5ti do rána od 20hod.ráno se nakojil a do devíti spal.to máme do ted.vstává v 9hod.i později někdy v 8. neznám to brzké vstávání jako o půl6.
do 1 roku byl strašně zlatý dokonalý
no pak se to otočilo..vztekal se,ubrečený rozmazlený asi,divoký…a podobně.ted už je to klidnější švihnu po řiti a je.a nechám ho vyřvat.ale jako miminko kdž byl to jsem byla nadšená..ale tak jsem i ted ![]()
Jinak mi písni do IP celé datum a hodinu narození a místo,kde tvá maličkost začla řvát
TOJÍK
michi a vies,ze som este donedavna nevedela, ze nie z kazdeho slepičinho vajca moze byt mimčo? ![]()
koukam že máme nové tři těhulky moc moc gratuluju holky Natul kdy ty moc ti držím palečky a myslim na tebe a i ostatní co se chystaji testit…
Michell mužu i já i hodit iniciály ?
jinak Michell kuk graf
![]()
Michelangelo píše:
Jinak mi písni do IP celé datum a hodinu narození a místo,kde tvá maličkost začla řvát![]()
TOJÍK
ty to umíš vypočítat?můžu ti taky písnout ip ale hodinu nar.vím cca,?????
Ahojte ![]()
michel ty si sa dnes pytala na tu vyszelku tak pomaha ten caj z alchemiky ako babule skusali alebo zensen myslim ze ten pijes tiez ja som mala na 8DC 8mm tak ak tu sa pisalo ze kazdy den narastie o 1mm tak by to aj sedelo ![]()
m a j a 2 píše:Májuška ahoojMichelangelo píše:prečo mažete fotky? keď vás dočítavam po dvoch dňoch neviem, o čom je reč.
zkusím ještě takto
Milli18 píše:
koukam že máme nové tři těhulky moc moc gratuluju holky Natul kdy ty moc ti držím palečky a myslim na tebe a i ostatní co se chystaji testit…
natulaa píše:
Michell mužu i já i hodit iniciály ?![]()
jinak Michell kuk graf
![]()
![]()
![]()
m a j a 2 píše:Májuška pomoooooooooooooooooooooc
michel - ty si si zavarila