Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
18.7.10 22:02

michi ale to je ine, nie? teda ja neviem,ale myslim si :mrgreen: , to by som musela mat ovulaciu napriklad vzdy,ked vyjde vecer mesiac,nie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 22:04
toja píše:
michi ale to je ine, nie? teda ja neviem,ale myslim si :mrgreen: , to by som musela mat ovulaciu napriklad vzdy,ked vyjde vecer mesiac,nie? :mrgreen:

Jo Tojík,taková slepice snaší vajca denně cooooooo :mrgreen: :mrgreen: řekla sis o to :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 22:05

kaculad:joo tak to taky právě že neznám co to je se při miminku nevyspat.můj malý to stejné..vůbec neplakal taky jsem ho na kojení musela budit..spal 3,5 hodinky pak se nakojil a zase spal.též mi od dvou měsíců spal celou noc do 5ti do rána od 20hod.ráno se nakojil a do devíti spal.to máme do ted.vstává v 9hod.i později někdy v 8. neznám to brzké vstávání jako o půl6.
do 1 roku byl strašně zlatý dokonalý :-D no pak se to otočilo..vztekal se,ubrečený rozmazlený asi,divoký…a podobně.ted už je to klidnější švihnu po řiti a je.a nechám ho vyřvat.ale jako miminko kdž byl to jsem byla nadšená..ale tak jsem i ted :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 22:05

Jinak mi písni do IP celé datum a hodinu narození a místo,kde tvá maličkost začla řvát :mrgreen: :mrgreen:TOJÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
18.7.10 22:06

michi a vies,ze som este donedavna nevedela, ze nie z kazdeho slepičinho vajca moze byt mimčo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.7.10 22:09

koukam že máme nové tři těhulky moc moc gratuluju holky Natul kdy ty moc ti držím palečky a myslim na tebe a i ostatní co se chystaji testit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Michell mužu i já i hodit iniciály ? :hug: :hug: jinak Michell kuk graf :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808
Michelangelo píše:
Jinak mi písni do IP celé datum a hodinu narození a místo,kde tvá maličkost začla řvát :mrgreen: :mrgreen:TOJÍK

ty to umíš vypočítat?můžu ti taky písnout ip ale hodinu nar.vím cca,?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038

Ahojte :mavam:

michel ty si sa dnes pytala na tu vyszelku tak pomaha ten caj z alchemiky ako babule skusali alebo zensen myslim ze ten pijes tiez ja som mala na 8DC 8mm tak ak tu sa pisalo ze kazdy den narastie o 1mm tak by to aj sedelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 22:10
m a j a 2 píše:
Michelangelo píše:
zkusím ještě takto :think:
prečo mažete fotky? keď vás dočítavam po dvoch dňoch neviem, o čom je reč.
Májuška ahooj :mavam: :mavam:
je mi strašně moc líto,že došla mrcha :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: celý víkend jsem na tebe myslela :hug: :hug:
fotky jsem smazala,bo to byl můj vlastnoruční návrh domu a zahrady a hodila jsem ho někomu aktuálně a dál bych si přišla jako chlubilka a to fakt nejsu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 22:11
mili čauky no já nic,u mě všechno při starém,tetka už je na cestě :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Milli18 píše:
koukam že máme nové tři těhulky moc moc gratuluju holky Natul kdy ty moc ti držím palečky a myslim na tebe a i ostatní co se chystaji testit…
  • Citovat
  • Upravit
9080
18.7.10 22:12

michi mas IP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
18.7.10 22:13

michel - ty si si zavarila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 22:14
natulaa píše:
Michell mužu i já i hodit iniciály ? :hug: :hug: jinak Michell kuk graf :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
:twisted: :twisted: :twisted: já mám dneska AM I PM :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: datumy prosím do IP-vaše čísla jsou věcí intimní-narozdíl od kdy byl keksík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 22:15
m a j a 2 píše:
michel - ty si si zavarila :lol:
Májuška pomoooooooooooooooooooooc :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek