Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
18.7.10 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
18.7.10 21:43

michel, poslala som ti IP :)

idem ja do postielky, hadam sa nam podari nieco, som zvedavaaaaa… zajtra poreferujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 21:48

kaculad: super video :palec: :potlesk: zlatučká je.a ty máš strašně sympatický hlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
mscat píše:
michel..fakt? :mrgreen: a nevzpomínáš si v kolikátém tt ti už vykuklo? :-Dkaculad:tak to je super..že je tak hodná to se jen tak nevidí :wink:

Mscat, v tomhle mám fakt štěstí. Ona je zlatá už od narození. Nikdy jsem nepoznala, co je to se nevyspat - ze začátku jsem jí na kojení musela budit. Od měsíce spí celou noc. je mazlivá, neustále nám dává najevo. jak nás má ráda. Je hodná na děti, nevzteká se.. kromě třídenních teplot, nebyla vůbec nemocná. Je to prostě moje vysněná holčička :srdce:
Jen aby mi to teď Daník všechno „nevynahradil“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Elllli máš IP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
18.7.10 21:49

kočky,ja som asi prilis realisticka alebo neviem, ale tomu postaveniu hviezd v suvislosti s otehotnenim akosi neverim.ale zato netvrdim,ze to urcite vpylv nema :wink:

kamosku mam ezotericku a ona mi radila,aby sme pri sexiku boli otoceni na ..jeeejda,zabudla som,ci na zapad alebo na vychod :mrgreen: ,ale kazdopadne som sa zabudla opytat,ci tam mame mat otocene hlavy alebo ja vagínu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:51
m a j a 2 píše:
http://www.modrykonik.cz/…-na-slovens/?…

Tak tohle je hustý - pan ministr by potřeboval přes hubu - omlouvám se, ale jinak se to napsat nedá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 21:53
Minewka píše: čiže napríklad sa dá povedať, že podľa Jonáša som bola plodná od 10 - 16.7.?

Či len toho 10teho?

Inak ďakujem. :srdce:

Podle Jonáše jsi byla plodná 6.7.- 12.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
18.7.10 21:55

michi michi sice som tvrdila,ze tomu neverim…ale prosiim nekukla by si sa aj tak na mna? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
18.7.10 21:57
toja píše:
michi michi sice som tvrdila,ze tomu neverim…ale prosiim nekukla by si sa aj tak na mna? :mrgreen: :kytka:

toja - topiaci sa aj slamky chytá? poznám to.
tiež neverím ničomu. ale čo ak predsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 21:58

Toji, tohle znám. Taky na tyhle hvězdné a ezoterické rady nevěřím, ale co kdyby, viď :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
18.7.10 22:00
Michelangelo píše:
zkusím ještě takto :think:

prečo mažete fotky? keď vás dočítavam po dvoch dňoch neviem, o čom je reč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
toja píše:
kočky,ja som asi prilis realisticka alebo neviem, ale tomu postaveniu hviezd v suvislosti s otehotnenim akosi neverim.ale zato netvrdim,ze to urcite vpylv nema :wink:kamosku mam ezotericku a ona mi radila,aby sme pri sexiku boli otoceni na ..jeeejda,zabudla som,ci na zapad alebo na vychod :mrgreen: ,ale kazdopadne som sa zabudla opytat,ci tam mame mat otocene hlavy alebo ja vagínu :oops: :mrgreen:
Tojík asi z tebe umřu :mrgreen: :mrgreen: tak to pro jistotu prostřídejte :mrgreen: :mrgreen:
jinak,že má Měsíc vliv na masy vody,jako je příliv a odliv to víš nééé?,že by neměl vliv na nás mravenečky vesmíru? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

majka,kacul…presne :mrgreen:

ale ja som taka celkovo,mam velkrat vyhranene nazory,ale o minutu si ich sama vyvratim, lebo nikdy nehovorim nikdy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.7.10 22:02

Babulky, jdu do hajan.
Tak to tu všechno proberte a až půjdete spát, nechte si něco krásného zdát :hug:
Páááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital