Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no sranda ze sa to posunulo tak, ze jul by mi sedel s ovutestami
ale uz nie s ultrazvukom pokial nahodou nebolo viacej folikov alebo zase videla nieco ine a nie folik ? ![]()
Molly mám astrologický program a když znáš svoji hodinu narození,tak ve stejném postavení se Měsíc nachází každých 28 dní.Můžu se ti na to podívat. ![]()
tak podle toho jonáše mě to vypočítalo ovu na 26.6 a nebo na 25.7…hmm nesedí to.
Babule to je tak,že žena je plodná NEJEN v době ovulace,ale i v době stejné měsíční fáze,jako byla při jejím zrození.Když se sejde fáze měsíce s ovulkou je těhu téměř 100%
michel: a vies to aj na pol roka dopredu pozriet?
ja to pozeram na tejto stranke, len nerozumiem tomu co su SKUDCI
Michelangelo píše:
Molly mám astrologický program a když znáš svoji hodinu narození,tak ve stejném postavení se Měsíc nachází každých 28 dní.Můžu se ti na to podívat.
pisem IP…tak mi to kukni,please ![]()
Michelangelo píše:
Babule to je tak,že žena je plodná NEJEN v době ovulace,ale i v době stejné měsíční fáze,jako byla při jejím zrození.Když se sejde fáze měsíce s ovulkou je těhu téměř 100%
michel, dovolim si oponovat.. ja som to tak mala zaciatkom decembra a nebola som tehu, dokonca som mala v ten mesiac ten 50-dnovy cyklus, takze neviem, neviem… a vychadza ten datum iny ako ten, co mame na prvej strane ten vypocet?
Michelangelo,
ja som sa narodila 29.03.1984 o 23:45
Vieš mi to prosím pozrieť, ako to vychádzalo tento mesiac?? ![]()
ahojte.
tiež som dúfala, že nám to v tomto cykle výjde. mám pocit, že som to vtedy pozerala a že jonášov výpočet sedel na ovuláciu. ale keďže som 2dc, takže to nevyšlo.
inak zajtra som mala ísť na HP, v prípade že by sme išli do ďalšieho kola IVF. lenže mm je proti, nepodarilo sa mi ho presvedčiť, že druhé by mohlo byť úspešné. a tak na krv nejdem. teraz ma čaká zajtrajší telefonát, sa musím ospravedlniť, že tam neprídem. asi som to mala riešiť skôr, ale stále som verila, že mm zmení názor.
m a j a 2 píše:
ahojte.tiež som dúfala, že nám to v tomto cykle výjde. mám pocit, že som to vtedy pozerala a že jonášov výpočet sedel na ovuláciu. ale keďže som 2dc, takže to nevyšlo.
inak zajtra som mala ísť na HP, v prípade že by sme išli do ďalšieho kola IVF. lenže mm je proti, nepodarilo sa mi ho presvedčiť, že druhé by mohlo byť úspešné. a tak na krv nejdem. teraz ma čaká zajtrajší telefonát, sa musím ospravedlniť, že tam neprídem. asi som to mala riešiť skôr, ale stále som verila, že mm zmení názor.
majka, chuda, mozno Tvoj mm potrebuje este trosku casu. dufam, ze kvoli tomu nie je medzi vami moc zla krv ![]()
m a j a 2 píše:
ahojte.tiež som dúfala, že nám to v tomto cykle výjde. mám pocit, že som to vtedy pozerala a že jonášov výpočet sedel na ovuláciu. ale keďže som 2dc, takže to nevyšlo.
tak to je mi líto někdo jsou muži paličatý jako hrom ,ten můj je taky každou chvíli na pěst ![]()
soldi píše:
majka, chuda, mozno Tvoj mm potrebuje este trosku casu. dufam, ze kvoli tomu nie je medzi vami moc zla krv
soldi - nie je. myslím,že v našom vzťahu som ja tá, ktorá ustupuje častejšie, takže už som si zvykla a nerobím mu scény. len som si myslela, že v takto zásadnej veci, bude mať viac pochopenia. je mi to len ľúto. ale zas mu dávam za pravdu vo viacerých jeho argumentoch.
Majka to ma strasne mrzi
Verila som, ze tvoj mm este bude aspon raz suhlasit, ale asi chapem tiez jeho uvazovanie. Strasne vam prajem, aby ste boli dalsim zazrakom temy.