Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
molly, ok, ked bude prilezitost tak tam podpisem rovno celu nasu temu![]()
toji, hej, vtedy to bolo riadne divoke. teraz tu prebiehali zas dve „kontroverzne“ temy, jedna bola o dietati a psoch a druha o kojeni a nekojeni.
niekedy mam pocit, ze si tu niektore naschval hladaju zamienky na hadky
co bolo o psoch ???
caute babule
kuk foto bruska,hned popisem,len mam prievan niekde,idem kuknut
ufff, som vas prave docitala…
no dnes lad nebol, vonku strasne fuka
asi bol problem v tom, ze som na obed grilovala klobasky a slaninku a nas to velmi vycerpalo a uz sme nevladali keksik.. na vecer nieco vymyslim…
michel, myslim, ze ovu bude coskoro u teba, dr. mal blby uzv… kazdopadne treba istit…
toji, videla som tu diskusiu a ked som videla tie prispevky, musela som tam napisat a nakoniec po takych 2-3 strankach to uz pokracuje celkom fajn aj pre nas, co sa snazime dlhsie… ale ten zaciatok ma riadne dostal, ach…
a dnes som bola za tou mojou sestrou, tiez mi spominala, ze buduci rok v lete sa chcu zobrat a potom chcu zacat pracovat na babetku, ale ze vlastne by zacali aj hned, ale teraz ma tie stavce zlomene, tak sa neda a potom to bude blbe pred svadbou, tak ze potom bude pytat odo mna rady… s mm sme sa zhodli, ze prve ide uplne samo, ze to bude hned… som jej potom hovorila, ze my sa snazime uz dlho a cim si prechadzame a povedala som jej aj o HP, SPG, BT, clostile, soji,k grepe, hahahaha… ze najprv nech si uzivaju a az po 6 mesiacoch nech sa mi ozve, ze informacie mam… trosku ma pichlo pri srdiecku, ked mi na to povedala, ze ale prax zatial svedci o inom, ale co uz… sme na spravnej ceste, verim tomu…
natul, a vsimla si si ako Ta nepresviedcam?
cakam kym nebudes mat slabu chvilku a aby to bolo hned na istotu
![]()
lauri, v jednej teme riesili, ze mat psa v panelaku je prenho utrpenie, ze to ani nie je zivot a ze ake to je nezodpovedne si brat psa od panelaku, no zvasty
![]()
a potom este riesili, ze ked ma clovek dieta, tak by nemal mat ziadne zvierata, ze to je nebezpecnepre dieta, ze je vsade spina
![]()
groka píše:
caute babulekuk foto bruska,hned popisem,len mam prievan niekde,idem kuknut
ahoooj, ako si na tom, problemy presli ??? ![]()
no
mscat sem chodi ze?gratulujem k tehu,mi pisala na kona
zajtra zaciname 37tt,poslickov mam ako nasratych a nic z toho,uz som mala aj kontra kazdych 5 minut 3 hodiny a nic,minuly pondelok poradna maly mal 2300g dnes moze mat 2500 g a viac a mozme porodit,krcok som mala v stave takom ako pred vyse mesiacom co som bola v nemocke,skrateny na 1 cm,ale otvorena nie mozno na spic prsta maximalne,v utorok mam poradnu,som zvedava,lebo bolesti mam stale,niekedy brutus,niekedy mi nic nie je,v sobotu nad ranom mi odisla hlienova zatka,ale to moze aj par tt pred porodom,tak neviem,vytok mam aj dnes husty a farebnydo oranzova,teploty ktore su ma zabijaju a predvcerom sme malovali a zariadovali tak mozte tiez kuk
soldi píše:
natul, a vsimla si si ako Ta nepresviedcam?
cakam kym nebudes mat slabu chvilku a aby to bolo hned na istotu![]()
lauri, v jednej teme riesili, ze mat psa v panelaku je prenho utrpenie, ze to ani nie je zivot a ze ake to je nezodpovedne si brat psa od panelaku, no zvasty
![]()
![]()
a potom este riesili, ze ked ma clovek dieta, tak by nemal mat ziadne zvierata, ze to je nebezpecnepre dieta, ze je vsade spina![]()
![]()
jezisss … mudre su velmi ![]()
elll, klobuk dole za odvahu jej o tom vsetkom porozpravat. a ako to myslela, ze prax je ina?
laurtka,problemy presli ako tak tym sposobom,ze som mala vydrzat 2 v 1 do 35tt co som vydrzala,ale po tyzdni ako ma pustili domov z nemocky som uz nelezela,len tyzden nakolko maly ma prazdniny a musela som ficat,ale uz sme za vodou a ani magnezko neberiem uz,aby sa to spustilo
Groka krasne ste to zariadili, tak teraz uz „len“ porodit ![]()
Zaku, tu je odkaz na fotku testikov, vrchne su ovu testy, spodne mamatesty
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Příspěvek upraven 18.07.10 v 18:58
lauri, na take uz ani nereagujem, lebo to nema zmysel. my sme mali v panelaku pani, co mala v panelaku v dvojizbaku irskeho setra- naaadherny pes, vzdy krasne vycesany, chodili s nim von niekolkokrat denne a mal 17 rokov!
bolo to poznat len podla par sivych chlpov na papulke.
ludia nechapu, ze pes je tvor spolocensky, urcite nepotrebuje byt cele dni sam vonkuu na zahrade, nas ma tu moznost a vobec o to nestoji, radsej nam lezi vnutri pri nohach ![]()