Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elllli taky jsem mm ještě před odjezdem v koupelně znásilnila,ale je to makačka tohle účelové,myslím,že to maj dobře zmáknuté naši VEVERČÁCI NATULÁCI
![]()
elllla tak sup sup od pocitaca do ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9090.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9090.gif
moukuska píše:
na TA3 je Jonas
verite tejto metode???
mne kamoska povedala,ze to mam skusit,ze ona ma oboch synov vypocitanych…skusali 5rokov…a nic
dovolenky,stavba domu…nic a po vypocte hned ![]()
bestmolly píše:moukuska píše:verite tejto metode???
na TA3 je Jonas
mne kamoska povedala,ze to mam skusit,ze ona ma oboch synov vypocitanych…skusali 5rokov…a nicdovolenky,stavba domu…nic a po vypocte hned
mne podla jeho vypoctov to vzdy vychadza na 2.-3.den MS a to som rada, ze zijem a nieto aby som deti robila, hahaha… ale sestra dnes povedala zaujimavu vec, ze treba si oddialit MS, aby to posunulo cyklus a zladit ovu s jonasom…
noo taky myslím nehtíky při mimušku nesundám ![]()
jsou tupé takže ok.
při malém jsem si je pořídila když měl 4 měsíce a pohoda.mamka remcala…ale já jsem byla opatrná.
Bohužel mi to teď vůbec nevychází s ovulkou,mám to úplně posunuté
![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:23
aojte ako ste sa tu cz vikend mali ? nejake nove tehulky?my sme boli v aquacity v poprade,suuuuuper bolo:)
no ja prave neviem ci tomu mam verit, lebo tiez mi to vychadzalo na dni MS, ale teraz sa mi to vsetko urcite poposuvalo vdaka tym dvom MA tak idem kuknut ze ako to teraz vyhcadza.
a dali ste si robit vypocet alebo len z internetu?
Michelangelo píše:
Elllli taky jsem mm ještě před odjezdem v koupelně znásilnila,ale je to makačka tohle účelové,myslím,že to maj dobře zmáknuté naši VEVERČÁCI NATULÁCI![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:
Molly mám takto všechny 3 děti![]()
![]()
![]()
![]()
…kde si si dala robit ten vypocet???mne dala cislo,kde zavolam a potom mi posle vypocet…
ja som skusala len tie vypocty,co su na nete,ale vraj tie niesu spolahlive…a podla nich mi to vychadza,tak 2-3dni pred mrchu,ked ma uz boli cele telo
![]()
Michelangelo píše:
Bohužel mi to teď vůbec nevychází s ovulkou,mám to úplně posunuté![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:23
a vtedy sa ti to krizilo s ovulaciou???
ma to dost zaujima
Elllli to je zajímavá teorie,ale můžeš si taky rozházet cyklus
![]()