Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
18.7.10 20:12

Elllli taky jsem mm ještě před odjezdem v koupelně znásilnila,ale je to makačka tohle účelové,myslím,že to maj dobře zmáknuté naši VEVERČÁCI NATULÁCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 20:13

elllla tak sup sup od pocitaca do ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9090.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9090.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
18.7.10 20:17

na TA3 je Jonas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 20:19
moukuska píše:
na TA3 je Jonas

Moukuška dííííky :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 20:20
moukuska píše:
na TA3 je Jonas

verite tejto metode???
mne kamoska povedala,ze to mam skusit,ze ona ma oboch synov vypocitanych…skusali 5rokov…a nic :zed: dovolenky,stavba domu…nic a po vypocte hned :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 20:21

Molly mám takto všechny 3 děti :huban: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
18.7.10 20:22
bestmolly píše:
moukuska píše:
na TA3 je Jonas
verite tejto metode???
mne kamoska povedala,ze to mam skusit,ze ona ma oboch synov vypocitanych…skusali 5rokov…a nic :zed: dovolenky,stavba domu…nic a po vypocte hned :pankac:

mne podla jeho vypoctov to vzdy vychadza na 2.-3.den MS a to som rada, ze zijem a nieto aby som deti robila, hahaha… ale sestra dnes povedala zaujimavu vec, ze treba si oddialit MS, aby to posunulo cyklus a zladit ovu s jonasom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
18.7.10 20:22

noo taky myslím nehtíky při mimušku nesundám :-D
jsou tupé takže ok. :-D při malém jsem si je pořídila když měl 4 měsíce a pohoda.mamka remcala…ale já jsem byla opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 20:23

Bohužel mi to teď vůbec nevychází s ovulkou,mám to úplně posunuté :cry: :cry: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
18.7.10 20:23

aojte ako ste sa tu cz vikend mali ? nejake nove tehulky?my sme boli v aquacity v poprade,suuuuuper bolo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
18.7.10 20:24

no ja prave neviem ci tomu mam verit, lebo tiez mi to vychadzalo na dni MS, ale teraz sa mi to vsetko urcite poposuvalo vdaka tym dvom MA tak idem kuknut ze ako to teraz vyhcadza.

a dali ste si robit vypocet alebo len z internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
18.7.10 20:24
Michell,tak v koupelně jsme to ještě nedělali :mrgreen: :mrgreen: ,jste lepší :mrgreen: a dělali jste to na zapnuté pračce nebo ždímačce?""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6831.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6831.gif :think: :think: :think: :think: ,to my nemužem v koupelně,my máme koupelnu moc v šikmině a to by nedopadlo dobře,přinejhorším otřesem mozku :mrgreen: :mrgreen: Jinak Minew a Moukus a SOLDINko :lol: ,já si řekla,že to fakt prdím a netestuju,máme lékarnu daleko a dneska jsem si místo TT koupila mastičku na záda :mrgreen: :mrgreen: ,takže do středy počkám a pak testnu ju? :think: :think: :think: já holky ale dostanu mrchu,já ji fakt hooodně cítím a že mám teplotky vysoko,to mám každý měsíc,fakticky to cítím :-( :hug: :hug: :hug:
Michelangelo píše:
Elllli taky jsem mm ještě před odjezdem v koupelně znásilnila,ale je to makačka tohle účelové,myslím,že to maj dobře zmáknuté naši VEVERČÁCI NATULÁCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4333
18.7.10 20:25
Michelangelo píše:
Molly mám takto všechny 3 děti :huban: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

8-o 8-o 8-o …kde si si dala robit ten vypocet???mne dala cislo,kde zavolam a potom mi posle vypocet…
ja som skusala len tie vypocty,co su na nete,ale vraj tie niesu spolahlive…a podla nich mi to vychadza,tak 2-3dni pred mrchu,ked ma uz boli cele telo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
18.7.10 20:26
Michelangelo píše:
Bohužel mi to teď vůbec nevychází s ovulkou,mám to úplně posunuté :cry: :cry: :cert: :cert:Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:23

a vtedy sa ti to krizilo s ovulaciou??? 8-o ma to dost zaujima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.7.10 20:27

Elllli to je zajímavá teorie,ale můžeš si taky rozházet cyklus :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...