Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acko snazim sa moc neupravovat, ale ked treba tak v paint.net (je to zadarmo a pre mna viac user friendly ako photoshop). Fotak mam nikon d90, aj ked teraz je v oprave tak som ako bez ruky
No ja zatial tak pre radost fotim, myslim, ze nemam dost talentu an profi fotenie, ozaj ![]()
jeeej, lili, aj moj mm mal nikon d90, ale teraz ho vymenil za nikon D2×, myslim, alebo nejak tak podobne.
lili no mozes si natrenovat fotenie miminka na mojom
Dam ti ho ako modelku
Teda dufam, ze obcas bude moj drobcek aj roztomily a nebude furt becat ![]()
lili, myslim, ze si len moc kriticka k sebe.
netvrdim, ze by si sa mala pasovat do role top fotografky, lebo to ma strasne vela aspektov, okrem zvladnutej techniky, aj dobre oko, vediet vystihnut moment, vediet uvolnit ludi, ktorych fotim.
mnohi fotografi, co mozeme vidiet rozne svadbone albumy a fotocky deti, fotia nielen ze gycovo, ale ani technicky to nezvladaju. a nehanbia sa brat za to peniaze.
fotky tvojich zvieratiek su velmi pekne a myslim, ze ked by si sa k tomu odhodlala, kludne by si mohla zacat fotit. pomalicky, najprv nieco jednoduchsie a potom by si uvidela ako ti to pojde, aka je spokojnost klientov a ako ta to bavi.
minew, pisnem IP ![]()
Babulky, velmi vam dakujem za pochvaly, moc ma to tesi, ozaj
Acko, som na seba kriticka a vidim vsetky tie chyby a cim viac sa naucim, tym viac mam pocit, ze toho este veeeela neviem…asi musim trosku popracovat na sebavedomi ![]()
albao píše:
lili no mozes si natrenovat fotenie miminka na mojomDam ti ho ako modelku
![]()
Teda dufam, ze obcas bude moj drobcek aj roztomily a nebude furt becat
Albi, straaasne rada, ale ozaj to myslim
![]()
Babuška, ja pádim z robotky a ako som dnes sľúbila…fotky dnes budú, dúfam
![]()
Zatiaľ pekný deň!!!
![]()
zakupanda píše:riana12 píše:oki hodnázakupanda píše:no skusim nieco vypatrat a supnem, nech teda vies, kto somriana12 píše:tvé fotozakupanda píše:no ja nemam
kica,riana ale nemáte fotečky na kukajdua co by si rada videla?
tak mozes ist mrknut ![]()
ozaj, na FB nie si? ked sa tu tak vo velkom pridavaju priatelia a aj FB je v kurze ![]()
soldi píše:
jeeej, lili, aj moj mm mal nikon d90, ale teraz ho vymenil za nikon D2×, myslim, alebo nejak tak podobne.
Soldi tvoj mm ma uz super profi radu ![]()
lili dohodnute
Ale termin mam az 2.1., tak musime chvilku vydrzat dovtedy
Ale rada by som mala aj taketo pekne fotky mojho drobceka ![]()
Lilina22 píše:pavka.exit píše:Lilina22 píše:jeee, mam vybrany darek na nase vyroci svatby
Flam, moj oblubeny darcekhttp://www.pinkbunnysuit.com/…___Home.html
diyk za inspiraci![]()
![]()
![]()
celkom si v tom sice mm neviem predstavit, kedze ma 2 metre a 110kg, ale o to vacsia sranda moze byt
![]()
![]()
lili, muj je na tom podobne, 180 cm a 100kg ![]()
a ja bych v tom oblecku vypadala snad jeste zajimaveji, nez on, ale miry sem psat nehodlam ![]()
Ehm..
teda kto chce, samozrejme

Acko, Kica, Lili, pridáte si do priateľov aj mňa?