Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
majka, ahoj, na novej fotke sa uz pracujeja som tiez hovorila, ze sa mozno podobame, ale ja sa ovela viac usmievam
teším sa ![]()
m a j a 2 píše:natulaa píše:natul - sľúbila si fotečku hotovej terasy
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram![]()
,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích
![]()
![]()
Acko neviem ci su s tym kociarom spokojni, ja ich nepoznam osobne. Mne tiez na tom kociariku prekazaju tie oddelene rucky, ako spominala Jodi, tak som sa o neho velmi nezaujimala. Ale mozno to je iba predsudok ![]()
Ja uvazujem o stokke, quinny alebo mutsy, zatial, uvidim, co bude ked dojde na nakup ![]()
Natul ja som doma, zobrala som si vcera dovolenku do konca tyzdna, akoby som tusila, ze nieco nie je v poriadku, ale nelezim, upratujem, lebo mam tu strasny bordel, sama pred sebou sa uz hanbim
Ale urcite si davam pozor a neprehanam to.
acko, natul: ano so svojou dr. som uz dohodnuta, ze co dalej, ake vystrenia, napisala som to uz v skratke uz neviem na ktorej strane a plus idem este pomimo k nejakej alternativnej co spravi komplexnu diagnostiku a potom skusim este jedno centrum, kde to robia tiez
Zaku urcite to nie su dvojicky, to by rastlo rychlejsie, normalne na zaciatku sa ma ta hodnota kazdy druhy den zdvojnasobit, takze to by celkom aj sedelo, dnes je o 1,9 krat vyssia ako v pondelok o takom case.
ahojte vcera som vam pisala o tej meskajucej mrche…tak este stale nic neprisla a dnes rano som mala a nieco vyssiu teplotu a to ,36,8 ale test som nerobila
peťa - včera som ťa nečítala, ale samotná teplota nehovorí nič o tom, či si alebo nie si tehotná. prečo si nespravíš test?
katkamarek píše:
Zaku urcite to nie su dvojicky, to by rastlo rychlejsie, normalne na zaciatku sa ma ta hodnota kazdy druhy den zdvojnasobit, takze to by celkom aj sedelo, dnes je o 1,9 krat vyssia ako v pondelok o takom case.
aha tak to nemám v oku tak je to oki ![]()
m a j a 2 píše:
peťa - včera som ťa nečítala, ale samotná teplota nehovorí nič o tom, či si alebo nie si tehotná. prečo si nespravíš test?
lebo som ho robila vcera rano a vecer a bol negativny tak este asi pockam
Lilina22 píše:
Flam, moj oblubeny darcekhttp://www.pinkbunnysuit.com/…___Home.html
Lilina22 píše:
Flam, moj oblubeny darcekhttp://www.pinkbunnysuit.com/…___Home.html
podívej jsemzda jsem si tě přidala ![]()