Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
28.7.10 12:40
soldi píše:
majka, ahoj, na novej fotke sa uz pracuje :wink:ja som tiez hovorila, ze sa mozno podobame, ale ja sa ovela viac usmievam :-P

teším sa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 12:41
jáááj bude bude :palec: :palec: :palec:
m a j a 2 píše:
natulaa píše:
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram :lol: :lol: ,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
natul - sľúbila si fotečku hotovej terasy :lol:
  • Citovat
  • Upravit
ibysek

Ahojda holky, jak se mame? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3539

flam - darček pre koho?

http://www.parachute.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
28.7.10 12:43

Acko neviem ci su s tym kociarom spokojni, ja ich nepoznam osobne. Mne tiez na tom kociariku prekazaju tie oddelene rucky, ako spominala Jodi, tak som sa o neho velmi nezaujimala. Ale mozno to je iba predsudok :nevim:
Ja uvazujem o stokke, quinny alebo mutsy, zatial, uvidim, co bude ked dojde na nakup :mrgreen:

Natul ja som doma, zobrala som si vcera dovolenku do konca tyzdna, akoby som tusila, ze nieco nie je v poriadku, ale nelezim, upratujem, lebo mam tu strasny bordel, sama pred sebou sa uz hanbim :oops: Ale urcite si davam pozor a neprehanam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 12:43

acko, natul: ano so svojou dr. som uz dohodnuta, ze co dalej, ake vystrenia, napisala som to uz v skratke uz neviem na ktorej strane a plus idem este pomimo k nejakej alternativnej co spravi komplexnu diagnostiku a potom skusim este jedno centrum, kde to robia tiez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
28.7.10 12:44

Zaku urcite to nie su dvojicky, to by rastlo rychlejsie, normalne na zaciatku sa ma ta hodnota kazdy druhy den zdvojnasobit, takze to by celkom aj sedelo, dnes je o 1,9 krat vyssia ako v pondelok o takom case.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuska123
28.7.10 12:53

ahojte vcera som vam pisala o tej meskajucej mrche…tak este stale nic neprisla a dnes rano som mala a nieco vyssiu teplotu a to ,36,8 ale test som nerobila

• Citovat
  • Upravit
3539
28.7.10 12:55

peťa - včera som ťa nečítala, ale samotná teplota nehovorí nič o tom, či si alebo nie si tehotná. prečo si nespravíš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 12:55
katkamarek píše:
Zaku urcite to nie su dvojicky, to by rastlo rychlejsie, normalne na zaciatku sa ma ta hodnota kazdy druhy den zdvojnasobit, takze to by celkom aj sedelo, dnes je o 1,9 krat vyssia ako v pondelok o takom case.

aha tak to nemám v oku tak je to oki :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 12:56
m a j a 2 píše:
peťa - včera som ťa nečítala, ale samotná teplota nehovorí nič o tom, či si alebo nie si tehotná. prečo si nespravíš test?
:mavam: :mavam: tak co tvůj mm už se umoudřil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuska123
28.7.10 12:57

lebo som ho robila vcera rano a vecer a bol negativny tak este asi pockam

• Citovat
  • Upravit
1835
28.7.10 12:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 13:00
Lilina22 píše:
Flam, moj oblubeny darcek :jazyk:http://www.pinkbunnysuit.com/…___Home.html
:mavam: můžeš si mě přidat do přátel.díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 13:00
Lilina22 píše:
Flam, moj oblubeny darcek :jazyk:http://www.pinkbunnysuit.com/…___Home.html

podívej jsemzda jsem si tě přidala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek