Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko píše:
katka, v kosiciach by mal byt nejaky urogynekolog - urolog so specializaciou z gyndy - alebo naopak? to by bol pre teba najlepsi lekar teraz. skus poguglit, minule som to niekde videla, hladala som to v nadvaznosti na nejaky clanok v nejakom casaku, ze zeny co maju problemy s mocurikom by mali ist za urogyndosom. len je ich malo…
to fakt ??? tiez som este nepocula o nom:)
Lauri asi im to povieme dnes
Acko ja som priniesla moc k obvodnej a ona mi len povedala, ze je tam hnis, neviem co s nim robila. Mne v podstate nic nie je, ale ako som cikala do flasticky kvoli testiku, tak sa mi ten moj moc nezdal uplne ciry.
No nic, musim mysliet pozitivne.
Katka- HCG ti roste ukázkově
katka- a ten problém je v měchýři, nebo v ledvinách??? Moooc držím palce, ať ATB brzy zaberou!
Acko, jestli jsem to dobře pochopila, tak bys chtěla kočárek z USA ? A co třeba případná reklamace
?
Evicka- já si dala akorát srovnání grafíků…na nic jiného jsem nepřišla ![]()
katka, to co ti dokyna robila su take rychlo testy… to aj moja obvodna robila, a kedze sa moc neposlal na kultivaciu, tak aby mi pomohla, predpisala mi nejake sirokospektralne ATB. co je vlastne zle, lebo neda sa z toho rychlo testu zistit ze co vlastne tam mas. je to take osemetne, lebo potrebujes rychlo to vyliecit, ale na druhej strane nie je dobre brat sirokospektralne ATB. dobre je brat ATB ktore su vzdy presne zamierene na danu infekciu. to ze co tam mas, sa da zistit len cez kultivaciu, myslim, ze to musi byt z prveho ranneho mocu, a stredny prud (t.j. trosku odcikat, az potom nabrat do sterilnej skumavky ktoru ti daju, alebo sa da kupit v lekarni).
ja som si sama dala takto moc vysetrit v labaku ako samoplatca. ak si nedostala u urologa termin na dnes, a nie je ti luto euracikov, tak skus cinknut do labaku, ci by si mohla moc doniest aj teraz (skumavka sa da kupit aj v lekarni, pripadne v labaku nech ti povedia aku).
uplne idealne by bolo nasadit si to koloidne striebro (vysoko ucinne prirodne antibio), ale kedze si tehu a potrebujes sa toho rychlo zbavit, tak to nepripada do uvahy.
v TN máme takúto urogynekologiu, ale to myslím nie je to, čo teraz Katka potrebuje.
![]()
Jodi píše:Jodi, no vsak to je jeden z problemov. ale my s mm sme dost vysadeni na kadejake taketo vychytavky, tak mozno to riskneme
Acko, jestli jsem to dobře pochopila, tak bys chtěla kočárek z USA ? A co třeba případná reklamace?
inak mne sa na kazdom kociku paci nieco a na kazdom mi nieco chyba
asi vymyslim vlastny ![]()
Jodi, tak predpokladam, ze je to mocurik, lebo pri moceni stale citim take jemne pichanie. Oblicky necitim vobec, tak neviem.
No idem nieco robit, lebo uz je obed a tu je bordel ako v tanku.
m a j a 2 píše:
http://cegys.sk/…kologia.htmlv TN máme takúto urogynekologiu, ale to myslím nie je to, čo teraz Katka potrebuje.
majka, tito to tam nemaju v popise, ale urogyndos riesi aj infekcie mocura a m.trubice. vsak pripadne katka nic neda za opytanie, ak by nejakeho nasla, mohla by mu minimalne cinknut a spytat sa…
kica, neviem kolko stoja v UK, ale myslim, ze velky rozdiel tam asi nebude…
Acko ten kocik poznam, u nas ho maju jedni znami mojej kamosky, doviezli si ho tiez z ameriky a myslim, ze ich vysiel okolo 40 alebo 50 tis. korun. Asi pred rokom, tak teraz mozno bude lacnejsi.
Acko- to je profesionální úchylka…neznám kočárek, který by alespoň jednou nebyl na reklamaci… ![]()
Ačko jj ,už je to za chvilku
a kde je ten kočárek,já to nenašla
,mižete mi sem hodin link
?
Kati nááádherná hodnota a Kati pořád pracuješ,měla ti dát PN,nebo nechceš?já vím,že ti nic není,ale doma je doma,pěkně v klídku néé,si užívat těhulkování
![]()
katka, pekna palka.
a su spokojni? tu v BA ho ma jedna baba z konika, ak by sme o tom kociku vazne uvazovali, tak sa s nou skontaktujem a povypytujem sa ![]()
inak mylsim, ze pokial sa dieta nenarodi do zimy, tak nie je treba pre orbit tu klasicku hlboku vanicku, takze tam odpada cast nakladov. tak pisali amici skusenosti na nete a co som pozerala foto, tak v USA si deti nosia z porodnice v takom tom „vajicku“. a ked dieta podrastie, ide rovno do toho G2.
BGB alebo stokke stoja cca 30, co je tiez strasna palka…
natu, tu je link na videjko:
http://www.youtube.com/watch?…
katka, veru, doma v klude treba byt, ziadne behanie do prace. a hlavne probiotika nezabudni s tymi ATB papat, na obnovenie flory v crevach, ktora je zakladom obranyschopnosti organizmu.